.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Аз пък всеоще не съм имала комплетен сексуален опит, мн ме болеше и на края от притеснение и страх не му позволих да го вкара и оставихме за по-нататък...просто мн странно се чувствам, хем ми се иска, хем ми е страх, някак си притеснена съм...

Спокойно, мила! Коагато се почувстваш готова няма да усещаш болката (а тя не е особенно голяма ) Пък и ако той бъде внимателен с теб ще се чувстваш още по - добре .Моя първи път смея да кажа, че беше прекрасен .. 1-во беше с момчето, което обичам, 2-ро беше адски внимателен с мен .. 3-то болеше ме много мъничко, но чесно казано се чувствах щастлива, защото беше точно той, а не някой друг Така че не се притеснявай всичко ще е наред щом го искаш
    ...отварЯш си очиТэ а тэ тЪрсят мэн...и тОва сэ повтаРя вСэkи дэн...kАжи ми Каk и kолkО мэ `оБичАш`...заБранЯваш мэ и мэ оТричАш....Болkата э винаГи эДна и сЪща...рАзБираш ли че всиЧkо се врЪща...*

Голям фен
    малко кръв, не много болка, и сега ми е кеф като си спомня ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не, нито 1 капка кръв

Момичета сори че ви се намесвам в темата , но имам един вапрос ... Месечен цикъл при момичетата всеки ден ли е , мисля че е един ден в месеца и как да го правя ако има

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    в ся,при някой боли,при други-не,разли4ни хора,разли4ни не6а,спрете ве4е
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от makareopolski
    Момичета сори че ви се намесвам в темата , но имам един вапрос ... Месечен цикъл при момичетата всеки ден ли е , мисля че е един ден в месеца и как да го правя ако има
    в месеца е един път,за м/у 5-7 дни
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Първият път кръв {момичета}

Цитирай Първоначално написано от fdeizi
    Скоро мисля да го направя и въпросчето ми е при първия ви път имаше ли кръв болеше ли и на колко бяхте

Извинете за темата ако на някой не му хареса (bow)
    това зависи от много неща може и да няма кръв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си