- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как трябва да изглежда мъжът?
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
ето това са мъже!
http://www.youtube.com/watch?v=AFLeTm46CqQ
особено Лий Бойър![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Виждам, че говорим за външен вид. Нямам много претенции. Задължително да не си епилира краката и ръцете и да не носи розови тениски и боксерки.![]()
Не е най-готиното да е с дънки и без боксерки, ама бих го приела повече от колкото с розови. Наистина не знам как една жена може да се възбуди от мъж с розови боксерки, мен ще ме избие на смях.![]()
за Казийски съм съгласна... има още шанс в тоя фотум , ей ..Първоначално написано от Devilsplaymate
![]()
Точно цвета на боксерките е водещ във възбуждането!Първоначално написано от shadow4e
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Т'ва го видяхме.Първоначално написано от Bianca
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Да не искаш още, шлядурче? :PПървоначално написано от PainMonopoly
Да не е някакъв много тежкарски, да не е с фешън прическа, абсолютно нормална коса. Да не е с гола глава, нито да е 1-2-3 номер. Е, последните се допускат.Може и да не бъде толкова красив, но да има присъствие, чар, запленяваща усмивка и поглед, в който да потъна! <3 Да носи нормални дрехи – тениска + дънки, които задължително трябва да ми допадат!
Бяло лице...
Всъщност най-важното за мен е това, да е печен, забавен, да се чувствам удобно в компанията му.![]()
Абе, пълно олицетворение на *********.
![]()
Ей тва е най-голямата ми мечта, има си и български вариант, и като го видя буквално тичам след него..
![]()
![]()
![]()
Грешиш. Цветът на боксерките е водещ в отблъскването.Първоначално написано от RichKidsOnLSD
![]()
Разбира се, че ако приятелят ми се избъзика и ми се появи така, няма да му бъде отказан секс, даже ще бъде по-бързо събут.Въпросът е, че розовите боксерки са знакови и представляват една общност от момченца, която не ми допада.
П.п. Вчера бях на концерт на старото ми училище и видях Фешо, пак беше с розова блузка и зализан перчем.![]()
70 % от фаворитите ви са някви над 40-те .... демек като си взема пенсията ще съм секс символ ! =D> единствено съм съгласен със Decu за избора и иначе другите са бахти пенсионерите !![]()
Според момчетата - Дебел, миришещ на бира, облечен в потник и анцунг, омазан в масло, оригващ се, всеки път като си бръкне в носа, да поглежда с учудване какво е изкарал![]()
Според момичето - С хубаво тяло, красив, галантен, чаровен, за повечето футболист, да има пари, да е известен в града, да има пари![]()
Според мен - Добре изглеждащ, забавен, да се поддържа, но не да прекарва повече време пред огледалото, отколкото е спал през живота си. А за бръсненето аз лично си бръсна краката ама ако не ги бръсна, 90% от бащите ви ще се почувстват хомо...
УАУПървоначално написано от YakUZa777
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Джони Деп е идеала ми за мъж и не го казвам за пръв път в този форум![]()
Идеален е![]()
Иначе съм открила перфектното момче и в по-реалния НЕхоливудски живот, но нямам снимка да постнаМъжествен, вдъхва респект, има си принципи, има си идеи в които вярва и подкрепя, а това говори за личноста доста, поне за мен
и иииииииима едни от най-красиви очите които съм виждала изобщо някога
![]()
.!.
мечтата на една жена
е мъж с неокосмени гърди,
малко потен
като цяло чист,
с не много къса
с не много дълга коса,
небрежен
и с брада
на най-малко три дни,
с избелели дънки
и дъх на малц,
едно към едно и половина на килограми
и по-висок,
определено по-висок от нея,
достатъчно умен, за да я боготвори
достатъчно красноречив, за да я ухажва
достатъчно забавен без да й разказва мръсни вицове-
даже не е необходимо да я забавлява,
важното е да чука
прилично вулгарен,
достатъчно циничен
малко мръсник, много луд
с белег на лявата вежда и на десния хълбок.
той няма да остане
той ще я завлече някъде за известно време
ще чука и ще лиже
и пак ще чука
и пак ще лиже
ще спи малко и ще я буди, за да я чука
ще яде всеки ден бъркани яйца с масло, малко lettuce и домати
и много, обилно много магданоз и бадеми,
за да чука още и още
и няма да мие чинии - ще ги изхвърля
той няма да пие бира, за да не му пада...
той също така няма да й остави бебе за спомен
ще я остави пред дома й.
а на нея й остава да си купи ново бельо
за под вмирисания му на цигари и пот и уиски и пушек
пуловер
и да мастурбира...
Първоначално написано от Deadlock
АХАХАХАХА Паднах под стола !!!!![]()
![]()
![]()
Евала !!! Титуловам те с : Красив ум ^^
Ръсел Кроу пасти да яде![]()