.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Трансформиращ преразказ HELP!!!

Хора, утре имам класно по БЕЛ. Ще бъде трансформиращ преразказ и аз искам днеска да се поопражнявам, но не мога да си намеря някое разказче да го преразкажа много ви моля ако можете да ми напишете някое

Град
    в света на приключенията ..
    в нета има много
    успех на класното ...

мерси за пожеланието и, между другото, успях да си намеря един сайт за всякакви разкази, приказки, романи...

Град
    в света на приключенията ..
    браво предполагам че си 7 клас

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от vauliuo
    мерси за пожеланието и, между другото, успях да си намеря един сайт за всякакви разкази, приказки, романи...

кой е той?

Успех за утре Ако имаш някакви въпросчета по български пиши на ЛС мога да ти помогна

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    идеално.. и ние утре имаме класно, но не смятам да уча .. :Д

То трансформиращия е лесен. Вие после да видите в 8 клас на какво ще ви направят с тия интерпретативни и есета. А вие сте се готвили главно за трансформиращ, защото е на изпита.

Хм сега се сетих за едно разказче: Що е щастие ?!
    Може него да преразкажеш..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Вие двамата не забелязахте ли, че темата е от вчера Той вече трябва да е направил класната. vauliuo, как мина класната?

Дано си се справил/с на класното. И все пак: когато се упражняваме върху преразказ е хубаво да избираме разказ с много подробности.

Мега фен Аватара на Infinity
    Леле,супер-класно за 7-ми кл. на преразказ..! Нашето е на 1-ви юни и ще е съчинение разсъждение.
    To infinity and beyond.

Мега фен
    Глупава работа...защо ти е да търсиш и да четеш, абе мамаму стара четеш два пъти разказа и се опитваш да се поставиш в ролята на съответният герой - Аз направих това, аз онова...другите направиХА еди какво си...разбираш ли, основното ти глаголно време трябва да е минало свършено и/или сегашно историческо /глаголни форми завършващи на -л,-ла,-ло,-ли/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си