.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от JuBaCcA
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от DeLuXa
    в леглото по корем и после заспивам
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Иди се изкъпи.. хакни една и никой няма да разбере... бахти въпроса.
    Най - често използваните !!
    ааа ии какво чаршафите стават в сперма и спиш така ли или целия ти "мъжки полов орган" е в сперма
    Е ти кво очакваш ? като ми се долъска да стана да отида до тоалетната да почна да го лъскам после да се мия и т.н. няма такива работи..направо у леглото докато съм легнал и тей си заспивам и на другия ден сменям чаршафите ако се сетя
    Това е гадно бе.. без да си праснеш 1 няма да умреш

Фен
    Град
    promenlivo
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    по средата на шосето
    как не сме се засекли
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Цитирай Първоначално написано от barakudata22
    В КИНЕФА !
    традиционното
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

дам, най-добре е в банята

Супер фен Аватара на fenasf
    мен пьк в банята хич не ми е кеф нещо - само ако се къпя

ами по принцип го правя на килима, в коридора, в гардероба, зад бюрото, в хладилника (ако е по-празен ама вече трудно се побирам), върху масата, с табуретката в антрето, на гладачната маса, на терасата (когато е тъмно), на терасата зад парапета (когато е светло), до микровълновата (като си правя пуканки), до печката (като готвя), обикаляйки апартамента, до прозореца, в ъгъла (като съм наказан), пред входната врата (като чакам гости), до радиатора (през зимата), на леглото, под леглото, пред леглото, зад леглото, до леглото, в раклата, пред компа (като съм из нета) и в момента също.

иначе не ми е от любимите занимания...

Ами пред компа най-често.... Ама вчера стана гаф не се съобразих с началната скорост и взех че свърших върху клавиатурата няма да ви казвам как трябваше да бъркам между копчетата за да го изчистя......шмърках го като кокайн.... Съвет от мен когато го правите пред компа слагайте един найлон на клавиатурата...

+5

На полюлея

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от fenasf

ами по принцип го правя на килима, в коридора, в гардероба, зад бюрото, в хладилника (ако е по-празен ама вече трудно се побирам), върху масата, с табуретката в антрето, на гладачната маса, на терасата (когато е тъмно), на терасата зад парапета (когато е светло), до микровълновата (като си правя пуканки), до печката (като готвя), обикаляйки апартамента, до прозореца, в ъгъла (като съм наказан), пред входната врата (като чакам гости), до радиатора (през зимата), на леглото, под леглото, пред леглото, зад леглото, до леглото, в раклата, пред компа (като съм из нета) и в момента също.

xhaahxhaxh ТВА МЕ РАЗБИ!!

Мега фен Аватара на Hilary_

...

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от DeLuXa
    в леглото по корем и после заспивам
    Най - често използваните !!
    ааа ии какво чаршафите стават в сперма и спиш така ли или целия ти "мъжки полов орган" е в сперма
    Е ти кво очакваш ? като ми се долъска да стана да отида до тоалетната да почна да го лъскам после да се мия и т.н. няма такива работи..направо у леглото докато съм легнал и тей си заспивам и на другия ден сменям чаршафите ако се сетя
    Това е гадно бе.. без да си праснеш 1 няма да умреш
    Ем,аз си праскам една мазна,ама нали се сещаш,че после те домързява нещо и си заспивам

В цветята на двора за да ми е по-екзотично
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

значи кат легнете да спите тама си зимате един лист от тетрадка или нешто такова и на него после кат се събудиш го изхвърляш и така.И аз така права че ако се фърла иначе смрад насекаде

ВЪВ ВАНАТА.

Вземам една муха и и късам крилете да не може да хвърчи. После както съм във ваната си забелвам паламарката и оставям само главичката над водата като островче. Пускам обезкрилената мухичка да щъка по "островчето" и се радвам на живота
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

Цитирай Първоначално написано от Jazzer
    ВЪВ ВАНАТА.

Вземам една муха и и късам крилете да не може да хвърчи. После както съм във ваната си забелвам паламарката и оставям само главичката над водата като островче. Пускам обезкрилената мухичка да щъка по "островчето" и се радвам на живота

Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Бе темата не е чак токова тъпа (имало е и по-зле), ама са изключително малоумни отговорите ви като вземете да се правите на интересни...
    ми баце, каквато темата, такива и отговорите.... що за въпрос? Ми мн ясно, че като са ваште у дома, ще се навреш в банята или кенефа за една злобарка.

Няма да седиш пред компа и да се ослушваш като пръднал да не дойде майка ти (те хората правилно казват, че при мастурбирането най-добре се развива слуха).....

Супер фен Аватара на fenasf
    ВЪВ ВАНАТА.

хахах а аз мислeх че на хората днешни дни им липсвала креативност

в бантта
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

ВЪВ ВАНАТА.

+10

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    В банята.. или в леглото
    правила съм го и в училище
    Да бе ДААААаааАа...... В ДАСКАЛООО????? стига бе...... аз немога и да си го представия

Цитирай Първоначално написано от EDI16
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    В банята.. или в леглото
    правила съм го и в училище
    Да бе ДААААаааАа...... В ДАСКАЛООО????? стига бе...... аз немога и да си го представия
    Е кво?
    И аз съм лъскал в тоалетната в даскалото.Хич не ми пука.Като ми се лъска няма да ходя с издут панталон :/

хъмм интересно добро място за релакс иначе аз докато бабами готви и да уцеля манжата

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Град
    В сърцата на хората.
    На улицата!

аз къде ли не малеее само като си помисля и ми иде да се самоубия ужс начии - най-често - в леглото
    - в банята
    -абе в всяко едно кътче на апартамента като не ме интерсува имали някой няма ли .... давай да даваме , колко повече толкова повече
    -по екстремни случай
    -в час
    -в кенефите в даскало
    -в асансьора (който се спира между етажите)
    -в кабинковя на Банско
    -в трамвай
    -на покрива на блока
    -в колата зад баща ми прикриваики се с картата
    само не ме убивайте плс се пак бях малък и невръстен

Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си