- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лазерна епилация
Здравейте.
Искам да попитам за лазерната епилация.. повреме на процедурата трябва ли космите да бъдат с естествената си дължина и дали въобще трябва да ги има. Решила съм в къщи да си направя тази процедура но така и не можах да разбера на диска какво казват за дължината на космите повреме на процедурата.
Някои ходил ли е?![]()
Предварително много Ви благодаря за отговорите!!!![]()
![]()
![]()
Преди процедурата е хубаво да ги избръснеш и след 1-2 дена ( да станат 2-3 мм ) можеш да започваш![]()
It seems one thing has been true all along, you don`t really know what you`ve got till it`s gone ..
Забравих да попитам след колко време трябва да повторя процедурата и колко пъти трябва да я направя?![]()
И аз това искам да попитамПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ами има си системи за домашни условия.Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Е добре няма ли да разясниш теи системи.... ?Първоначално написано от Armeika
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
^ Чичко Гугъл знае всичко,но кой ли да се сети да го попита ...![]()
http://www.mipgroup.bg/777/laserepil...ion/index.html
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Armeika когато си направиш епилацията в домашни условия сподели има ли ефект .... защото найстина не съм чувала до сега, че мога да си закупя този уред но найстина мисля да го направя.
Ако се поразровите из google има доста критики за тези машинки а именно защото не са много пари ако беше така нямаше да взимат за една ръка 100 лева примерно
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
по-добре фотоепилация
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns