- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наранени ли сте
mn naranen sum
не,не съм наранена
била съм,но преди мн време,сега вече не съм толкова чувствителна![]()
makar 3 meseca 22 dena da sa minali bolkata e golqma iziska se mn vreme a i sega sled kato razbrah cqlata istina ot igla do konec ve4e vs mi e tolkova protivno no nai gadnoto e 4e ve4e ne dopuskam nikoi do men zashtoto ako iskam da se izlekuvam trqbva da buda kovarka ku4ka za da im pokaja na takiva pikluvci 4e sum silna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
наранен съм...много и то..вече 3-ти ден не мога да се оправя...все още виждам мъгливо
бръкнаха ми в окото, не друго
![]()
'най-добрата ми приятелка" се забива с момчето което харесвам и излзат насам натам а тя дори и не ми е казала
emi da bivshoto me narani zarqza me i trugna s dryga opredeleno sum naranena no na koi my pyka![]()
No music = No life
да. и поуката от цялата работа е : не се влюбваи до край, винаги си оставяй вратичка защото като нещата се скапят....
Да,и то много,както и той...![]()
![]()
![]()
Нем,вече само наистина нещо много сериозно би могло да ме нарани...не се тръшкам за глупости,още по-малко любовни.![]()
Наранена съм.
Напоследък приятелят ми ме наранява всеки ден...като си отвори повече устата и каже повече думи,от колкото трябва.
++ !Първоначално написано от Lysit0
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
амииии азз от 4 години съм наранен вече все падам на такива момичета незна мисля че съм готин и компанията ми е от известните ,но така да се изразя не харесвам " fashion" а си падам повече по момичета които повече са с кецове , а не носят като другите всеки ден токчета някви роклички т.н. И винаги си харесвам такива момичетата и винаги излиза несподелена любовта ми.. не че имаше много момичетата за тези 4 години само 2 момичетата.. през 2 години.. Незнам защо но много бързо хлътнах по тях.. и не можах да ги забравя докато не намерих другата и сея другата не мога да я забравя.. и ме болии ужасно много както винаги ,но не мога да направя нищо е какво да направя бе...