- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път кръв {момичета}
Скоро мисля да го направя и въпросчето ми е при първия ви път имаше ли кръв болеше ли и на колко бяхте
Извинете за темата ако на някой не му хареса (bow)
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
ако мислиш че си готова за нещо.. смисал ако обичаш човека с които ще го направиш.. няма закакво да се притесняваш пат тфа за крафра ми спох нормално е.. няма да умреш..Първоначално написано от fdeizi
![]()
![]()
Човешкото тяло е система, която се влияе много от настроение, хормони и така нататък. Ако ти изпитваш много силни чувства и момчето е много внимателно е възможно изобщо да няма кръв или много малко. Но все пак това зависи от много фактори, дали химена ти е еластичен, колко е еластичен и така нататък.![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
абе че няма да умра няма човекаси го обичам супер много обаче ми е интересно при другите как е било....Първоначално написано от isthislove
![]()
тва го четохПървоначално написано от Ilikeliljon
информирана съм но на практика ми е интересно как е било при вас
![]()
Ми при мен беше много притеснително, защото не знаех дали няма да свърша по-рано![]()
![]()
![]()
Шегувам се, аз не знам какво да ти кажа, тъй като съм момче, пък и не ми се иска да споделям опита си с девствени момичета
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
е мерси все пакПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
А ти на колко си между другото![]()
ся като ти кажа на колко съм може да се изсмееш обаче знам много повече за възрастта като гледам тия на мойта възраст вече курви... :X ...други бебета и просто не знам на къде отива този свят... давам съвети и се чудя дали някой ме слуша.... иначе колко хора са ми предлагали до ся да си легна с тях ама аз НЕ... айде да ти кажа на колко съм най- накрая на 15Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Аха споко не дискриминирам никоя възраст, то най-лесно е да вкараш хората в общата маса и да отсечеш тези са еди какви си, онези пък са другите. Надявам се, че си обмислила добре за първия път, защото моето лично мнение, че повечето юноши на твоята възраст са физически развити за секс, но не и душевно, което всъщност е по-важното.Първоначално написано от fdeizi
![]()
![]()
така е но все още не смятам че съм готова когато дойде момента... тогава не бързам...Първоначално написано от Ilikeliljon
исках да науча повече при другите как е било
Мен лично много ме болеше. Бях чувала, че момичетата които са по широки в ханша не ги боли толкова, но явно не е вярно..Не искам да те наплашвам де.. просто ти казвам да бъдеш подготвена защото все пак каквото и да разправят другите при всеки си е индивидуално.
Мен ме болеше много,но не ми е текло кръв.
и мен ме болеше доста имаше малко и кръв ама споко не е страшно.На следващия ден чувството беше малко сранно едно такова немога да го опиша![]()
Има 6 429 380 такива теми.Ползвайте търсачка бе хора.... !
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
болката се търпи ... а ако го правиш и с голямо желание няма да ти прави впечетление след 2-рата минутка. При мене бяха три капки всичко на всичкоНооо при всички е различно !!
И мен ме болеше много и имаше малко кръв,ама карай аз търпях понеже мн го обичах и още го обичам де хаха![]()
При мен първия път нямаше и капка кръв и не болеше много..
Хора грешна ви е представата,че първия път трябва да боли и да има кръв. При мен нямаше, бях на 15. Има много фактори от които си зависи,но определено тея неща с болката и тнт не са задължителни ..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от miShle
Никой не е казал, че ТРЯБВА... просто така се случи![]()
А бие не боли много, таквиз като вас нема от кво да сие пРитесняватПървоначално написано от fdeizi
ДА ЖИВЕЯТ ЕБАВКИТЕ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз така, бях на 16Първоначално написано от LiSicHkAa
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?