- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде и е най-приятно да и се свършиш !?
В окото![]()
Абе където тя иска, а ако не иска в презерватив![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Върху панталона/полата/ йДа видим как ще си тръгне
![]()
Говнааааааааааа
бе тя няма да си тръгне ама и секс няма да има само сининиПървоначално написано от Fritz
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Кво ти пречи да я питаш?
Моят приятел си ме питаше така в началото... "Мило, имаш ли предпочитания къде да свърша?"
Вече си ме усеща и няма нужди от въпроси![]()
Ами според мен не трябва , понеже на моята прятелка не и е прятно и затова гледам в презерватива.. ;]
Между очите най ще и хареса![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
v ustata
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Първоначално написано от lutfen
после сигурно и мацката някаде ще го уцели
![]()
![]()
![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
В устата или на цицките![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Питай гугъл![]()
![]()
![]()
А бе ти толкова ли не може да попиташ момичето или гледаш само твоя кеф? Повярвай ми ако не и хареса или не е съгласна с това което си намислил .... ще го закъсаш
на мустаците
Между големия и по-малкия пръст на левия крак.
Както хората ти казаха е най-добре да я попиташ това не е някакъв обиден въпрос или нещо от сорта точно обратното тогава ще знаеш къде на нея ще и е най-приятно ... Иначе хубаво е ако ТЯ е съгласна да избираш коремчето , гърдите , гърба а ако е по "либерална" може по лицето , в устата , в дупето и пак ти казвам просто я попитай вероятно докато мастурбира вкъщи мислейи си за теб (надявам се да го прави) си представя какви ли не сцени всички сме едни и същи и момчета и момичета щом има привличане и сексът започне когато сме сами си фантазираме , питай я с какво са свързани нейните фантазии , питай я дали я възбуждаш и ако не какво да направиш за да успееш запомни че това не са неудобни въпроси и няма от какво да те е срам , щом се е съгласила да го правите значи можеш да говориш свободно по темата , Успех ти желая.
По корема май е най-подходящо да го направиш![]()
v dupeto 6te ti haresa![]()
Мен пък най-ме кефи да го извадя и да го
изцедя върху срамната и област ...![]()
Както казват повечето зависи от момичето някои наистина не обичат на определени места а иначе приятели с ами споделяли,че ги възбужда като се изпразнят в устата... циците..дупето.. корема...