.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Абсолютно съм съгласна с фразата "Няма вечни приятели, има само общи интереси"
    Не се впрягай толкова, такъв е живота просто
    Хм,значи да свикна с мисълта,че през целия си живот няма да имам поне един искрен човек за приятел/ка...Това е ужасяващо.Заради това ли хората откачат?Защото нямат приятели и няма с кой да споделят веселите или лоши моменти...

Re: Май нямам приятели...

Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Защо нямам приятели?Аз ли бъркам някъде?
    Определено не е в теб проблема !
    В днешно време трудно (да не кажа почти невъзможно) можеш да намериш "приятел/и на кои(й)то да разчиташ...
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

Цитирай Първоначално написано от bubblebabe
    Цитирай Първоначално написано от clever
    значи си от типа по-затворени хора
    мии тогава успех в намирането на приятелчета :P
    насреща съм
    Не бих казала,че съм затворена.Когато съм с "приятели" т.е. познатите не стоя в един ъгъл и да слушам какво говорят.Напротив,активна съм в разговора.Просто ми е малко по-трудно със запознанствата с нови хора.Бтв,10х за пожеланието
    ми ела да се запознаем тогава

сега сериозно...
    не трябва да ти е трудно
    защо?
    не виждам нещо трудно в това да си общителен, но знам ли
    На мен ми е трудно.Когато се запозная с някой,аз не знам нищо за него/нея и ми е трудно да подхвана разговор.Чувствам се добре с хора,които познавам и не ме е страх,че някоя моя шега могат да я приемат на сериозно и да се разсърдят или нещо от сорта.Не мога да го обясна.Явно грешката е в мен.Може би съм луда или ми има нещо друго...
    Ами питаш го всички въпроси изникващи ти в съзнанието.
    Примери:
    Как се казваш?
    На колко си?
    Занимаваш ли се с нещо?
    Каква музика слушаш?
    В кое училище учиш?
    Колко езика знаеш?
    Харесваш ли животните?
    Би ли си дал/а скайпа или номера?
    Имаш ли си гадже?
    и т.н.
    като започнете да говорите по определена тема то ще стане само
    Пробвала съм,но винаги изниква някаква стена,като например той/тя започва да мълчи,когато аз свърша с въпросите си.Стигала съм до там,че да разсъждавам на глас по някаква тема,но нищо не се получава.Аз съм много труден случей
    еми явно не попадаш на подходящи хора. И на мене много пъти ми се е случвало да подхвана разговор обаче нещо да не се получава и просто го заебавам даденоя човек и не ми дреме явно си особнячка и трудно си намираш компанийка. Незнам дали тва е проблема ама...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Толкова познати, а приятелиите къде са незнам.Всеки гледа себе си.Първо своите интереси.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    насреща съм
    Не бих казала,че съм затворена.Когато съм с "приятели" т.е. познатите не стоя в един ъгъл и да слушам какво говорят.Напротив,активна съм в разговора.Просто ми е малко по-трудно със запознанствата с нови хора.Бтв,10х за пожеланието

сега сериозно...
    не трябва да ти е трудно
    защо?
    На мен ми е трудно.Когато се запозная с някой,аз не знам нищо за него/нея и ми е трудно да подхвана разговор.Чувствам се добре с хора,които познавам и не ме е страх,че някоя моя шега могат да я приемат на сериозно и да се разсърдят или нещо от сорта.Не мога да го обясна.Явно грешката е в мен.Може би съм луда или ми има нещо друго...
    Примери:
    Как се казваш?
    На колко си?
    Занимаваш ли се с нещо?
    Каква музика слушаш?
    В кое училище учиш?
    Колко езика знаеш?
    Харесваш ли животните?
    Имаш ли си гадже?
    и т.н.
    Пробвала съм,но винаги изниква някаква стена,като например той/тя започва да мълчи,когато аз свърша с въпросите си.Стигала съм до там,че да разсъждавам на глас по някаква тема,но нищо не се получава.Аз съм много труден случей
    еми явно не попадаш на подходящи хора. И на мене много пъти ми се е случвало да подхвана разговор обаче нещо да не се получава и просто го заебавам даденоя човек и не ми дреме явно си особнячка и трудно си намираш компанийка. Незнам дали тва е проблема ама...
    Не мога да "заеба" даден човек,защото нямаме тема на разговор.Все пак и той/тя е човек и ще му/й стане гадно.Хора,всичко е толкова объркано.Няма ли в този скапан свят поне един свестен човек?Вече почвам да се отчайвам...

Наистина са малко хората, на които може да се разчита. Но спокойно може би просто днес така се е случило
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Наистина са малко хората, на които може да се разчита. Но спокойно може би просто днес така се е случило
    В предишните си коментари бях написала,че не се случва за първи път.Напротив,случва се доста често.

И аз съм така

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата

Имам познати.Това е точната дума-просто познати.Днес времето беше хубаво.Искаше ми се да изляза и когато звъннах на най-добрата ми приятелка,тя се оказа с други нейни приятели.Не искам тя да ми тича след гъза,но винаги когато тя ме е викала да отида някъде с нея,аз съм го правила.Мислех,че тя щеше да ми върне услугата днес.Обадих се на братовчед ми и на двама от предишния ми клас,но се оказа,че те също имат работа.Потърсих съученичките си от новия клас,но те бяха с компанийте си,в които нямах желание да се натрапвам.
    Имам чувството,че винаги,когато те всичките поискат нещо,аз го правя.А днес,когато просто исках да се порасходя и да поговоря с някой,се оказа че няма такъв човек.
    Все едно съм го писал аз и при мен е така напоследък ужс
    ПП 2Pac rulzz

Голям фен Аватара на crazymm
    Аз намирам с кого да изляза, но все път прваим едно и също. Не ме разбират, не се и опитват да ме разберат, трябва да се съобразявам с тях (и то доста често), ама не ми пука вече..
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Спри да лижеш задници и да се стремиш да се харесаш на всички, научи се да не ти пука и стани по забавна, но не натрапчиво забавна, а просто да ти идва отвътре да кежеш нещо

Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Спри да лижеш задници и да се стремиш да се харесаш на всички, научи се да не ти пука и стани по забавна, но не натрапчиво забавна, а просто да ти идва отвътре да кежеш нещо
    \/ аз имам една съученичка дето е като тебе, няма приятели и един разговор неможе да завърже... чесно да ти кажа.., наистина незнам как да т помогна, ама ей тва мнение е много добро, ако можеш направи го и ти желая късмет!

spoko i az sam taka premestih se v nov grad v novo daskalo i sam ot dve godini ve4e v nego i imam frta samo kogaTO DA IM NAPRAVISH USLUGA AKO ISKATE MOJEM DA STANE TRI

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    аз от 10 години нямам приятели ..

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    аз от 10 години нямам приятели ..

насреща съм

сега сериозно...
    не трябва да ти е трудно
    защо?
    Примери:
    Как се казваш?
    На колко си?
    Занимаваш ли се с нещо?
    Каква музика слушаш?
    В кое училище учиш?
    Колко езика знаеш?
    Харесваш ли животните?
    Имаш ли си гадже?
    и т.н.
    Ама те започват да мълчат, а не ти? В тях е проблема, май.

Голям фен Аватара на sword
    Аз пък чувствам, че си нямам никого.
    Явно трябва да се свиква.. :[

Супер фен Аватара на diksi
    И на мене на един такъв ден ми се случи такова нещо, бях луднала у дома Виках си на акъла, като тебе и прочие...

На другия ден всички, на които се бях обадила ми звъннаха и ми викаха, че им е било гадно и т.н. Просто бяха си разбрали с друг, ГОРКИЧКИТЕ И аз накрая излезнах с всички...

Мисълта ми беше ------>
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    защо от един единствен път си правиш изводи? просто така се е случило, лош ден....

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    Миличка,в живота си почти всеки има такива моменти,тогава осъзнаваш,че можеш да разчиташ единствено на себе си и на семейството ..Да не прозвучи грубо,ама нали си чувала "Няма вечни приятели,има вечни интереси" ..
    Съвет:Смени си обкръжението,намери си по-стойностни приятели,които биха оценявали това,което правиш за тях
    Не съм съгласен има вечно приятелство.Примерно аз си имам няколко човека с които излизам и като немогат немогат няма да седна да ги проклинам.Като им звънна на другия ден и излизаме .А ако не другите дни не успееш да излезеш с някои (каквато и да е причината) си потърси някои друг смис можеш да излизаш с нови компании и така ще се запознаеш с нови хора .... кои знае какво ще намериш

zdr i az sam taka imam frta samo kogato da otida s tqh nqkade ako iskate mojem da stanem tri

Град
    Някъде на юг!

Имам познати.Това е точната дума-просто познати.Днес времето беше хубаво.Искаше ми се да изляза и когато звъннах на най-добрата ми приятелка,тя се оказа с други нейни приятели.Не искам тя да ми тича след гъза,но винаги когато тя ме е викала да отида някъде с нея,аз съм го правила.Мислех,че тя щеше да ми върне услугата днес.Обадих се на братовчед ми и на двама от предишния ми клас,но се оказа,че те също имат работа.Потърсих съученичките си от новия клас,но те бяха с компанийте си,в които нямах желание да се натрапвам.
    Имам чувството,че винаги,когато те всичките поискат нещо,аз го правя.А днес,когато просто исках да се порасходя и да поговоря с някой,се оказа че няма такъв човек.
    I na men mi se e sluchvalo. Mnogo e gadno!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Няма приятели,има само хора с общи интереси.А и не само при теб е така... Убедена съм че много имат подобни проблеми не мога да го нареча защото това не е проблем...Като няма кой какво ти пречи ти сама да си излезнеш,да се поразходиш и послушаш отпускаща музика.Аз лично обожавам да го правя...възползвам се винаги когато имам време.Пробвай и ти много е релаксиращо и да не ти пука че другите не могат ти гледай на теб да ти е добре или пък си намери нов кръг с приятели.
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Миличка,в живота си почти всеки има такива моменти,тогава осъзнаваш,че можеш да разчиташ единствено на себе си и на семейството ..Да не прозвучи грубо,ама нали си чувала "Няма вечни приятели,има вечни интереси" ..
    Съвет:Смени си обкръжението,намери си по-стойностни приятели,които биха оценявали това,което правиш за тях
    Малко ми е късно да търся нови приятели.В смисъл едно приятелство се гради с времето.Пък и аз не съм много общителна.Мерси за съвета
    Може би там ти е грешката .. не се затваряй,никой не е нещо повече от теб ..Ясно е,че се гради с времето,но няма проблем да опиташ,нали ? Никога не знаеш,какво ще излезе
    Хех,как да стане това?Да отида в някои от моловете или пред НДК и да питам хората дали искат да сме приятели?Мисля,че имам нужда от прераждане...

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Ти от къде си?Да вземеме ние да си направиме едно приятелство..колкото и безумно звучи това "да си направиме"
    От София съм.Бтв,идеята не е лоша
    И аз напоследък се чувствам така
    От София съм ако искаш пиши лично

Не е така... Най-вероятно де. Просто има дни, в които не ни е писано да излезем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си