- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс,презерватив,цикъл :(
Правих секс С презерватив-миналия четвъртък...трябваше да ми дойде вчера или оня ден даже и по ония ден..таа питам се!?Може ли да съм бременна при положение,че е било с кондом,а и момчето НЕ Е СВЪРШВАЛО ВЪОБЩЕ!?
айдее стига вече ,не сме доктори,ако ти е редовен и закъснее с 2 седмици тогава се притеснявай и прави тестове и глупости,макар че щом не е свършвал въобще...няма смисъл
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
спокойно, не може да си бременна
трява да е свършил в теб и да е скъсан презерватива за да стане нещо
Като ` не е свършявало въобще ' какъв е проблема бее..
Не се забременява е така от въздуха .. Изчакай още малко .. Този месец на доста хора им закъснява , заради сезоните може да е .. Заради нерви нещо![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Непорочно зачатие, а? Бахти, като не знаете как се забременява защо изобщо правите секс?
Вървят по модата .. На 13![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
na konkretniq vupros - NE, ne moje da si bremenna.
Мдам, определено си бременна... (За справка - епизодът на "Приятели", когато Рейчъл разбира, че е бременна от Рос, въпреки че са ползвали презерватив)
Абе що не се образовате малко, преди да започнете да се праскате?!Жалки ставате...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
Веднага биии тревога ами ако са близнаци
![]()
![]()
![]()
![]()
лелееееее и вие ли сте бъдещето на българия бе малки необразовани маймуни проебали се на 12-13 пускащи тъпи теми
![]()
образоваите се малко бе
![]()
![]()
![]()
Мойе да роди6 тризнаци с моита приятелка така стана![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не че няма шанс ама... не !спокойнооо :P ама не ти пречи да си направиш 1 тест ако си чак пък толкова притеснена
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Не си бременна.
priqtelqt mi mi kihna v litseto bremenna li sum....
след 9 месеца да черпиш
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Мдааа,очаквам тема 'Приятелят ми се изпразни в банята,а после аз влязох там.Бременна ли съм?' Хубаво,ебете се на по 12-13,ама поне се образовайте.И не се нервирам толкова на многото повтарящи се теми,а на това,че децата стават все по-тъпи!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
о БОЖЕ.... какво всички лъжете хората... ест че трябва да се притесняват ..... я отивай бързо на доктор ... разкажи му проблема си ... ааа преди това потърси в гоогле малко повече преди да пълниш с теми форумите ОМФГ!!!