.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 170
    телетата... хах.. откъде да започна, аз не вярвам изобщо в зодии и в това, че имат влияние върху хората, но телетата са понякога ужасно нагли и груби, търпеливи, но и доста променливи, местят си гранизцата на търпението и добрите обноски според настроението, което пък често се влияе от времето.. друго не мога да се сетя да кажа за себе си

Можехте все пак да се ограничите /приказвахме си с Блаб, но добре че пак има лигави хора оО../
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на PIF
    Коя ти е любимата тема и раздел във форума?

Ограничаваш ли се от към стил на музика?
    Коя ти е любимата група с женски вокал?

.За какво си мислиш обикновено преди да заспиш?
    .От какво имаш нужда в момента?
    .Ако можеше да спреш времето, да отидеш някъде или да направиш нещо и после пак да се върнеш където си била, какво щеше да направиш?
    .Представи си, че имаш едно съндъче, в което не можеш да сложиш повече от 3 неща. Кои са тези неща, които ще сложиш там, за да се запазят с годините?
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Цитирай Първоначално написано от PIF
    Коя ти е любимата тема и раздел във форума? Обичам да влизам тук, преди се кефех и на Любов... там е малко спряло, но ми доставя удоволствие да им разрешавам казусите Любима тема нямам.

Ограничаваш ли се от към стил на музика? Не
    Коя ти е любимата група с женски вокал? Не се сещам да слушам такава

.За какво си мислиш обикновено преди да заспиш? За нищо, лягам и захърквам. Легна ли на леглото, мислите се изключват. Виж, като съм на PC по късни нощи /разбирай 2-3сутринта/ мисля за всякакви психирваници, но легна ли на леглото няма нищо друго освен сън.
    .От какво имаш нужда в момента? Точно в момента от нищо, сигурно да влезна в банята... А иначе по принцип, за настоящия момент - имам нужда от преосмисляне и помъдряване. Нещо го мъча процеса, ама няма проблясъци.
    .Ако можеше да спреш времето, да отидеш някъде или да направиш нещо и после пак да се върнеш където си била, какво щеше да направиш? Хехе, времето да важи само за мен - това звучи яко. Отначало не схванах въпроса и трябваше да го прочета 2 пъти.. Може ли връщане назад във времето? Сигурно бих променила някои неща и при връщането всичко щеше да е различно. -.- А, не, чакай.. Всъщност като се замисля, май не бих направила нищо. оО Нещата по-добре да си седят такива квито са, дори и да са гадни. Ама да кажем, че щях да подпаля парламента, или нещо такова, ахах. : ) За връщането във времето няма повече да коментирам, че се разбрах, че би било подло и слабохарактерно от моя страна. Па че си сърбам попарите от миналото. -.-
    .Представи си, че имаш едно съндъче, в което не можеш да сложиш повече от 3 неща. Кои са тези неща, които ще сложиш там, за да се запазят с годините? Спомени, спомени, спомени. -.- Спомените не трябва да се губят във времето, те са история. За друго не мога да се сетя, сигурно защото слушам супер лигав пънк и не мога да осмисля хубаво въпроса, да се задълбоча към 10минути и да си извадя нещо от душата. Оо
    Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    Как.си,миличко.
    Много добре!

С каква цел си сложила точно този аватар?!
    (ебати, и аз като не мога да измисля въпроси, а толкова имам да си връщам...)

Ахахах, ами помня че се бях възмутила в една тема колко чекиджии има в тоя форум и реших да сложа този аватар.
    Як е, пък и оня жълтия психираше народа. О.О

jghgh
    Аз имам само 1 въпрос - Как си измисли този сложен ник ?

Никът има страхотен замисъл, недей така. Иначе е рандом букви на клавиатурата, написах го и го запомних. jghgh

Супер фен Аватара на Riot
    доста грозен ник
    qwerty е по апетитно, хаха
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Blab
    нека не съм аз, че няма да е хубаво:Д
    хаха тъкмо т'ва си помислих, като се сетих за 'телета'. ^^

А иначе нас кой не ни харесва... само който не ни разбира, и не ни допуска до себе си. ^^

джгхгх, умееш ли да готвиш? Ако да, какво обичаш да си майсториш? (:

Сега съм на такава тематика, понеже си направих бисквитена торта и само чакам да дойде Моментът зааа "сещате-се"
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    хаха тъкмо т'ва си помислих, като се сетих за 'телета'. ^^

А иначе нас кой не ни харесва... само който не ни разбира, и не ни допуска до себе си. ^^

джгхгх, умееш ли да готвиш? Ако да, какво обичаш да си майсториш? (:

Сега съм на такава тематика, понеже си направих бисквитена торта и само чакам да дойде Моментът зааа "сещате-се"
    Нали това казвам, насилих се да ги спра тия зодии и открих приятни хора, с които уж трябва изобщо да не се разбирам

Мм, мога да правя яйца на очи, омлет, сандвичи ииии подгответе сее, изненадааа, мусака! Съвсем наскоро направих 1вата си и беше станала много доволна. Единственият й минус беше че беше безсолна, но сол поне може да се слага, не да се изважда.. казвам го от гледна точка на това, че ако беше твърде подсолена, това нямаше да има как да се поправи.
    Правила съм и руло Стефани /отвратително е между другото/, като бях по-малка и като учехме готвене в училище. Забравих как беше, но помня че не беше философия.
    Тепърва ще се учим да готвим. :P

Супер фен Аватара на PIF
    взимам те за жена, щом готвиш мусака и руло стефани, златна си
    арна невеста ще бъдеш.

А имаш ли брат или сестра?
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Сестра, по-голяма от мен с 2 години

Град
    Shinigamiville
    Кефиш ме .. мисленето ти наистина много ме кефи,супер зряла изглеждаш.

как започна с форума?
    Харесваш ли си даскалото,защото има доста отрицателни отзиви поне аз такива съм чувала..

джгхгх, нали знаеш, че жената се познавала по краката и по мусаката. ^^

Каква искаш да станеш, като порастнеш? (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Okinawa
    Случвало ли ти се е някога да потънеш в земята от срам и каква беше причината ?
    Как си в училище..стараеш ли се?
    Височина?
    Колекционираш ли нещо?
    Кой номер обувки носиш?
    Кога си направи пиърса?
    А други имаш ли? ..Ако не, то поне планове за още?
    Защо врабчетата не ходят, а подскачат?

In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Horrorwood
    И без това обичаш километрични мнения, ще ми разкажеш ли най-дългата и объркана теория за значението на живота, която можеш да се сетиш?
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен Аватара на Blab
    О, не, не така!:Д
    Познавам хора, които 1-минутно преживяване разказват 3-5 часа с гладко, ясно, бързо говорене.:/

Ваня, да, страхотни сме!:Д
    Руло "Стефани", ама с много Стефани!:Д

Въпроси, въпроси... А, да, какво търсиш в изкуството? Не какво ти дава, ами какво сама се мъчиш да си вземеш:Д
    Я кажи за женската и мъжката природа. Мнение, имам предвид. В направление - мъжете са по, жените са зле, примерно, нещо такова, както ти харесва.
    Какво ти допада в местата, на които си живяла? Атмосфера, хора, ала-бала... А какво не?

ще се сетя и още, евентуално:Д

Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    Кефиш ме .. мисленето ти наистина много ме кефи,супер зряла изглеждаш. Ее, благодаря. (:

как започна с форума? Миналата година се регнах да видя к'во е. Тоя форум винаги е бил известен с темите си /между другото, скоро ще направя 1 година престой тук./ Таа, регнах се от нямане какво да правя и взех че се зарибих. Помня че пуцах само в "Секс" и в "Любов". После тия раздели почнаха да ми омръзват, защото са еднотипни и се прострях и в другите раздели. Вече я няма толкова тръпката, ама влизам по навик..

Харесваш ли си даскалото,защото има доста отрицателни отзиви поне аз такива съм чувала.. За Руското ли? Лоши са отзивите, щото са лигави педерастчета. Аз пък съм доволна. Не ни юркат чак толкова, колкото го описват. Останалa съм с впечатление че до 7ми клас тормозят най-много, след 7ми хората са пълни айляци, или аз поне съм попаднала на такива учители. Е, може би подгответата ги мъчат повече, но къде не е така? /между другото на мен 8ми клас ми беше маса лесно, просто учех редовно ^^/
    Не мразя училище, просто ме мързи да ходя.. : D
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Каква искаш да станеш, като порастнеш? (:
    Не знам, но мисля че изказах вече няколко пъти хипотетичните варианти. /мда, бива ме в словосъчетанията / - сякаш ми се ще да е нещо с изкуство - рисуване или писане, мислила съм и за психология. Don't know

Цитирай Първоначално написано от Romance
    Случвало ли ти се е някога да потънеш в земята от срам и каква беше причината ? Обикновено срамът ме хваща в последствие. Например изцепвам се цял ден пред компанията ми и в края на деня осъзнавам какви съм ги бърборила. Или ме е срам от случки преди години, които тогава съм мислелa, че са 'яки'. Срам ме е от преди няколко месеца как се държах с едно момче и такива.. Но за срамна ситуация не се сещам, може би като бях пишлеме и ме хванаха да пикая във входа. АхахахХахх.
    Как си в училище..стараеш ли се? Вече не, откровено казано. Страшно ме мързи, а и осъзнавам, че всъщност не ми се учи италиански. Не е лош езика, но не е това, което съм искала и което искам. Но на 13 кой да мисли? Не прецених правилно, напрасках някакви работи и айде, 'дето ме приемат.
    Височина? 162-3
    Колекционираш ли нещо? Вече не, едно време - салфетки
    Кой номер обувки носиш? 37-8
    Кога си направи пиърса? О,и датата ще ти кажа. Беше по време на стачката. 30 септември, '07. Вече имам година с нея -.-
    А други имаш ли? ..Ако не, то поне планове за още? Имам на трагуса обица, вижда се на една от снимките ^^ Много си го обичам него. И той има година, на 12 декември '07ма го пробих /не че помня датите, имам ги записани в notepad/. Планове нямам вече, преди бях по-зарибена на пиърси, предполагам знаеш как е когато човек почне да се пробива - иска още и още. Само че аз се стърпях за да видя дали това усещане ще мине и то наистина изчезна. Вече не искам други, тея са ми достатъчни.
    Защо врабчетата не ходят, а подскачат? Заради оная приказка, знаеш ли я? Дето проклели врабчето цял живот да скача, нещо такова. Вързали му краката, че да не ходи, ами да скача. оО Много противна приказка, като бях малка я приемах много навътре. Разправяше се за пчела и за врабче и как врабчето само мързелувало, а пък пчелата, видиш ли, умрялото насекомо, много се трудило.. И няк'ви такива.

BlackaTBW, съжалявам че ще ти откажа въпроса /все пак съм на горещия стол/, но ме мързи, а и нямам муза за философстване точно сега

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Въпроси, въпроси... А, да, какво търсиш в изкуството? Не какво ти дава, ами какво сама се мъчиш да си вземеш:Д Себе си? ...... Търся и намирам поле за изява, за изразяване на това, което мисля и чувствам.. Не, всъщност не знам какво търся, но знам какво (си) намирам. Или поне преди какво намирах. Сега моите работи са някакви жалки опити за творене, не го казвам за да прося комплименти. Просто виждам че е сецнато и гадно. Преди идеите бяха повече, не е изкуство това да се въртиш около себе си, но както и да е. В изкуството търся и откривам любов и мъдрост, и вдъхновение, и красота, и горест, някакъв друг свят. Готино е, май ще се ориентирам повече да го чета, отколкото да го творя. Като казвам изкуство включвам много неща. /в момента слушам ебаси суперяката невероятна песен на Менсън, поздрав./

Я кажи за женската и мъжката природа. Мнение, имам предвид. В направление - мъжете са по, жените са зле, примерно, нещо такова, както ти харесва. В момента настроението ми е безтегловно, ама я ме виж като стана феминистко настрояна. Мъжете са... хубави. Не можем без тях. Красиви са когато ядат /както в оная тема всички дружно отбелязахме/, като си мият зъбите, като са спокойни. Прегръдката им е много сигурна винаги. Целувката на мъж е чудесна ^^ Докосванията на мъжа са чудесни.. и така. Понеже не съм в хейтърско настроение, не мога да опиша колко са елементарни и кви са гадни, но егото им е безгранично и лесно наранимо. оО И съдят по някви глупости за жените. И много обичат да се ровят в миналото, и като тръгнат да се женят си търсят все някви девствени, че да са сигурни в себе си.. и квалифицират..
    Жените са.. мм, фелис ги мрази Да кажем, небалансирани, но и чудесни, меки. Мъжете не могат без тях. Без едно нежно и оригинално създание. Ама са и невротични от време на време ;О Някакви ревниви и понякога големи кокошки. Не знам какво да кажа за тях, някои са много достойни и много ги харесвам ^^

Какво ти допада в местата, на които си живяла? Атмосфера, хора, ала-бала... А какво не? Живяла съм във Варна единствено, несъзнателните години в Плевен не ги броя. Иначе... в кварталите, в които живях ми допадаше спокойствието, сега като живея на центъра ми харесва как всичко ми е наблизо, атмосферата на шумното, на лампичките, на пълните улици и т.н. оО Малко не зная как да отговоря на тоя въпрос. Хората все са същите - семейството. Търпят се.. ^^

ще се сетя и още, евентуално:Д

Град
    Horrorwood
    Ок, няма проблем, аз ша си намисля друг въпрос.
    Ако можеше да ставаш невидима, би ли следила хората?
    Your pseudo sunshine I don't need.

Разбира се, аз съм такъв stalker, че не е истина.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    пробва ли се да шиеш? твориш ли по себе си? как определяш външния вид? до колко е важно абстрактното? и кое проворика интереса ти към незримото и как се учи да се "гледа" понеже и аз искам и цитата на експлойтед беше в моя подпис
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Момиче, ти си луда.. честно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си