.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Първият път кръв {момичета}

Скоро мисля да го направя и въпросчето ми е при първия ви път имаше ли кръв болеше ли и на колко бяхте

Извинете за темата ако на някой не му хареса (bow)
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    varna

Re: Първият път кръв {момичета}

Цитирай Първоначално написано от fdeizi
    Скоро мисля да го направя и въпросчето ми е при първия ви път имаше ли кръв болеше ли и на колко бяхте

ако мислиш че си готова за нещо.. смисал ако обичаш човека с които ще го направиш.. няма закакво да се притесняваш пат тфа за крафра ми спох нормално е.. няма да умреш..

Човешкото тяло е система, която се влияе много от настроение, хормони и така нататък. Ако ти изпитваш много силни чувства и момчето е много внимателно е възможно изобщо да няма кръв или много малко. Но все пак това зависи от много фактори, дали химена ти е еластичен, колко е еластичен и така нататък.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Re: Първият път кръв {момичета}

Цитирай Първоначално написано от isthislove

ако мислиш че си готова за нещо.. смисал ако обичаш човека с които ще го направиш.. няма закакво да се притесняваш пат тфа за крафра ми спох нормално е.. няма да умреш..
    абе че няма да умра няма човекаси го обичам супер много обаче ми е интересно при другите как е било....

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Човешкото тяло е система, която се влияе много от настроение, хормони и така нататък. Ако ти изпитваш много силни чувства и момчето е много внимателно е възможно изобщо да няма кръв или много малко. Но все пак това зависи от много фактори, дали химена ти е еластичен, колко е еластичен и така нататък.
    тва го четох информирана съм но на практика ми е интересно как е било при вас

Ми при мен беше много притеснително, защото не знаех дали няма да свърша по-рано Шегувам се, аз не знам какво да ти кажа, тъй като съм момче, пък и не ми се иска да споделям опита си с девствени момичета
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ми при мен беше много притеснително, защото не знаех дали няма да свърша по-рано Шегувам се, аз не знам какво да ти кажа, тъй като съм момче, пък и не ми се иска да споделям опита си с девствени момичета
    е мерси все пак

А ти на колко си между другото

А ти на колко между другото
    ся като ти кажа на колко съм може да се изсмееш обаче знам много повече за възрастта като гледам тия на мойта възраст вече курви... :X ...други бебета и просто не знам на къде отива този свят... давам съвети и се чудя дали някой ме слуша.... иначе колко хора са ми предлагали до ся да си легна с тях ама аз НЕ... айде да ти кажа на колко съм най- накрая на 15

ся като ти кажа на колко съм може да се изсмееш обаче знам много повече за възрастта като гледам тия на мойта възраст вече к**ви... :X ...други бебета и просто не знам на къде отива този свят... давам съвети и се чудя дали някой ме слуша.... иначе колко хора са ми предлагали до ся да си легна с тях ама аз НЕ... айде да ти кажа на колко съм най- накрая на 15
    Аха споко не дискриминирам никоя възраст, то най-лесно е да вкараш хората в общата маса и да отсечеш тези са еди какви си, онези пък са другите. Надявам се, че си обмислила добре за първия път, защото моето лично мнение, че повечето юноши на твоята възраст са физически развити за секс, но не и душевно, което всъщност е по-важното.

ся като ти кажа на колко съм може да се изсмееш обаче знам много повече за възрастта като гледам тия на мойта възраст вече к**ви... :X ...други бебета и просто не знам на къде отива този свят... давам съвети и се чудя дали някой ме слуша.... иначе колко хора са ми предлагали до ся да си легна с тях ама аз НЕ... айде да ти кажа на колко съм най- накрая на 15
    Аха споко не дискриминирам никоя възраст, то най-лесно е да вкараш хората в общата маса и да отсечеш тези са еди какви си, онези пък са другите. Надявам се, че си обмислила добре за първия път, защото моето лично мнение, че повечето юноши на твоята възраст са физически развити за секс, но не и душевно, което всъщност е по-важното.
    така е но все още не смятам че съм готова когато дойде момента... тогава не бързам... исках да науча повече при другите как е било

Град
    на плажа =)
    Мен лично много ме болеше. Бях чувала, че момичетата които са по широки в ханша не ги боли толкова, но явно не е вярно.. Не искам да те наплашвам де.. просто ти казвам да бъдеш подготвена защото все пак каквото и да разправят другите при всеки си е индивидуално.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Мен ме болеше много,но не ми е текло кръв.

и мен ме болеше доста имаше малко и кръв ама споко не е страшно.На следващия ден чувството беше малко сранно едно такова немога да го опиша

Има 6 429 380 такива теми.Ползвайте търсачка бе хора.... !
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

болката се търпи ... а ако го правиш и с голямо желание няма да ти прави впечетление след 2-рата минутка. При мене бяха три капки всичко на всичко Нооо при всички е различно !!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    И мен ме болеше много и имаше малко кръв,ама карай аз търпях понеже мн го обичах и още го обичам де хаха

При мен първия път нямаше и капка кръв и не болеше много..

Супер фен Аватара на miShle
    Хора грешна ви е представата,че първия път трябва да боли и да има кръв. При мен нямаше, бях на 15. Има много фактори от които си зависи,но определено тея неща с болката и тнт не са задължителни ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от miShle
    Хора грешна ви е представата,че първия път трябва да боли и да има кръв. При мен нямаше, бях на 15. Има много фактори от които си зависи,но определено тея неща с болката и тнт не са задължителни ..

Никой не е казал, че ТРЯБВА... просто така се случи

А бие не боли много, таквиз като вас нема от кво да сие пРитесняват
    ДА ЖИВЕЯТ ЕБАВКИТЕ!!!!!

Цитирай Първоначално написано от LiSicHkAa
    и аз така, бях на 16
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    болката че си я имаше имаше я .. кръ нямаше при мен

Цитирай Първоначално написано от LiSicHkAa
    същото и при мен (бях на 16 ако има значение )

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Ами болеше,но нямаше кръв,напрвих го на 16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си