- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде мастурбирате
Това е гадно бе.. без да си праснеш 1 няма да умрешПървоначално написано от JuBaCcA
как не сме се засеклиПървоначално написано от smileforyou12
![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
традиционнотоПървоначално написано от barakudata22
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
дам, най-добре е в банята
мен пьк в банята хич не ми е кеф нещо - само ако се къпя
ами по принцип го правя на килима, в коридора, в гардероба, зад бюрото, в хладилника (ако е по-празен ама вече трудно се побирам), върху масата, с табуретката в антрето, на гладачната маса, на терасата (когато е тъмно), на терасата зад парапета (когато е светло), до микровълновата (като си правя пуканки), до печката (като готвя), обикаляйки апартамента, до прозореца, в ъгъла (като съм наказан), пред входната врата (като чакам гости), до радиатора (през зимата), на леглото, под леглото, пред леглото, зад леглото, до леглото, в раклата, пред компа (като съм из нета) и в момента също.
иначе не ми е от любимите занимания...
Ами пред компа най-често....Ама вчера стана гаф не се съобразих с началната скорост и взех че свърших върху клавиатурата няма да ви казвам как трябваше да бъркам между копчетата за да го изчистя......шмърках го като кокайн....
Съвет от мен когато го правите пред компа слагайте един найлон на клавиатурата...
На полюлея![]()
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xhaahxhaxh ТВА МЕ РАЗБИ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ем,аз си праскам една мазна,ама нали се сещаш,че после те домързява нещо и си заспивамПървоначално написано от AlokiNn
![]()
В цветята на двора за да ми е по-екзотично![]()
![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
значи кат легнете да спите тама си зимате един лист от тетрадка или нешто такова и на него после кат се събудиш го изхвърляш и така.И аз така права че ако се фърла иначесмрад насекаде
ВЪВ ВАНАТА.
Вземам една муха и и късам крилете да не може да хвърчи. После както съм във ваната си забелвам паламарката и оставям само главичката над водата като островче. Пускам обезкрилената мухичка да щъка по "островчето" и се радвам на живота![]()
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Първоначално написано от Jazzer
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
ми баце, каквато темата, такива и отговорите.... що за въпрос? Ми мн ясно, че като са ваште у дома, ще се навреш в банята или кенефа за една злобарка.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Няма да седиш пред компа и да се ослушваш като пръднал да не дойде майка ти (те хората правилно казват, че при мастурбирането най-добре се развива слуха).....
хахах а аз мислeх че на хората днешни дни им липсвала креативност![]()
![]()
в бантта![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
+10![]()
Да бе ДААААаааАа...... В ДАСКАЛООО?????Първоначално написано от Sneki
![]()
![]()
стига бе......
![]()
![]()
аз немога и да си го представия
![]()
![]()
![]()
Е кво?Първоначално написано от EDI16
И аз съм лъскал в тоалетната в даскалото.Хич не ми пука.Като ми се лъска няма да ходя с издут панталон :/
хъмм интересно![]()
![]()
добро място за релакс иначе аз докато бабами готви и да уцеля манжата
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
аз къде ли не малеее само като си помисля и ми иде да се самоубия ужсначии - най-често - в леглото
- в банята
-абе в всяко едно кътче на апартамента като не ме интерсува имали някой няма ли .... давай да даваме , колко повече толкова повече![]()
-по екстремни случай
-в час
-в кенефите в даскало
-в асансьора (който се спира между етажите)
-в кабинковя на Банско
-в трамвай
-на покрива на блока
-в колата зад баща ми прикриваики се с картата![]()
![]()
само не ме убивайте плс се пак бях малък и невръстен
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”