- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Голям апетит преди менструация ..
Здравейте , момичета !Отчаяла съм се с този моя апетит .. Седмица - седмица и половина преди да ми дойде започвам да се тъпча като ненормална ..
Ям нещо и след 1 час айде пак съм гладна ..
Ям в големи количества и то все някакви не много полезни храни .. Днес пак съм така .. Майка направи за закуска бухтички и аз изядох около 16-17 ..
Е , то не бяха някакви огромни ама все пак бухти
Някакви съвети ..? Как да се контролирам .. ? Аз все си викам недей да се тъпчеш , недей .. Ама не става ..
Мерси предварително
![]()
Може и сама да си втълпяваш, че ти се яде! Недей да започваш да ядеш, ако не ти стърже стомаха!![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
тъпчи че.почти всички момичета го правим преди менстурация.хубавото е че не се качват килограми -иначе корема е подут от задържане на храна и вода.обаче след периода всичко е ок.яж каквото си искаш
И аз съм така,но със сладкото .. По време на цикъл ям толкова слако,че ми стига за цял месец после![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
По принцип и аз съм така. : ) Гледай да ядеш плодове и зеленчуци, когато огладнееш и пий много вода.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
на колко си години
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
То аз кой знае дали ще се наям с тези плодове .. Сигурно ще ми трябват 5-6 кгПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ама все пак е по добре 5-6 кг плодове и зеленчуци , отколкото някакви закуски , торти , вафли .. Иначе за водата не мога да пия много вода
Мах 1 литър , че даже и толкова не пия .. Въпреки че знам , че трябва да пиеш колкото можеш повече .. Ама на мен нещо не ми се получава ..
![]()
да
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Ох, и аз не мога да пия много вода.Първоначално написано от nadincety
Сипвай си в шише и си налагай просто да го изпиеш. Ако непиеш достатъчно вода, можеш да си навлечеш сериозни проблеми. На мен ми причернява като се изправя и веднага почвам да пия вода.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Преди няколко дни си купих едно шише ,литър и половина ,с мисълта да го изпия .. Еми да ама неДали изпих 500 мл и до там беше .. Даже имах един период , в който въобще не пиех вода .. Само при мисълта за вода и ми ставаше лошо .. Днес съм изпила две чашии , в момента не ми се пие вода ама ще отида и ще пийна , де
Ако корема ми може дая побере някъде тая вода , че от тези бухти .. Все едно съм глътнала футболна топка
..
на 15 все още няма значение какво и колко ядеш, защото се изгаря страшно бързо със спорт и разни упражнения
за това не се притеснявай
И аз, и аз.Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Седмица преди да ми дойде откачам за шоколад и карамел.Ако ме видите ще ме сравните с луд, който не си е взел хапчетата.Няма разлика![]()
И аз до оня ден се тъпчех така. Преди ми беше гадно, ама вече свикнах. Ям по много, по 1000 пъти на ден и вече даже не ми е гузно. Като ми дойде спирам да ям и всичко се нормализира. За това просто по-добре да спира да ти пука.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
това е нормално![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз си ям г/д еднакво.
Само през първите 2 дни от цикъла ми не ям особено... Много ме боли корема и ми става кофти при вида на кръв.
Но няма ден от живота ми, в който да не съм яла абсолютно нищо.
Сега ми дойде, утре ще е ужас...Ама днес си ям много стабилно.![]()
+1Първоначално написано от mimsssssss
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
И аз така преди да ми дойде се тъпча като ненормална, а бухти има ли изяждам всички.. независимо дали съм гладна или не![]()
Stay up all night with the stars *
хора
не се притеснявайте
при израстването човек се нуждае от много храна-за енергия![]()
яжте
:P
може ли другия път майка ти като прави бухти и мене да викнеш
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.