- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за напреднали?
Чукам по 1 час без прекъсване,аз съм като ковашка преса.![]()
40-ина минути макс... повече не издържам
Ооо аз много издържам. Веднъж издържах около 5-6 часа, а пък и съм го правила и цяла нощ...![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Koгато само си седя и ме дупчат съм издържвала макс 3 часа и 30 мин. Ама когато съм отгоре повече от 1час и 30 мин не мога.![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
Наааай-много без почивка и без да спираме беше някадеее...ддз около 3 часа и 30-40 минутки и незнам кво ми беше станало тогава,ама като няква машина без умора![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Мииии най мн 1 час ама зависи дали сам уморена или не
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Около час и нещо,ама можеше и повече простооо обстоятелствата го изискваха..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
около 30 минути аз съм като зайците да се оточня много съм бърз![]()
Който иска да пишееее
Мисля, 4е има друга такава тема.![]()
Първоначално написано от ShadowHun7er
![]()
Кажи, че си праеш ебавка
![]()
![]()
зависи много от настроението и нагласата... може да издържа и 2 часа но поняога става скучно и монотонно
П.С.: според мен не е важно колко издържаш... може и 15 мин да е но когато е качествен и хубав секс се чувстваш много по добре отколкото след 2 часа лашкане
Ебаси половите атлети е..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ами аз най много с почивките около 15 часа.. (с бившия си правехме маратонче малконяколко дни подред) аа без почивки,, около 1ч и 30-40 мин макс.. (малко съм неуморна в тва отношение
![]()
)
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Носа порасна ли ти, след тоя пост?Първоначално написано от monincetyyy
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Първоначално написано от l0lz
![]()
ако имаш намерение да се заяждаш намери си някой друг.. нищо няма да спечеля ако се правя на интересна пред потребителите на тоя форум.. за това не го и правя
никой не те е задължил да ми вярваш..
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Абе да е*а и лъжците му да е*а35 години един път го правих щото с бившата решихме маратонче ала бала т'ва без почивки иначе мога по 70-80 години да таковам , защото почивам по 15-20 секунди ако се чудите , защо такива големи цифри говоря т'ва е щото съм безсмъртен ДЪНКАН МАКЛАУД 2 във филма недосегаеми .. пфффф fight the power
Прочетете ми подписа
![]()
Everybody lies !
AA... 50 min. 2 tek-a sas 10 minuti pochivkatap rekord ma e tova!!!
На жените им е лесно, като се уморят лягат и те оставят да се бахтиш.
Така само, главно аз, "отгоре", без почивки и 1 свършване съм издържал 4 часа. По принцип най-хубаво си е секс за около 20-30 мин, без да включвам любовнта игра (с нея поне 1 час. То си зависи от обстоятелствата). Нема се изморяваме само заради шоуто де![]()
1
I'd love to change the world.
But I don't know what to do.
So I'll leave it up to you.