- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Един въпрос x|
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yoy..
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Е за кви ли не фобии съм чувал, ама страх от КРЕНВИРШИ....OMGСигурно е sausagephobia.
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Първоначално написано от LetTheMusicTalks
божеее сиветее 1увам такава фобиястрах от кренвиршии ми няа да теизяденяма кво да сестрахуваш просто храна нито ежива нито нищоуспех с преборването на страха
божеее сиветее 1увам такава фобиястрах от кренвиршии ми няа да теизяденяма кво да сестрахуваш просто храна нито ежива нито нищоуспех с преборването на страха <~ ъъ сори за правописа ;с
aa нзз за 1ви пат чувам такова нещо! сигурно се казва тва твоито кренвиршфобия?!![]()
![]()
нз не че се поригравам ама кво пак та е страх от 1 кренвирш бе я се стягай!
Аракибутирофобия - страх от залеване на фъстъчено масло по небцето
въъъъй и такос ли има вечестрах от въздуха, страх да ходиш ПЕША, страх от киселия вкус ... най абсурдните неща, които съм чувала
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
От всичко може да ни е страх . . но не трябва да сме толкова безхарактерниТо тоя кренвирш повече го е страх от тебе, защото ти него ще изядеше, не той теб (ако го пипнеш първо)
![]()
[quote="bellzee"]кренвишофобия бе![]()
... омг![]()
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Първоначално написано от ghetto_superstar
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: wtf ?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сополи, курра ми Янко.. Слагат вътрешностите на животните, които остават след преработката и правенето на другите колбасни изделия.Първоначално написано от cool_doll
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.