.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Секс,презерватив,цикъл :(

Правих секс С презерватив-миналия четвъртък...трябваше да ми дойде вчера или оня ден даже и по ония ден..таа питам се!?Може ли да съм бременна при положение,че е било с кондом,а и момчето НЕ Е СВЪРШВАЛО ВЪОБЩЕ!?

айдее стига вече ,не сме доктори,ако ти е редовен и закъснее с 2 седмици тогава се притеснявай и прави тестове и глупости,макар че щом не е свършвал въобще...няма смисъл
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Град
    пловдив
    спокойно, не може да си бременна
    трява да е свършил в теб и да е скъсан презерватива за да стане нещо

Като ` не е свършявало въобще ' какъв е проблема бее ..
    Не се забременява е така от въздуха .. Изчакай още малко .. Този месец на доста хора им закъснява , заради сезоните може да е .. Заради нерви нещо
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Непорочно зачатие, а? Бахти, като не знаете как се забременява защо изобщо правите секс?

Вървят по модата .. На 13
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Варна
    na konkretniq vupros - NE, ne moje da si bremenna.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Мдам, определено си бременна... (За справка - епизодът на "Приятели", когато Рейчъл разбира, че е бременна от Рос, въпреки че са ползвали презерватив )

Абе що не се образовате малко, преди да започнете да се праскате?! Жалки ставате...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Мдам, определено си бременна... (За справка - епизодът на "Приятели", когато Рейчъл разбира, че е бременна от Рос, въпреки че са ползвали презерватив )

Абе що не се образовате малко, преди да започнете да се праскате?! Жалки ставате...

Веднага биии тревога ами ако са близнаци лелееееее и вие ли сте бъдещето на българия бе малки необразовани маймуни проебали се на 12-13 пускащи тъпи теми образоваите се малко бе

Мойе да роди6 тризнаци с моита приятелка така стана

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Вървят по модата .. На 13
    даже на 13 са закъснели изпуснали са модерната възраст .иначе от тази мода разбират ама да се образоват малко преди да тръгнат да се ебат като луди нема то .....

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Не че няма шанс ама... не ! спокойнооо :P ама не ти пречи да си направиш 1 тест ако си чак пък толкова притеснена
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не си бременна.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    нищо ти няма споко

priqtelqt mi mi kihna v litseto bremenna li sum....

Град
    Пловдив
    след 9 месеца да черпиш
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Мдааа,очаквам тема 'Приятелят ми се изпразни в банята,а после аз влязох там.Бременна ли съм?' Хубаво,ебете се на по 12-13,ама поне се образовайте.И не се нервирам толкова на многото повтарящи се теми,а на това,че децата стават все по-тъпи!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

о БОЖЕ.... какво всички лъжете хората... ест че трябва да се притесняват ..... я отивай бързо на доктор ... разкажи му проблема си ... ааа преди това потърси в гоогле малко повече преди да пълниш с теми форумите ОМФГ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си