- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Май нямам приятели...
Хм,значи да свикна с мисълта,че през целия си живот няма да имам поне един искрен човек за приятел/ка...Това е ужасяващо.Заради това ли хората откачат?Защото нямат приятели и няма с кой да споделят веселите или лоши моменти...Първоначално написано от Naughty_
Определено не е в теб проблема !Първоначално написано от VampireGirl666
В днешно време трудно (да не кажа почти невъзможно) можеш да намериш "приятел/и на кои(й)то да разчиташ...
Първоначално написано от sweetsunshine
еми явно не попадаш на подходящи хора. И на мене много пъти ми се е случвало да подхвана разговор обаче нещо да не се получава и просто го заебавам даденоя човек и не ми дремеПървоначално написано от VampireGirl666
явно си особнячка и трудно си намираш компанийка. Незнам дали тва е проблема ама...
Толкова познати, а приятелиите къде са незнам.Всеки гледа себе си.Първо своите интереси.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не мога да "заеба" даден човек,защото нямаме тема на разговор.Все пак и той/тя е човек и ще му/й стане гадно.Хора,всичко е толкова объркано.Няма ли в този скапан свят поне един свестен човек?Вече почвам да се отчайвам...Първоначално написано от fluffka1
Наистина са малко хората, на които може да се разчита. Но спокойно може би просто днес така се е случило
Stay up all night with the stars *
В предишните си коментари бях написала,че не се случва за първи път.Напротив,случва се доста често.Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
![]()
И аз съм така![]()
Все едно съм го писал аз и при мен е така напоследък ужсПървоначално написано от VampireGirl666
ПП 2Pac rulzz
Аз намирам с кого да изляза, но все път прваим едно и също. Не ме разбират, не се и опитват да ме разберат, трябва да се съобразявам с тях (и то доста често), ама не ми пука вече..
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Спри да лижеш задници и да се стремиш да се харесаш на всички, научи се да не ти пука и стани по забавна, но не натрапчиво забавна, а просто да ти идва отвътре да кежеш нещо
\Първоначално написано от YakUZa777
/ аз имам една съученичка дето е като тебе, няма приятели и един разговор неможе да завърже... чесно да ти кажа.., наистина незнам как да т помогна, ама ей тва мнение е много добро, ако можеш направи го и ти желая късмет!
![]()
spoko i az sam taka premestih se v nov grad v novo daskalo i sam ot dve godini ve4e v nego i imam frta samo kogaTO DA IM NAPRAVISH USLUGA AKO ISKATE MOJEM DA STANE TRI
аз от 10 години нямам приятели ..
аз от 10 години нямам приятели ..
Ама те започват да мълчат, а не ти? В тях е проблема, май.Първоначално написано от VampireGirl666
Аз пък чувствам, че си нямам никого.
Явно трябва да се свиква.. :[
И на мене на един такъв ден ми се случи такова нещо, бях луднала у домаВиках си на акъла, като тебе и прочие...
На другия ден всички, на които се бях обадила ми звъннаха и ми викаха, че им е било гадно и т.н. Просто бяха си разбрали с друг, ГОРКИЧКИТЕИ аз накрая излезнах с всички...
Мисълта ми беше ------>Първоначално написано от fluffka1
Не съм съгласен има вечно приятелство.Примерно аз си имам няколко човека с които излизам и като немогат немогат няма да седна да ги проклинам.Като им звънна на другия ден и излизамеПървоначално написано от Cathylicious
.А ако не другите дни не успееш да излезеш с някои (каквато и да е причината) си потърси някои друг смис можеш да излизаш с нови компании и така ще се запознаеш с нови хора .... кои знае какво ще намериш
![]()
zdr i az sam taka imam frta samo kogato da otida s tqh nqkade ako iskate mojem da stanem tri
I na men mi se e sluchvalo. Mnogo e gadno!Първоначално написано от VampireGirl666
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Няма приятели,има само хора с общи интереси.А и не само при теб е така... Убедена съм че много имат подобни проблеми не мога да го нареча защото това не е проблем...Като няма кой какво ти пречи ти сама да си излезнеш,да се поразходиш и послушаш отпускаща музика.Аз лично обожавам да го правя...възползвам се винаги когато имам време.Пробвай и ти много е релаксиращо и да не ти пука че другите не могат ти гледай на теб да ти е добре или пък си намери нов кръг с приятели.![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
И аз напоследък се чувствам такаПървоначално написано от VampireGirl666
![]()
От София съмако искаш пиши лично
![]()
Не е така... Най-вероятно де. Просто има дни, в които не ни е писано да излезем.