- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТЪРСЯ китайска рокличка в СОФИЯ
Темата не е за тук...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма да я намериш в тоя раздел рокличката.![]()
nicolepcd
е как да не е за тук ,китайските роклички са напълно свързани с любовта,иначе мене ме кефят такива ама тениски
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еми дай по тая логика да пускаме всички теми в "Любов", щото в другите няма кой да отговори?Първоначално написано от Naughty_
nicolepcd
Ми ще спазваш правилата!И ти, и всички.Ще чакаш да ти отговорят в правилния раздел.И тук като си постнала да не си получила повече отговори?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Трябва ли да бъдеш една от многото?Първоначално написано от Naughty_
В "Козметика и диети" има доста народ и съм сигурна, че няма да чакаш 1 седмица да ти отговорят...
nicolepcd
Добре, разбрахме, че не е за този раздел, стига всеки го е повтарял. И да го повтаряте и да не го повтаряте, темата няма да се премести сама.
Naughty провери в магазини, които са специално за рокли. Иначе на скоро бяха излезнали подобни, зеброва шарка с много копчета от едната страна. Виждала съм ги по витрините на малки магазинчета най-често.
И бтв за кой град говорим?
Your pseudo sunshine I don't need.
сигурно щото я обичаш тая дреха и е в раздел любов
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Да смятам се за умна... поне не пускам теми там където не им е мястото само и единствено за личната ми изгода...Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
П.С. elsy ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз чак сега видях, че си писала в заглавието, ама кой да се сети по-рано, извинявам се. А иначе не съм от София, не мога да ти помогна с конкретен магазин, но ако знаеш някъде специализиран магазин за рокли, отиди. Сега покрай абитюрентите има голяма възможност и такъв модел да са пуснали.Първоначално написано от Naughty_
Your pseudo sunshine I don't need.
аз за да се отчета търсих онлине или адреси на магазини с кимона (дамски) или други японски дрехи но не намерих![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Всъщност съм виждала, но ще те излъжа къде.
за 2 страници мислех, че са отг, има магазин на пиротска, който е китайски магазин - стоки от Китай, продавачки киайки и т.н., там има и дрехи. за рокли не съм сигурен, но блузки има със сиг, струва си да се провери, мхм
Една приятелка от компанията има 2 такива роклета, утре ще я питам от къде си ги е взела и ще ти пиша на ЛСПървоначално написано от Naughty_
Ее, кажи на всички де.. : (Първоначално написано от Rikimaru
не може, внос от чайна е![]()