.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    Nqkude Iz Sofiq

Съсипаха ми косата

Днес бях на фризьор.Направи ми бритона ужасен.Както бритона на жената с третата прическа на втория ред. http://store.picbg.net/pubpic/08/B0/...5cb99508b0.JPG Беше на една страна и ми седеше супер.Сега е прекалено къс и нито с диадеема нито с фиба става да го прикрия .Давайте съвети какво да правя

Пробвай с лента за коса. Илиии го суши назад и с някаква фибичка.

П.с.: Така е като ходите на фризьор за бритоните Аз моя сама си го направих и сега и сама си го поддържам!

Олеле..ужасен е,,миличката....Пробвай с пяна да го загладиш някак си по на страни или на зад, докато се сушиш.
    Сложи диадемка топирай си косата назад и бритончето така с лак лекичко го приглади назад-трябва ти мн лак за да го закрепиш назад, може и като го пръснеш пак да го изсушиш(може и косата назад да не я топираш де) и така си ходи докато не порасне.....
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не е толкова лош.
    И все пак ако не ти харесва с лак за коса и фибичка :Р Можеш и малко да го топираш
    Поне бритоните растат бързо :р Няма да е дълго така,до като се усетиш ще порасне

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Благодаряяя. Тука ако не се помогне няма къде другаде .Супер сте

а може ли снимка ? да видим дали е толкова зле
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от safetyMode
    а може ли снимка ? да видим дали е толкова зле
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ще пусна само да си заредя батерията телефона или фотоапарата

ОуКей ... чакаме
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не е кой знае кокло лош на мен ми харесва,но ако ти е прекалено къс пробвай да го изправиш с преса за коса и ще се издължи малко

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Не е толкова лош.
    И все пак ако не ти харесва с лак за коса и фибичка :Р Можеш и малко да го топираш
    Поне бритоните растат бързо :р Няма да е дълго така,до като се усетиш ще порасне
    съгласна съм
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен
    и на мен са ми го орязвали за седмица- две би трябвало да стане по- добре
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Олеле..ужасен е,,миличката....Пробвай с пяна да го загладиш някак си по на страни или на зад, докато се сушиш.
    +1 и на мене така ми го укълцаха на 16.04 ми го скъсихаи от тогава ходя така ,правех както ти каза капинка и ставаше долу-горе !сега поотрасна малко ама не е както преди ,свиква се
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Можеш да го правиш с фибичка на страни , много сладко седи ..
    Можеш да го дигаш нагоре ,,
    Можеш да го изправяш с преса и така седи много хубаво ,,
    Познавам едно момиче със същия бретон и добре си го прави , обаче по - доста време се занимава с него ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Оох.. напълно те разбирам! С мен се случи същото преди 2 месеца, но бретона ми порасна вече. Още по- гадното беше, че ми отряза късите етажи, а не трябваше... побърквам се, не са мръднали за два месеца Когат хващах бретона със шнолка постоянно стърчеше и се вадеше от шнолката и стоеше като зализан ... Изпарявй го с преса и после някаква лент може би.. нз. Ама бретон расте бързо Успех!

Мега фен Аватара на Infinity
    Чакам снимка..
    To infinity and beyond.

Има и други 2 варианта,да идеш на друга фризиорка и да я помелеш да ти направи бретон от по навътре в косата,едва ли ще стои много странно (:
    И другия вариант е да го третираш с Хининова вода,за да порастне

и моята беше унищожена и свикнах да вдигам бретона с фибичка и след 3 месеца вече е доста дълъг и сега ме е страх да сменям прическата ,а ми се иска Пробвай с фибичка Успех

Мен пък ме кефи
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Вие четете ли?
    Момичето каза, че нито може с фибичка, нито с диадема, нито настрани. Фибичка, та фибичка...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Свищов
    ще пуснеш ли снимка?едва ли е тоова зле...

Re: Съсипаха ми косата

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Днес бях на фризьор.Направи ми бритона ужасен.Както бритона на жената с третата прическа на втория ред. http://store.picbg.net/pubpic/08/B0/...5cb99508b0.JPG Беше на една страна и ми седеше супер.Сега е прекалено къс и нито с диадеема нито с фиба става да го прикрия .Давайте съвети какво да правя
    Уааа!и с мен се случи същото със същия бритон... но сега ща не ща си го нося... топирам си косата и така бритончета изглежда добре...направи си снимка и качи и ще ти дадем мнение много ли е зле...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    МЕрси за съветите о баче не ми се получава да пусна снимка

Голям фен
    явно тези бретони сега са на мода защото последния път като ходих н фризиор в началото на този месец, моята фризьорка ми направи същия тя као го изсуши и го оформи с ваксата беше супер и ми приличаше и после като се изкъпах .... за радост моя се вдига с фибичка и стои мн добре теб мога да те посъветвам да си го изправяш с пресата и да го оформяш леко с вакса до седмица две би трябвало да е пораснал достатъчно за да го захващаш със фибички и диадемки успех

Аз играх в един филм и трябваше да съм без бретон и го хващах нагоре с фибички и диадема и се получаваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си