- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е jghgh
Първоначално написано от what3ver
![]()
Какво имаш против метълите?
Дълъг пост който казва малко или кратък пост, който казва много: кое е по-добре?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
До 19:15, ама се прибрах по-късно.Първоначално написано от Jesus
Разбира се, че съдържанието е в пъти по-важно.Първоначално написано от PainMonopoly
Някои неща могат да се обобщят в 2 изречения и да са пълната истина.
Това, че аз дъвча едно нещо в 20 реда вече е отделен въпрос, не си ме питал, че да ти се обяснявам, и без това пак си проточих отговора.
Имам против повечето метъли, не всичките. Все пак се събирам с такива, имам си добри приятели, но определено мнозинството ме дразни. Като цяло имам наблюдения, че масата винаги е доста проста, независимо дали се отнася за масата фешъни, масата пънкове или масата метъли... еднакво прости са ми в повечето случаи. Нужно ли е да обяснявам защо? Не се ли сещаш. *орииииииииииииг*, *пръъъъъъъц*, *о, това наистина е тру*
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
фгдсгфаслфх
![]()
![]()
![]()
http://free.hit.bg/tctctctcctt/Elen.jpg
http://free.hit.bg/tctctctcctt/P1010418.JPG
http://free.hit.bg/tctctctcctt/P1010458.JPG
http://free.hit.bg/tctctctcctt/noss.JPG
http://free.hit.bg/tctctctcctt/P5090008.JPG
Ти на тези снимки приличаш на поне 20-годишна. Че ти на 20 като станеш, няма да ти дават по-малко от 40.
Само си обезобразяваш лицето и ти с тея глупости.
Тия брокати и те са толко' грозни, чеее....
Чудя ти се как може да съчетаеш чалгаджийския брокат с метълските пиърси?! Ми не ти се получава. пък и не се учудвам, де
Какво мислиш за Das Man и мислиш ли, че си точно такъв тип?
Das Man кой клас се учеше ?
Мислиш ли че горните въпроси са с цел заяждане ?
Всъщност очаквах определен отговор.Първоначално написано от jghgh
Какво кара хората да прослушат метъл?
Какво кара хората да станат метъли?
^Говори за маси от хора. Това е свързано. Пък и има гугъл.
Знам че има гугъл, в момента питам НЕЯ, защото за това е темата.
Не знам к'во е Das Man, ако обясниш ще ти кажа дали съм такъв тип.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Никога не съм била младолика, мойто момиче. На 13 ми даваха 17 без грим 0.0
И обясних че не се цапам много.
Между другото на снимките нямам много грим, как да го обясня? Дори си личат петната по лицето ми, червенини и такива.
На повечето от снимките съм само с очна линия и спирала, изобщо не е много за грим. оО
На оная жълтата /photoshopized/ вече съм с пластове, но тя е инцидентна.Никога не се гримирам, ако е на въпрос, ужасно ме мързи, а и не мога кой знае колко хубаво да се правя..
Чалгаджийският брокат не е ежедневен грим, отивах на концерт и гримът ми даже беше софт, в сравнение с другите посетители на събитието.Както и да е, не си ми майка че да ти давам обяснения.
"Метълските" пиърси не са метълски пиърси, те са си просто пиърси. И дай да не се гримирам, защото имам метал по лицето?
Ъъ?
Деа знам, по принцип това момиче често се заяжда с потребителите и не знам кво да си мисляПървоначално написано от Jesus
Да кажем, че някои снимки са наистина фрапе, но на другите изобщо не съм намазана чак толкова, колкото ме изкарва оО
Какво по-определено искаш? Не обичам да обобщавам, да слагам под знаменатели ако щеш.Първоначално написано от PainMonopoly
Конкретно ся се сещам че ме дразнят като почнат да си мерят патките колко са тру, как преувеличават, как сякаш сами се пъхат в някви "яки и брутални" рамки. Начина им на куфеене понякога ме дразни. Не говоря за pure избухването на концерти, което и аз съм изпитвала - то това е истинска радост, истинска енергия, някак си чисто и с обич. Говоря за превземията, която много лъха от повечето метъли, и не говорим само за позите. Те анти-позите са ми по-зле на мен.
Деа знам какво ги кара? Някои го правят заради позата, други защото това си е тяхната музика, това е което харесват и обичат.
Аз мисля че на мен друга музика не ми ляга толкова добре, въпреки че се простирам много широко в стиловете. : )
Но като бях на 13 това си беше моя начин да изразявам бунта си. И все още не мисля че тия бунтове бяха смешни /сигурно щото са мои, ддз/ . Осъзнавах някои неща, музиката ми помогна. Сякаш се докосвах до някаква истина, малко силно казано.![]()
Не казвам, че имаш много грим, а че изглеждаш много голяма.
"man" в немския се използва като нещо, което не представлява нищо. Няма определен смисъл, но с "das" добива значение на човек, който не проявява личностна характеристика, защото го е страх от избора. Наричан още човекът маса, той издига в култ безличието, анонимността в обществото. Консумира, без да произвежда.
Мм, това ме провокира и замисли, но не мисля че ме е страх от избора, просто не се се побирам само в едно 'нещо', затова нямам и избор. Не искам и да имам, честно казано. Засега може да се каже че съм си спряла 'просторите', но се познавам достатъчно добре и знам, че не съм човек само за определена среда. -.-Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
За консумирането.. да, засега не произвеждам, но има планове.
Все тая де, мерси, каза интересни неща.
Не издигам в култ безличието. Моето "личие" просто не е конкретно.
Още не съм дочела, но ужасно много обичам да се споменава Хайдегер. Самоизтъкването без нужните основи винаги е усмихващо, дори смешно. Пък и тенденцията да се обсъжда и осъжда Das Man, сама по себе си формира нова група от такива:Д НМ. Просто не можех да си мълча:Д
Предполагам беше насочено към мен? оО
Къде съм осъдила Das Men?
Дори не съм много запозната с това, че да го осъждам.
Не, към Ънейбъла.:Д
Пак се меся, просто е уникално. От произволна група хора, с претенция за някакво ниво, повече от 50 процента заговарят за това "явление" сякаш не са част от него, все едно им е непознато, една далечна фикция. Оф... няма да си хабя думите по тая тема:Д
Как си днес?
Някога слушала ли си мелодична музика?:Д
Просто и моето "не влизам в никакви рамки" може да се сметне за самоизтъкване, и не съобразих.![]()
Скапано ми е.
Да, слушала съм. : )
Jesus, питаха ме, нямам. Хич да не е, гледала съм, ама любим? Хм, да кажем че Крадецът на праскови много ми хареса, ахах.
ето и извадката от учебничето, което явно на всички са чели в училище:Д
и спирам с темата, защото не чета немски философи:Д
Познаваш ли човек, изцяло отдаден на другите?
Въобще, възможно ли е съществуването на подобен индивид сега?
защо се заяждате?
трябва да й задавате въпроси, а не да я коментирате...![]()
От кой отбор си ?![]()
Обичаш ли доматен сок?![]()
Какво обичаш да пиеш?
Ако си в нетрезво състояние...въртиш ли кючеци![]()
Blab, според статията изобщо не съм Das Man, четох до половината и се отказах, това Das Man не ми изглежда откритие.. oO
НеПървоначално написано от Jesus
Не :/ Преди сякаш бях нещо подобно, доставяше ми огромна радост, но казвам - нещо подобноПървоначално написано от Blab
Всичко е възможно, но не мисля че скоро ще срещна/-ем такъв.
Първоначално написано от psychopath
Именно!
Това е едно модерно клише, което бива представено с претенцията за оригиналност.
Ох, моя болна тема в момента. Извинявам се.)
Питаха ли те вече коя държава искаш да посетиш?
Ахахах, не се извинявай, ковеш ги.Първоначално написано от Blab
![]()
Не са ме питали.
Искам да посетя Италия, все пак уча такъв език и ми е много интересно. Поради причините с езика бих искала да видя и частичка от Русия.
Финландия и Норвегия ме влекат.. искам да видя едни такива страни, по зимно време особено. Мисля че ще е вдъхновяващо.
Но където и да ми се отвори път, ще отида де, как няма да отида. ^^
Харесва ми да пътувам.
имаш ли апаратче/шини или както там си го знаеш/, на една снимка ми се стори нещо такова.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Имам бреки, по-гадното - не може да се маха, докато не каже чичко ортодонт.
В момента цялата ми устна кухина е в рана от тия блокчета и съм си налепила едни восъци.. мани, хората с брекети ще ме разберат![]()