- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно окосмението на подмишниците
Аз имам , но не смърдя - къпя се. Виж ако не се къпеш е другоПървоначално написано от Naughty_
тогава и целия да се бръснеш - секса е меко казано неприятен
![]()
хахахха после аз съм бил прост.... хахахахахах как така няма да боли ве... вие нормални ли стеПървоначално написано от selens
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
На него пише FOR MENПървоначално написано от _princess_
![]()
, не FOR GIRGL :P
![]()
+ тва що да не можеш да го ползваш ще можеш ама кво ще кажеш ако се получи обратния ефект ....![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
това беше сърказъм тъпакоПървоначално написано от MaMkaMy
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
С кола маска не боли ли много все пак кожата на подмишниците е много крехка за тази работаПървоначално написано от _princess_
![]()
Кой те излъга, че мъжете които си обезкосмяват подмишницита са гейовеПървоначално написано от oasis
![]()
По темата: лентички или ако нямам много време самобръсначка
Come out, come out wherever you are...
ти сигурно като ходиш по улиците в тези жеги и в радиус от 2 метра никои няма около тебПървоначално написано от oasis
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
![]()
как ще е гейско бе вие добре ли сте сигурно ходите с по 3 4 метра косми и сте големи мъже