- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как трябва да изглежда мъжът?
Мъжът трябва да има излъчване. Да всява респект. И да знам че до него се чувствам защитена. Да има принципи, които отстоява и идеали на които държи. Да знае как да се държи с момичетата, но не и да им лази в краката.
Сякви тъпи пишлемета дето не знаят какво искат и как да го получат - под ножа !
И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .
НеПървоначално написано от allergic
![]()
Ей, мухльо, ти внимавай на кого викаш отрепка, че да не ти се стъжни и без това тъжния животец.Първоначално написано от DimovB
всъщност мнението, че яките жени са с големи е "общоприето" от селяците с примитивно мислене, за които големия размер гарантира откърмването на здраво и буйно поколение.
Аа, да, друго важно нещо.Първоначално написано от BornTohate
Да не ми лази в краката, изобщо да не тича след мен, да е лош и да ме ядосва.
важното е да е обръснат...
то густо, то пусто
Кристо?Първоначално написано от Raybeez
![]()
Ти пък приличаш на мъж, погледната в гръб и на осакатена в лице с тея пиърсинги.Първоначално написано от Pedigree
Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Тоя от снимката ще дойде да го набие сигурно?![]()
DimovB и Pedigree да внимават че усещам оня пич е мистър дунав![]()
Тоя от снимката има далеч по-смислени неща да върши, отколкото да се разхожда из градовете и да бие пропаднали метъли. Пък и като не познавате някого, к'во коментирате. Не е важно само как изглежда, а и как се държи. И бас хващам, че е повече мъж от 90% от дечковците на по 25 в тоя форум.Първоначално написано от allergic
спирам да се занимавам със заядливи дечица![]()
Не думай, само дето нямам пиърси по лицето.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Ииииискам да знам кой е идеалният съфорумееец. Познах ли?
Ако е той, отивам при любовта на живота си.
![]()
Кво е това жалко подобие на неориентиран гей?
Тук говорим за мъже, а не малолетни неосъзнати гейтаци!
Grumpy old madman
Не ги остави тея метъли начи.![]()
А тя преди беше метълка![]()
UnaBletoLoVeU ти пък ако не се изкажеш сигурно няма да спиш спокойно.
"Мъжа" на снимката, която постна е по-жалък от едно 50 % от скапаняците в тоя форум, щот ПОНЕ някои на външен вид мязат на получовеци. Тва келеме дет си го сложила, та чак и целуфчица си му лепнала .. колкото и да е мъж по характер (което също силно ме съмнява) .. като го видя на улицата, аз бих го набила, пък не знам за някой друг. Но всеки с вкусовете си.. или пък безвкусиците де. Все тая.![]()
Леле, че ти знаеш неща за мен, които аз дори не съм подозирала 0.оПървоначално написано от allergic
Born to hateняма смисъл да ти отговарям въобще. Толкова да си проста.
Стига де, много си лоша.
Бахти чувствам се изолирана сега.
Ти отдавна щеше да спираш да отговаряш.Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Стана като в темата за снимките.
Ти можеш да плюеш, ама ние не можем да плюем теб и онова желе... опа, Идеалният мъж.![]()
Пък и аз щото съм един метъл...
Лошо в случая не е, че пича ще дойде да ми стъжни живота, а че няма да си личи след това, че съм му насинил очите.
Селски, а не фешънски.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Дори наш Фешо е по-добре...
кво "дори". знаем че му се точите тайничко зад монитора.Първоначално написано от Pliok0019
между другото Фешо мангой ли е?![]()
на мен не ми мяза на българин ( има нещо индийско в него )
то густо, то пусто