- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съсипаха ми косата
Argh ужаст.
Аз много страдам акто ми развалят бретона
Ох,малко сложно,то е доста къс,ама за момента с някаква фиба,лак за да стои и така,ама то расте бързо,затова няма нужда да се притесняваш![]()
Ооо разбирам те напълно! Преди години така се пре*бах и си направих равен бретон - СТОЕШЕ МИ УЖАСНОИ то в началото като не беше свикнал още и с фибички, с лакове, с кво ли не го правех и пак стърчеше...направо не искам да си споням каква депресия ме беше обзела тогава заради тоя бретон
![]()
Иначе... можеш да го пръскаш с лак и да се опитваш да му намериш подходящо положение щом с фибичка не става...пробвай с лента, те прикриват доста... Другият вариант е да отидеш при друг фризьор и да му кажеш проблема макар че той бретона ти е доста къс и едва ли ще успее да направи нещо по въпроса ...Абе споко - те поне растат бързо
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
играла си във филм?!?Първоначално написано от hUg4o
![]()
Леле,ама то имало и хора,които играят във филми.Първоначално написано от puhi14
![]()
Е то този бретон от миналата година е на мода Тя една фризьорка ме уфъка така ама тя ме научи как да си го оправям с ваксата така че да ми седи супер.Беше много оригинално и никой още в даскало не си беше направил такъф тип.![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
мен така ме уфъкъха декември ощеаз и обяснявам кво да ми направи,тя ми вика ей ся ще те направя по един нов начин, ще ти хареса и то кво - не ми харес
![]()
![]()
както и да е, де порасна си, ама дотогава ходих с лента
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
" отмъщението на фризьора " смисъл вижадала съм момичета с такъв бретон не е грозно зависи как ти си го възприемаш . . . лента май май тфа е единствения изход щот с фиба неможеш
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()