.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на DiDiChKa

СПЕШНООООО ПОМОГНЕТЕЕЕ

здравейте аз съм Мелиса но тъй като нямам регистрация пиша от тази на братовчедка ми, значи аз съм на 15 девствена съм и имам приятел от 7 месеца вчера той ми каза че иска да ме "лиже" и незнам да му позволя ли? а и ме е страх че няма да ме хареса от долу?? някой който има опит може ли да ми каже какво да направя за да изглеждам добре от долу и на него да му хареса?? и как да му правя свирки смисъл има ли някакъв специален начин да станат нещата така че да му харесам от долу и свирките да му харесат???
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

странно за два дена адски много теми относно това лизане

Обезкосми се 1-2 дни преди да ти прилага оралните ласки, за предпочитане с лентички, има специални. Ако искаш давай и със самобръсначката, но има шанс да се порежеш и ще ти израснат по-бързо отново косми. Измий си интимните части с интимен сапун и си готова. Не се притеснявай от нищо А свирки .. лапаш, ближеш, смучеш ... Успех
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: СПЕШНООООО ПОМОГНЕТЕЕЕ

Цитирай Първоначално написано от DiDiChKa
    здравейте аз съм Мелиса но тъй като нямам някой който има опит може ли да ми каже какво да направя за да изглеждам добре от долу и на него да му хареса?? и как да му правя свирки смисъл има ли някакъв специален начин да станат нещата така че да му харесам от долу и свирките да му харесат???
    Вържи му очите и се измий ако те мързи запуши му и носа ако искаш.

А за свирката - смучи го, лижи го докато изригне. Тремина 'духам' е по-скоро нарицателен т.е. за благозвучие

http://www.blowjobblog.com/

п.п. Много сте тъпи

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    странно за два дена адски много теми относно това лизане
    наистина хммм какво става с тея малчугани изпотрепаха се да питат за лизане и близане и св..ки
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    xplay мерси за съвета а ти NeZaPoznat не се прави на оригинален!!!!!
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от DiDiChKa
    xplay мерси за съвета а ти NeZaPoznat не се прави на оригинален!!!!!
    http://www.blowjobblog.com/

Моля !!

амм че човека си е прав какво да се прави на оригинален ти как си представяш свирките само да го цункаш по главичката ли

направи си пластична операция отдолу, перманентен грим, парфюм

не се засягай

може да се епилираш, но ще боли
    може да ползваш самобръсначна, но както вече казаха може да се накълцаш
    ти избираш сама
    теглиш си един хубав душ
    интимен сапун
    у а
    пък свирките
    лапаш
    може малко вакуум да създадеш
    с ръчичката нагоре-надолу
    ей такива нещица

Град
    пловдив
    само внимавай с бръсначката да не е по посока срещуположна на растенето на косъма и ползвай лосиони, че няма по-грозна гледка от плешива п*тка обсипана с пъпчици

няма кво толкова да ти "харесва" отдоло нужно е само да си чиста и обезкосмена (както вече казаха) , не е отишал там на изложба а да върши работа а за свирките нямам опит и немога да те посъветвам , айде успех и приятно прекарване

Не е нужно да е обезкосмена или пък не напълно. Хайде да не се водим по наши си моди. Уж все сме модерни, пък накрая изостанали. Имам предвид, че в Америка не е чак толкова прието момичета да са гладко избръснати отдолу, а пък още по-малко момчетата под мишниците (Гледах едно предаване по пошлата телевизия GTV, където се обсъждаха зведите и една там светска хроникьорка каза: Брад Пит е толкова готин, че дори с обръснати мишници пак не прилича не гей). Та това ми говори, че тази мода на бръсненето си е само наша (и на турците разбира се, защото бръсненето на интимните части си е повече запазена марка на турците) и сме се набутали здраво и си търсим разни оправдания като хигиена, естетика и не знам каква още глупост може да се измисли в оправдание. Не ме разбирайте погрешно, не съм против бръсненето, а съм против причините поради, които се прави и поради максимализма, който се получава (то не са интимни части, не са ръце, не са кореми, гърди, та дори и горни усти).
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    пловдив
    нещо ми убягва логиката ти: хем хайде да не се водим по моди, хем в америка сега не било модерно

всеки решава за себе си как му е комфортно, но лично на мен ми е много селска гледка като свали някое маце бикините да излезе един храсталак отдолу, ти сега косми ли ще лижеш или какво?

а бръсненето не е запазена марка за турция - във всички мюсулмански страни жените се обезкосмяват отдолу задължително по религиозни причини

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Чукни си 1 пиратка в путката да видиш колко многооо ще се изненада

Цитирай Първоначално написано от ZlobenDEDO
    нещо ми убягва логиката ти: хем хайде да не се водим по моди, хем в америка сега не било модерно

всеки решава за себе си как му е комфортно, но лично на мен ми е много селска гледка като свали някое маце бикините да излезе един храсталак отдолу, ти сега косми ли ще лижеш или какво?

а бръсненето не е запазена марка за турция - във всички мюсулмански страни жените се обезкосмяват отдолу задължително по религиозни причини
    Споментах Турция, защото тя е най-близката мюсюлманска страна наблизо. Ето за това говоря, максимализъм или в едната или в другата посока. Кой ти каза, че избора е между изцяло обраснат и изобщо не обръснат. Нали знаеш Средния път е най-добрия
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Изкъпи се

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Не е нужно да е обезкосмена или пък не напълно. Хайде да не се водим по наши си моди. Уж все сме модерни, пък накрая изостанали. Имам предвид, че в Америка не е чак толкова прието момичета да са гладко избръснати отдолу, а пък още по-малко момчетата под мишниците (Гледах едно предаване по пошлата телевизия GTV, където се обсъждаха зведите и една там светска хроникьорка каза: Брад Пит е толкова готин, че дори с обръснати мишници пак не прилича не гей). Та това ми говори, че тази мода на бръсненето си е само наша (и на турците разбира се, защото бръсненето на интимните части си е повече запазена марка на турците) и сме се набутали здраво и си търсим разни оправдания като хигиена, естетика и не знам каква още глупост може да се измисли в оправдание. Не ме разбирайте погрешно, не съм против бръсненето, а съм против причините поради, които се прави и поради максимализма, който се получава (то не са интимни части, не са ръце, не са кореми, гърди, та дори и горни усти).
    всичко е въпрос на естетика и личен избор.
    макар че според мен и от хигиенична гледна точка е хубаво да се подкастряш отдолу от време на време
    хубаво ли ще е да отидеш на плажа и да видиш примерно някоя мадама с косми стърчащи от банския ѝ или от подмишниците???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си