- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как може да слагат такива неща :?
Скучно ми беше и викам да не спамя и да си пусна да гледам някой фикм и отварям сайта и какво да видя най-отпред http://vbox7.com/play:24c2731a хубаво е да се интегрират в обществото ама това е вече прекалено
Сега разбра ли колко е яко да си гей?![]()
И какво лошо има,че не разбрах....![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
прокламират сбърканата сексуална ориентацияПървоначално написано от Extremescream
Абе всеки да си е с когото иска и това е.Да си прокламират,теб какво те грее?
ПП:Аз от сега си казвам,че съм подкрепям хомосексуалните и нямам намерение да водя тъпи спорове.
Този сайт го гледат деца на по 5-6-7 години..
всъщност и аз съм на това мнение
не ми е запукало особено.
ЕВРЕЙСКА ПРОПАГАНДА!
http://vbox7.com/play:453832b7
ей това клипче дето виси отдясно отрича негласно всичко.
Аз ти казах че в последно време мислиш като менПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
По скоро бих умрял но не и да стана 1 от тях :С
Ти изкара хомосексуалните на едно ниво с убийците.А и не е нужно да съм толерантна във всяко отношение..Но да не се отклонявам-не виждам защо да се дърпаме от хомосексуалните,все едно че са чумави.Еми и те са хора.Смисъл,всички сме хора.От всякакви видове се пръкват изроди (азиатци,бели,черни,хомосек суални).Така че-Ако са щастливи така,да живеят така.
ПП:Аз съм За смъртно наказание,как според теб подкрепям убийства и подобни зверства.Не е нужно да си толерантен във всичко.
Пооооооооредната кретения ей.
Не стига че одобряват вече ама ВСЯКАКВИ клипове в тоя умрЕл сайтец.. ами и почнаха да си ги слагат като избор на редактора. АХААХхахаах .. не не.
Окей, не мога да избия всички анално податливи, но пък с удоволствие бих намерила тия дето ги подкрепят и сякаш пропагандират станете пеераси.. щото кво да си помисли човек като гледа такива неща.
НЕ ТРЯБВА да има търпимост, НЕ ТРЯБВА да има толерантност.. НЕ ТРЯБВА да има никакви такива синоними подкрепящи и не упрекващи тая свинщина около нас. Срам.
И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .
в живото трябва да се опита от всичкоПървоначално написано от SofiaRegularCunt
тоест да пробваш какво е да го поемем и отзад, ужас опазил ме господ
Добре да сложат 18+ или някаква друга защита, на мои познати детето е 4ри годишно и е научено как да си търси филмчета за шрек и цар лъв, и представяш ли си да попадне на това :С ужас, от малка да е учат че да си хомо било хубаво :С
Очаквам някой да спомене че спартанците са били, но да знае не му прави чест![]()
Клише или не,аз си мисля по този начин.За мен си е правилно.Нямам намерение да разубеждавам другите,но все пак бих оценила да не подхилкваш на написаното от мен.И на мен ми е смешно като ти чета постовете,ама уважавам мнението ти,нали?
[quote]Добре да сложат 18+ или някаква друга защита, на мои познати детето е 4ри годишно и е научено как да си търси филмчета за шрек и цар лъв, и представяш ли си да попадне на товаТук съм съгласна.Може и на много по-лоши неща да попадне.
за мен не е нормално да има такива неща на първа страница или пък както по 1 време имаше някаква гола чалгарка :С просто трябва да се наложи малко филтрация на сайта и по-голям контрол
епа, ходи им разправяй..
вбокса е един от най-глупавите бг сайтове с най-глупавите редактори
Ем,дай на хората кръв,хляб и зрелища..
Хомосексуалността винаги е била интересна на хората,особено пък в държава като България,която започва да се извращава с всичко ново и западно..това е норално наваксване след 89та.
Младите хора си е грижа повече за Азис,отколкото за майка им и баща им..така че е някакво нормално вбокс да се съобразява с вкусовете на потребителите..никой не претендира за морал.
Аз не съм нито хуманна, нито толерантна в много отношения.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Обаче...нека всека да обича каквото си иска. Това не е болест.
Дали е болест или не според мен зависи от това дали е придобито или вродено..
Колкото повече обществото приема хомосексуалността за нещо нормално,толкова повече ще стават хомосексуалистите..чрез подражание и самовнушение.
В Америка например честотата на гейовете е по-голяма отколкото в България и това мисля че се дължи точно на толерантността и одобрението..
Ако е вродено и наистина се раждаш гей няма да го приемам като болест.
да права си интересува ги колко е струвала операцията по уголемяване члена на азис, колко см му е и т.н. или пък на коя чалгарка колко и е гръдната обиколка, дали са и естествени и какво плашило е без грим, вместо да се заинтересуват от другата гледна точка че това не е само сайт за развлечения ами и за образование :С
Да го сложат отдолу някъде ОК ама избор на редактора не мисля :С
И аз мисля, че хомосекс. не е болест, мисля и че се става гей, а не се раждаш такъв.Първоначално написано от Raybeez
Обаче толерантността не означава простотия, а означава малко по-широк от тесногръд начин на мислене и светоглед, разбира се. Толерантността към гейовете не означава, че като видиш един, трябва да му се кефиш на макс, а означава, че той е човек, колкото теб и ти го гледаш като човек. Аз не виждам какъв е проблемът. Ако ти не знаеш, че е гей няма проблем, ако го знаеш - има проблем. Следователно ти имаш проблем не с това дали той е гей, а с това дали ти го знаеш или не... което се отдалечава от темата.
А да сравняваш убийство с кражба и с хомосексуалността е смехотворно без никакво основание.
Да, ест.. когато направят парад на кучетата, блъснати от МПС-та, тогава тряа да има и гей-парад... но уви няма за кучета, само за педали...
все пак си мисля че е прекалено да го слагат като избор на редактора, ако беше гей сайт оки няма проблем, ама това е масов сайт за развлечения и се посещава от непълнолетни и малолетни
И тия деца докато станат на 18 ли ще растат в саксия?!?!
Говориш така, се едно тоя сайт е единственият източник на подобна информация, да речем. В детската градина се разискват далеч по сложни от "какво е гей" въпроси. Там обсъждат кой е гей, защото още преди да си отишъл в детската ти знаеш какво е гей.