.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Град
    Инкогнито

Как може да слагат такива неща :?

Скучно ми беше и викам да не спамя и да си пусна да гледам някой фикм и отварям сайта и какво да видя най-отпред http://vbox7.com/play:24c2731a хубаво е да се интегрират в обществото ама това е вече прекалено

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Сега разбра ли колко е яко да си гей?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И какво лошо има,че не разбрах....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    И какво лошо има,че не разбрах....
    прокламират сбърканата сексуална ориентация

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Абе всеки да си е с когото иска и това е.Да си прокламират,теб какво те грее?
    ПП:Аз от сега си казвам,че съм подкрепям хомосексуалните и нямам намерение да водя тъпи спорове.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Този сайт го гледат деца на по 5-6-7 години..

Град
    Стара Загора
    всъщност и аз съм на това мнение
    не ми е запукало особено.

Мега фен Аватара на machoka
    ЕВРЕЙСКА ПРОПАГАНДА!

http://vbox7.com/play:453832b7

ей това клипче дето виси отдясно отрича негласно всичко.

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    и аз мислех да пусна тема между другото...

на все отгоре са забранили и коментарите за да не може да им кажеш колко е тъпо това...

К*Р ЗА ВБОКС!
    Аз ти казах че в последно време мислиш като мен

По скоро бих умрял но не и да стана 1 от тях :С

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ти изкара хомосексуалните на едно ниво с убийците.А и не е нужно да съм толерантна във всяко отношение..Но да не се отклонявам-не виждам защо да се дърпаме от хомосексуалните,все едно че са чумави.Еми и те са хора.Смисъл,всички сме хора.От всякакви видове се пръкват изроди (азиатци,бели,черни,хомосек суални).Така че-Ако са щастливи така,да живеят така.

ПП:Аз съм За смъртно наказание,как според теб подкрепям убийства и подобни зверства.Не е нужно да си толерантен във всичко.

Пооооооооредната кретения ей.
    Не стига че одобряват вече ама ВСЯКАКВИ клипове в тоя умрЕл сайтец.. ами и почнаха да си ги слагат като избор на редактора. АХААХхахаах .. не не.
    Окей, не мога да избия всички анално податливи, но пък с удоволствие бих намерила тия дето ги подкрепят и сякаш пропагандират станете пеераси.. щото кво да си помисли човек като гледа такива неща.
    НЕ ТРЯБВА да има търпимост, НЕ ТРЯБВА да има толерантност.. НЕ ТРЯБВА да има никакви такива синоними подкрепящи и не упрекващи тая свинщина около нас. Срам.
    И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Смисъл,всички сме хора.
    другото клише по темата
    в живото трябва да се опита от всичко тоест да пробваш какво е да го поемем и отзад, ужас опазил ме господ

Добре да сложат 18+ или някаква друга защита, на мои познати детето е 4ри годишно и е научено как да си търси филмчета за шрек и цар лъв, и представяш ли си да попадне на това :С ужас, от малка да е учат че да си хомо било хубаво :С

Очаквам някой да спомене че спартанците са били, но да знае не му прави чест

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Клише или не,аз си мисля по този начин.За мен си е правилно.Нямам намерение да разубеждавам другите,но все пак бих оценила да не подхилкваш на написаното от мен.И на мен ми е смешно като ти чета постовете,ама уважавам мнението ти,нали?

[quote]Добре да сложат 18+ или някаква друга защита, на мои познати детето е 4ри годишно и е научено как да си търси филмчета за шрек и цар лъв, и представяш ли си да попадне на това
    Тук съм съгласна.Може и на много по-лоши неща да попадне.

Град
    Инкогнито
    за мен не е нормално да има такива неща на първа страница или пък както по 1 време имаше някаква гола чалгарка :С просто трябва да се наложи малко филтрация на сайта и по-голям контрол

Град
    Стара Загора
    епа, ходи им разправяй..

вбокса е един от най-глупавите бг сайтове с най-глупавите редактори

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ем,дай на хората кръв,хляб и зрелища..

Хомосексуалността винаги е била интересна на хората,особено пък в държава като България,която започва да се извращава с всичко ново и западно..това е норално наваксване след 89та.

Младите хора си е грижа повече за Азис,отколкото за майка им и баща им..така че е някакво нормално вбокс да се съобразява с вкусовете на потребителите..никой не претендира за морал.

Мега фен Аватара на Pliok0019

НАЙ-НАЙ-НАЙ-ТЪПОТО НЕЩО НА ТОЯ СВЯТ Е ТОЛЕРАНТНОСТА...
    Аз не съм нито хуманна, нито толерантна в много отношения.

Обаче...нека всека да обича каквото си иска. Това не е болест.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Дали е болест или не според мен зависи от това дали е придобито или вродено..

Колкото повече обществото приема хомосексуалността за нещо нормално,толкова повече ще стават хомосексуалистите..чрез подражание и самовнушение.

В Америка например честотата на гейовете е по-голяма отколкото в България и това мисля че се дължи точно на толерантността и одобрението..

Ако е вродено и наистина се раждаш гей няма да го приемам като болест.

Град
    Инкогнито
    да права си интересува ги колко е струвала операцията по уголемяване члена на азис, колко см му е и т.н. или пък на коя чалгарка колко и е гръдната обиколка, дали са и естествени и какво плашило е без грим, вместо да се заинтересуват от другата гледна точка че това не е само сайт за развлечения ами и за образование :С

Да го сложат отдолу някъде ОК ама избор на редактора не мисля :С

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Всъщност изгледах клипа и...

не бих казал, че е много краен, но обяснява, че хомосексуализма не е болест (съгласен съм), но казва, че се раждаш такъв, а не е въпрос на личен избор (тук по-скоро не съм съгласен, но не съм и гей, за да имам яснота).

Общо взето клипче, което да понамали обидите към хомосексуалните...
    И аз мисля, че хомосекс. не е болест, мисля и че се става гей, а не се раждаш такъв.
    Обаче толерантността не означава простотия, а означава малко по-широк от тесногръд начин на мислене и светоглед, разбира се. Толерантността към гейовете не означава, че като видиш един, трябва да му се кефиш на макс, а означава, че той е човек, колкото теб и ти го гледаш като човек. Аз не виждам какъв е проблемът. Ако ти не знаеш, че е гей няма проблем, ако го знаеш - има проблем. Следователно ти имаш проблем не с това дали той е гей, а с това дали ти го знаеш или не... което се отдалечава от темата.
    А да сравняваш убийство с кражба и с хомосексуалността е смехотворно без никакво основание.

Град
    Инкогнито
    ех още малко ще сте и за 2ри гей парад

Да, ест.. когато направят парад на кучетата, блъснати от МПС-та, тогава тряа да има и гей-парад... но уви няма за кучета, само за педали...

Град
    Инкогнито
    все пак си мисля че е прекалено да го слагат като избор на редактора, ако беше гей сайт оки няма проблем, ама това е масов сайт за развлечения и се посещава от непълнолетни и малолетни

И тия деца докато станат на 18 ли ще растат в саксия?!?!

Говориш така, се едно тоя сайт е единственият източник на подобна информация, да речем. В детската градина се разискват далеч по сложни от "какво е гей" въпроси. Там обсъждат кой е гей, защото още преди да си отишъл в детската ти знаеш какво е гей.

Град
    Инкогнито
    е поне докато не станат на 14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си