- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Когато някой ...
Как отговаряте на някой , който ви е обидил ??? Напримерно ви е казал , че сте тъп или грозен , вие какво ще му кажете... ??
Не се впечатлявам от такива изцепки. Но ако все пак се издразня казвам квото ми дойде на акъла.
Stay up all night with the stars *
x: мале ква си проста
аз: хаха ти щот не си я се виж ти си по рус и от менетова беше един спор между мен и един приятел
ама принципно не се обиждам много приемам го на шега . ако ми кажат че съм грозна се пак си имам огледало и преценка за себе си . да не ти пука кой кво мисли![]()
на такива лафове ли те учат пред блока?Първоначално написано от diksi
![]()
<N>
бих му казал-Гледай си работата!Първоначално написано от MissCoFFeTearOfl
и въобще няма да му обръщам внимание...
![]()
Айде сега си кажете всички лафчета и тя да си избира.
Бебета!
Кой умен човек ще ти каже, че си грозеен в лицето и да си?!
Лапешка история е това.
А ако си и момиченце, а ти го е казало момченце може и да те харесва, така че ти се прави на обидена.
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
Абе ти да си чувал/а за дошло вдъхновение?!Първоначално написано от Neftochimic
И не това аз си го измислих
![]()
Ми не е нужно да стигаш на неговото ниво понякога е по добре да замълчиш ,а не да ставаш по тъп от негоПървоначално написано от MissCoFFeTearOfl
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
Зависи от ситуацията. В повечето случаи "отвръщам на удара", защото понякога съм доста импулсивна. Но след това съжалявам, не е това начина. По-умният си замълчава. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако ми кажат, че съм тъп/прост т.н.... ами като се замисля май не са ми го казвали.. ние в училище имаме по-различен начин на обиждане.. можеш да кажеш хлипайки "ох.. обиди ме, сега какво ще правя... най-големият вонящ и космат гъз ме обиди ;-( " или да изтъкнеш нещо гнило, което знаеш за него
![]()
![]()
Бих си замълчала.. Не се обиждам от прости хора![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Благодаря ...![]()
![]()
me tooПървоначално написано от ThePowerOfLove
^ и аз
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз пък никога не си замълчавам![]()
Обикновено казвам нещо от рода: -Погледни първо себе си и след това коментирай мен...
- Ох колко си *произволна обида*
- Я си е*и майката.
И го/я подминаваш, без да ти прави впечатление.
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
Трудно може да ме наддумат, рядко се наема някой да бе обиди![]()
Няма да мълча!Ще му отговоря,но не просашки,а както се вика със стил.Ако много ми се зъби и боя ще изяде(ако аз не го изам).Може и майка му да спомена на 2-3 пъти,ако той спомене моята
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
" Алооо някой да ти е искал мнението бе маймуноо " ... Много пъти съм го казвала това... и веднага млъкват![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
а според мен се унияваш доста повече, когато отговориш на някоя тъпащина. според мен запазваш достойнство, когато си мълчиш и не отговаряш, пък и нервираш още повече глупака![]()
![]()
Вземи се гръмним,че поне жито да ядем!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Зависи дали този човек ми е близък..
Ако е, ще ми стане кофти и ще се опитам
да разбера защо мисли така?!
А ако не ми е близък, просто няма да
ме интересува, ама изобщо.