.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен Аватара на nadincety

Голям апетит преди менструация ..

Здравейте , момичета ! Отчаяла съм се с този моя апетит .. Седмица - седмица и половина преди да ми дойде започвам да се тъпча като ненормална .. Ям нещо и след 1 час айде пак съм гладна .. Ям в големи количества и то все някакви не много полезни храни .. Днес пак съм така .. Майка направи за закуска бухтички и аз изядох около 16-17 .. Е , то не бяха някакви огромни ама все пак бухти Някакви съвети ..? Как да се контролирам .. ? Аз все си викам недей да се тъпчеш , недей .. Ама не става .. Мерси предварително

Град
    Казанлък
    Може и сама да си втълпяваш, че ти се яде! Недей да започваш да ядеш, ако не ти стърже стомаха!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    тъпчи че.почти всички момичета го правим преди менстурация.хубавото е че не се качват килограми -иначе корема е подут от задържане на храна и вода.обаче след периода всичко е ок.яж каквото си искаш

И аз съм така,но със сладкото .. По време на цикъл ям толкова слако,че ми стига за цял месец после
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

По принцип и аз съм така. : ) Гледай да ядеш плодове и зеленчуци, когато огладнееш и пий много вода.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

на колко си години
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    По принцип и аз съм така. : ) Гледай да ядеш плодове и зеленчуци, когато огладнееш и пий много вода.
    То аз кой знае дали ще се наям с тези плодове .. Сигурно ще ми трябват 5-6 кг Ама все пак е по добре 5-6 кг плодове и зеленчуци , отколкото някакви закуски , торти , вафли .. Иначе за водата не мога да пия много вода Мах 1 литър , че даже и толкова не пия .. Въпреки че знам , че трябва да пиеш колкото можеш повече .. Ама на мен нещо не ми се получава ..

Цитирай Първоначално написано от tochica
    на колко си години
    Има ли значение ?

да
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Цитирай Първоначално написано от nadincety
    То аз кой знае дали ще се наям с тези плодове .. Сигурно ще ми трябват 5-6 кг Ама все пак е по добре 5-6 кг плодове и зеленчуци , отколкото някакви закуски , торти , вафли .. Иначе за водата не мога да пия много вода Мах 1 литър , че даже и толкова не пия .. Въпреки че знам , че трябва да пиеш колкото можеш повече .. Ама на мен нещо не ми се получава ..
    Ох, и аз не мога да пия много вода. Сипвай си в шише и си налагай просто да го изпиеш. Ако непиеш достатъчно вода, можеш да си навлечеш сериозни проблеми. На мен ми причернява като се изправя и веднага почвам да пия вода.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от tochica
    да
    На 15 съм

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    И аз съм така,но със сладкото .. По време на цикъл ям толкова слако,че ми стига за цял месец после

Цитирай Първоначално написано от nadincety
    Ох, и аз не мога да пия много вода. Сипвай си в шише и си налагай просто да го изпиеш. Ако непиеш достатъчно вода, можеш да си навлечеш сериозни проблеми. На мен ми причернява като се изправя и веднага почвам да пия вода.

Преди няколко дни си купих едно шише ,литър и половина ,с мисълта да го изпия .. Еми да ама не Дали изпих 500 мл и до там беше .. Даже имах един период , в който въобще не пиех вода .. Само при мисълта за вода и ми ставаше лошо .. Днес съм изпила две чашии , в момента не ми се пие вода ама ще отида и ще пийна , де Ако корема ми може дая побере някъде тая вода , че от тези бухти .. Все едно съм глътнала футболна топка ..

на 15 все още няма значение какво и колко ядеш, защото се изгаря страшно бързо със спорт и разни упражнения
    за това не се притеснявай

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    И аз, и аз.

Седмица преди да ми дойде откачам за шоколад и карамел.Ако ме видите ще ме сравните с луд, който не си е взел хапчетата.Няма разлика

И аз до оня ден се тъпчех така. Преди ми беше гадно, ама вече свикнах. Ям по много, по 1000 пъти на ден и вече даже не ми е гузно. Като ми дойде спирам да ям и всичко се нормализира. За това просто по-добре да спира да ти пука.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на galu6a
    това е нормално
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз си ям г/д еднакво.

Само през първите 2 дни от цикъла ми не ям особено... Много ме боли корема и ми става кофти при вида на кръв.

Но няма ден от живота ми, в който да не съм яла абсолютно нищо.

Сега ми дойде, утре ще е ужас...Ама днес си ям много стабилно.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    +1

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    тъпчи че.почти всички момичета го правим преди менстурация.хубавото е че не се качват килограми -иначе корема е подут от задържане на храна и вода.обаче след периода всичко е ок.яж каквото си искаш
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

И аз така преди да ми дойде се тъпча като ненормална, а бухти има ли изяждам всички.. независимо дали съм гладна или не
    Stay up all night with the stars *

Град
    в света на приключенията ..
    хора
    не се притеснявайте
    при израстването човек се нуждае от много храна-за енергия
    яжте
    :P

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    може ли другия път майка ти като прави бухти и мене да викнеш