- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, дайте своя вот
не смятам че външния вид има значение момчето или е свестно или го няма... разкарвам ги наред и най хубавите мускулести момчета...![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
ддз, аз цъкнах на мускулести, въпреки, че повечето са некви хилави
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Нормални.И пълните момчета са ми симпатични,но зависи колко и как са разпределени кг из тялото му.
Моето момче е с перфектено за мен телосложение.
Ами,факт е че ако момчетата ни предпочитат слаби..то ние тях не. Защото на тях просто не им ходи.за кльощави да не говорим..Харесвам,нормални момчета,ако са стегнати още по-добре естествено,ако има плочки ии...мусколи..-секси,но не прекалено напомпан4е става грозно
Гласувах за Нормални ... мразя прекалено мускулести или пък прекалено слаби ...![]()
Първоначално написано от LittlePrincess
To infinity and beyond.
Гласувах за "нормален", обаче като се замисля всичките ми приятели/партньори са (били) слабички, но все пак добре оформени![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Мускулести! обичам да ме прегръщат големи, мускулести и силни ръце![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
мускулести е най-добре със сигурност.. не огромни!.
GoHard or GoHome ..
Гласувах за нормални макар че харесвам и слаби![]()
думата "нормален" хора е много относително понятие.....,за мен нормален значи средно мускулест(фактор спорт има отношение във формиране на физиката му
);и да е по високичък от мен
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Нормални.
пффф...и аз гласувах за нормални каквото и да рече тва...под нормални разбирам психички,не физиката![]()
![]()