- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата за оргазма
зависи от партниора колко ще те въбуди и как ще действа след това![]()
3 години бях с некадърник....за 1 година ако съм имала 5 оргазма си е било чудо...от 1 седмица насам съм с друг партньор....и поне 5-6 оргазма имам ...за тая 1 седмица.....моята теория е не че е до това да си настроим мозъка....ами до това партьора дали е кадърен и дали знае какво прави...
А сега аз имам въпрос.... : Някоя от вас получавала ли е обилен оргазъм?...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от Rofl4e
Абе това Ролфче изглежда много смешно. Разкарай го тоя смешния аватар. Изглежда като пародия. Все едно някакво 8 годишно дете се включва в някакви теми, които не разбира.
Не се дразня, но като ти видя бебешкия аватар и ми става неудобно, че такива теми се дискутират пред теб.![]()
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Аз не се наемам да ги разграничавам клиторен или вагинален...просто оргазъм, но все пак предполагам че отговора е клиторен щото както писах в предния пост никога не съм свършвала по време на самия секс с мъж винаги по време на загрявката или пък без мъжПървоначално написано от LadyDy
![]()
при мен има доста нелогични неща ето нещо за пример
винаги ми е било много трудно да свършвам , но пък когато му дойде времето става за 4-5 минути просто само си идва като гръм...
може да мине година и дори отгоре и нищо не може да ме доведе до края , а в един най-обикновен ден просто за 5 минути буквално при това без да се е случило нещо извънредно специално или да съм на върха на щастието в този миг .
[quote="A_Loving_Girl"]3 години бях с некадърник....за 1 година ако съм имала 5 оргазма си е било чудо...от 1 седмица насам съм с друг партньор....и поне 5-6 оргазма имам ...за тая 1 седмица.....моята теория е не че е до това да си настроим мозъка....ами до това партьора дали е кадърен и дали знае какво прави...
значи при мен не е от партньора сигурна съм в това
при такава драстична разлика в честота при теб 4-5 за една година в продължение на 3 години и вече 5-6 за една седмица аз имам малко въпросчета ....
1.това 4-5 оргазма на година какво отчита само тези достигнати с него или изобщо по толкова си имала за тези 3 години .
2. как се чувстваше през този период с такава малка честота на оргазми , имам впредвид физически, психически ,сън ,тегло, мигрена ,жизнена сила...някакви наблюдения по тези нещица и особенно за желанието имаше ли желание за секс през този период или беше намалено поради липсата на удовлеворение
при мен честототата е наполовина на посочената от теб дори по малка за година 1-2 оргазма с много късмет 3 ама това са 2 случая досега като тази година е единия вече имам 3 и то в първите 4 месеца на годината но вече има застой .
при мен 1-2 оргазма на година са точния брой с мъж или без по толкова достигам
интересно е че никога не ми е създавало проблем тази рядкост,напротив чувствала съм се много жезненрадостна и активна..и преизпълнена с желание за секс...винаги
страното е че точно в тази година когато имам за втори път изобщо досега повече от 1-2 оргазма на година се чувствам някак отпаднала имам проблеми със съня които не съм имала преди ,лесно ставам раздразнителна... липса на апетит....някак цялостно усещам една вялост една слабост непривична за мен.
та затова се интересувам как ти се е отразило на теб това време от 3 години ,имаше ли някакви смущения от изброените примерно или пък други някакви