- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Истински ли са всички стимуланти за коса???
Във всяка втора тема за коса се споменават..Стимулант на Икаров,Тривитаминол,Хинино ва вода,Гератамин нео..Та..чесно да ви кажа..на мен ми помогнаха..уж..но дали на вас са ви..нека в тази тема всеки да сподели..кое му е деиствало и кое не...
А имам и един въпрос..Тривитаминола и стимуланта на Икаров..свалят ли цвета..защото на скоро се боядисах..и в момента се въздържам от тях..за да не остане бяз цвят?![]()
ползвала съм хининова вода,тривитаминол и маска миозотис и са ми вършели мн добра работа ползвах ги половин година едновременно.не ми е падал цвета по бързо,но аз си се боядисвам всеки месец.
Ветеринарна аптека -> Конски витамини
Природно, изпитано от много хора, препоръчано от много фризьори в бг.
Втриват се преди измиване с шампоан, защото са мазни, т.е. втриваш, държиш 5 минутки и тогава миеш косата с шампоан
Ми аз несъм болна на тема - дълга коса и затова само хининова вода съм ползвала. Да свърши ми работа , косата ми порастна , но пък и аз не се бях втренчила в нея и всеки ден да си гледам по 5 пъти косата дали ми е порастнала , може би заради това![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
конскиПървоначално написано от Rikimaru
аз ги знам овчи ама както ще да е става въпрос за тривитаминол все
На мен стимуланта на Икаров ми помогна,но вероятно при различните коси действа различно..знам ли![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ами като за начало, вие какво разбирате под 'помогна ми'...
Защото каквото и да е, не очаквайте чудеса.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!