- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс-проблем!
Не са се ебали анално ето как.Или и да са го правили и да се изсере не е голям проблем незнам трябва да питаш баба и деди и ще разбереш отговора ние можем само да гадаемПървоначално написано от JenataNaShefa
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
Абе вие сте изродясали от сякаде само де в пъповете не си го врете ама има време казвал съм го преди казвам го и сега "дупето не е място за секс"то си има други функций!
няма проблем с бързото вадене нито с клизмата
трябва малко повече опит
клизма не е нужна
по скоро е много 30 мин като за първи път
ebasi maikata![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Да. Просто е трябвало да отложите за друг ден, в който вече ще си минала през тоалетната.Първоначално написано от hottie
![]()
Е тоя отговор ми хареса - без злоба и подигравки... Евала!Първоначално написано от Consequence
По темата - за клизмата, това съм го изчела от къде ли не. И аз познавам хора, които и без нея го правят без проблеми. Но човека явно не е опитен за да го прави по по-несигурния начин, затова дадох такъв съвет. Нормално е след нужда да се измиеш, но чак подготовка за анален със душ??? Доста неправдоподобно ми звучи - се пак до къде може да стигне с душа? Кто примерно после ще и се подаде някой 16-17-18 см. примерно... Как се чисти в тая дълбоччина? Не се заяждам само ми е интересно![]()
Отчасти съм съгласен с това което каза,но все пак ми се струва,че вероятността след като се е подготвила мацката да се изпусне при анален секс е нулева.Освен ако не се е подготвяла сутринта,цял ден да е яла като за световно и вечерта да я изчукат отзад.И после да каже ама аз се бях подготвила.Първоначално написано от Alexandra93
А Алекс май и ти си имала подобни издънки като гледам как говориш от първо лице в минало време с недомлъвки...?
при мен нямаше нужда от никакви клизми и т.н. .. отидох си до тоалетна .. после се измих мн добре .. и той естественo беше мн нежен и вниматален и не се получи никакъв гаф .. при теб и аз мисля че проблема е в него[/i]
получило се е нещо като вакум можело е и той да баде по-внимателен като не го изважда рязко ама... образовайте се хора преди това а не след това да питате![]()
Ми ще кажеш на гаджето си , като го вади да нее рязко а постепенно , щото се получава вакум и при рязко вадене или неравномерно стават фалове.
Другото което е като правиш анален секс трябва да си отпусната колкото можеш и да не мислиш за това че можеш да се изпуснеш а да мислиш за самото удовоствие което ти доставя аналния секс, тоест настрои се да ти е хубаво и няма да имаш проблеми.
ако ходи често до тоалетната по голяма нужда има проблем с дебелото черво, и клизма как се прави може ли някой да обясни щото клизма правят само в болниците , почиства се цялата храносмилателна система с една каша продават я в аптеките и не се яде 24 часа
Егати издънката. И има такива теми адски много,но няма значение. Клизма и втория път няма да имаш проблеми,ако разбира се приятелят ти се навие за 2ри път! Освен това му дай и на него да 4ете литература как се прави анален секс,защото наиситна когато го вади трябва да е адски бавно
+333 също така независимо дали свършва или не, като го вади трябва да е бавно и леко за да се избегнат подобни "инциденти"Първоначално написано от NeZaPoznat
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Няма за какво да се притесняваш мацка.Не си първата нито ще си последната,насрала се след анален секс.Аз също съм се изпускала ,но както казаха преди мене не ми пука.Не трябва и да ти дреме и на тебе ,защото щом момчетата искат анален секс ,трябва да са наясно какво може да се случи !Има и такива ,които пък умишлено го правят ,момичето да се изпусне,което само по себе си е долно и гадно.а какво го правят ли...ами мъжка му работа,да се хвалят после колко са велики.Затова горе главата и...продължавай напред!!!Първоначално написано от Brabi92
Znachi predi analen sex se hodi do toaletnata ako ne si si pravila klizmaПървоначално написано от Brabi92
No ne samo da se napuvash a i ima edna bulgarska prikazka "s prus4e v guz4e" trqbva da si bruknesh v dupeto i da go iskarash rqzko ako ne stane shte probvash sus dva ili t.n.
Ne sym go probval no bivshata mi priqtelka govori sus neina poznata koqto go praktikuva mnogo 4esto![]()
Напълно нормално е да усетиш желание за изхождане.Това се дължи на специални нервни рецептори за разтягане, разположени в стената на ректума.Когато стената се разтегне от члена рецепторите се възбуждат-организма възприема това,като изпражнение,което трябва да се изхвърли и съответно стимулира нов позив за дефекация.Това се случва винаги и при самото изхождане.Единственият начин да възпрепятстваш отново такава случка е да ходиш редовно до тоалетна.Първоначално написано от Brabi92
добре че не е изкарал некоя люспа от домат че тогава лошо...![]()
Освен че трябва мн хубаво да се измиеш, ако си решила без клизма т.н. трябва да го извади многооОООооОООо бавно, защото се получава вакуум и се стига до тази ситуация
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Да , вакума е като при Vacuum Master 2000 , така че внимавайте![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Алекс,при теб цапане ли беше или нещо като изхождане се получи?Първоначално написано от Alexandra93
прекалено много глупости прочетох.. като цяло правила съм и правя анален секс.. 1. "30-40мин го правихме отзад" случайно да си чувала че ануса е мускул и се разширява постепенно.. затова в началото има болка и после понамалява, защото вече се е разширил.. и след това съответно се свива пак.. ама ти за 30-40мин кво искаш да не се разшири ли? 2. Друга глупост която прочетох - винаги когато свършва ще излиза нещо .. еми извинявай мой човек ама на мен досега моя винаги ми е свършвал отзад когато правим анален и не ми е излязло нищо ! 3. за остатъци ми се оплакваше една моя приятелка, ама тя самата си е виновна.. все пак кой я бута да прави секс докато е "разтроена" така да се кажеи да, напълно нормално е ако го вкара и изкара рязко да направиш простотията ама това си е изцяло вина на мъжа.. друг начин да се придизвика това е докато правите анален секс и някой да удари "поемащия" в бъбреците...
![]()
наааках са викаПървоначално написано от Brabi92
![]()
![]()
![]()
![]()
наааках са викаПървоначално написано от Brabi92
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Hagakur3