- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнения за Търговско банковата/Финансово стопанската гимназия
Винаги съм харесвала тези училища и мисля да ги пиша напред в списъка за училищата.В интернет открих само системата на обучението, но не и мнения..До колкото знам и в двете се учат сходни неща, но аз да питам кое е по- добро?И ако някой учи там, моля да сподели впечатления![]()
За мен лично,макар да не уча там и двете ми харесват.И в двете имам приятели и са доста доволни.Според мен ако ти се учи и се запишеш там,няма да сбъркаш.![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Хубави училища са.Аз бях се засилила за там,но нещо стана и не ме приеха.Учене си трябва.Има доста практически часове кото ще ти дадът добър старт.Имам познати от НТБГ и НФСГ.За сега от думите съм останала с впечатление че ТБГ е по добра.Учителите по профилираните предмети са по подготвени и всичко е по мотивирано.от друга страна обаче, ученето в професионална гимназия предполага по-малко часове по общообразователните предмети /с които се кандидатства във ВУЗ/, затова помислете дали не е по-добре да изберете езикова гимназия /и двата икономически техникума имат бал колкото езикови гимназии, така че усилията за влизане са същите/, подготовката от която ще направи продължаването на образованието по-лесно. разликата в знанията по специализираните предмети общо-взето се наваксва с годините...
НФСГ отдавна отстъпва но все пак не е пропаднала.Аз бих препоръчала НТБГ.Успех на изпитите.Тези гимназии ще ти дадът право за изпит за придобиване на сертификат 2 ниво икономическо образование (но не съм сигурна точно как беше така че по добре провери на сайта)
За кой град става въпрос ? София ли ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ако става въпрос за София,имам съученички,които са и в двете.Във финансовата нивото е нула.Учителите не правят нищо в часовете,а да не говорим за учениците на какво ниво са.В ТБ е същата работа.Престижа им е висок,но без никакво покритие.Сега може някои да ме нападнат,но получавам информацията от първоизточници.![]()
добро обучение ... от там излизаш доста потготвен ако искаш да се занимаваш с нещо от тоя сорт ... но към хората които учат там![]()
![]()
![]()
ТБГ номер 1
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Една приятелка учи в ТБГ и е много доволна и майка ми казва че там е много хубаво но наистина там хората са малко....
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
+Първоначално написано от DjBaloon
![]()
The master of schools!