.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    по-правилния въпрос е Грижат ли се младите хора да запазят България...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Blab
    Не, младите хора не се грижат за никой друг, освен себе си. Говорим за болшинство. Ценностите са изменени, вече изказах мнение по въпроса. Хората - това е държавата. Съсипващо е да няма общество, общност и т.н. в истинския им смисъл. Смешно е доброто да се счита за фалш с цел изгода и да се порицава и поругава. Болно е хората да не се грижат/ги е грижа един за друг.
    Понеже не съм политически веща, не смея да давам оценки и мнения. Но се замислих, ако трябваше да приема идеите на лявото или дясно пространство, без добре завоалирани точки и виждания. Ако първите желаят и се стремят към идеала "Човечност - пътят към личното и всеобщо щастие", а другите - към "Промяна - пътят към общото и лично благо", най-условно казано, то аз избирам първото.

hottie
    Guest
    в България няма гражданско общество и това си е

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Какво ви дава България? - Ами дава всичко, което в другите държави е забранено.Примерно да ходим по диско, макар да нямаме 18.Абе въобще няма никфи правила. Купон.

Супер фен Аватара на _donna_
    Абе,избийте си тия комплексарски тъпотии от главите,бе.
    Ще останете ли в България? Дрън-дрън. Пръц-пръц-посер.
    Ще остана естествено.Защо да не остана.Да не оставаш нещо нормално ли е? Или разбира се,че няма да остана.Ние сме граждани на света.Всеки има право да пътува.Даже не право ами просто може да го направи ако поиска.Ние сме хора,които живеем в една или в друга държава.И сме някъде много далеч от всички тия бомбастични приказки дето ги разправяте...къде сме в соц. - иалната - тата ра та та стълбица и какво правим,за да останат младите в България.Ами правим им свирки.Щот' друго не можем да им направим.

И намесвате някакви измислени човешки думи,които нищо не означават.Нищо не означава това,че ги казвате и повечето от вас никога не са знаели какво означават.А може би не е и нужно.Изберете си най-сетне - джунглата или зоопарка.

Дона, твоите постове винаги звучат заплашително

Супер фен Аватара на _donna_
    Чък Норис ми е далечен братовчед.

Мега фен
    (за)Довол(е)ни ли сте от живота си?
    -Да, доволен съм. Почти завършвам училище, имам и добри оценки.

Къде се поставяте на социалната стълбичка?
    Ами зависи - може и работещ, може и началник...времето ще покаже.

Семейството ви стабилно ли е?
    Да.

Чувствате ли се (о)сигур(е)ни?
    Да.

Ще останете ли в България? Защо?
    Да ! България е моята родина, ако трябва ще мизерствам но тук ще остана за да се опитам да помогна на държавата, няма да бягам в чужбина.

Какво ви спира да изберете един по-добър, по-човешки(?) живот?
    Ех...може би моралните ценности...

Ако заминете, бихте ли се върнали?
    Да. Няма да заминавам никъде.

Какво ви дава България?
    Всичко, което е нужно на един човек да живее /с малко по-добра политика може би.../

Грижи ли се България да запази младите си хора?
    Не. Още живеем в средата на 30-те - бира и кебапчета, щом гласа ни е бира и кебапчета няма и държава...

Тогава накъде?
    Към българия, само, само, само и само в България !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си