- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към всички!!! (много важно)
С приятелката ми ще ходим на екскурзия, но днес (в сряда) и дойде, а ние тръгваме утре (в четвъртък) и сме с две нощувки четвъртък срещу петък и петък срещу събота, ако не го правим на екскурзията ще се побъркам, но съм слушал за методи на спиране на месечния цикъл, посредством прием на някакви медикаменти... ако някой знае за нещо от сорта ТРЯБВА МИ СПЕШНО, благодаря предварително за съветите, трябва ми нещо, което да ДЕЙСТВА!![]()
I Always think with my heads
НЯМА начин да се спре!
И НИКАКВИ медикаменти не трябва да пие!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
искаш да разбъзикаш организма на приятелката си, само щото не можеш да издържиш 2 дена без да ебеш ? eби си майката тогава, тъпанар.![]()
Ти нещо много шано го раздавашА на момичето дали ще и се прави на екскурзията, дали ще и се пият някакви медикаменти (които наистина, както ти казаха, НЕ съществуват за спиране; има бабини трикове да й е по-кратък, но това пак не е твое решение, дали да го направи). Ама и ще се побъркаш ако два дена не уважиш естественото състояние на девойката и не е*еш, нали?? .....
Баси егоистите![]()
simply kanar
Ми купете от тия тампони и така го правете.
Стига тя да иска, щото 2ри и 3ти ден от цикъла... аз не бих. Прекалено е болезнена ситуацията.
Свирки и анален ! Иначе в банята и задължително с презерватив. Не че после няма да си целия в кръв (да не кажа друга дума)
А на ексКУРзията само за това ли отиваш ??!![]()
Аз ли съм непросветена или вече и с тампони почнаха да се .... екскурзват??Първоначално написано от vanilla
![]()
simply kanar
Първо с приятелката си съм поради следната причина - ОБИЧАМ Я! Второ съжалявам за грешното впечатление, което съм създал у някои хорица тук, не съм с нея само заради секса, просто много се обичаме и това е едно от най - важните неща в нашите взаимоотношения, а за това да намеря начин как да спрем цикъла и .... тя самата ме помоли да питам някой.... а аз понеже само съм дочувал, за това реших да питам КОМПЕТЕНТНАТА НАВАЛИЦА тук в teenproblem! Но явно компетентността по темата... липсва на всички тук и помоща която търся, няма и да я намеря. За това за последен път моля някой ако знае някой метод да ми каже... Благодаря ви предварително![]()
Айде айде ! Не бил само заради секса , а цикъл иска да спре... Ние разбира се тук сме само тъпанари и ядем райграса на салата![]()
Е все пак това е едно от най-важните неща във взаимотношенията им, разпираш лиТе други занимания дали имат?
![]()
simply kanar
Не разбира се.... умници мамини. Ние други занимания нямаме! защо ли? защото когато ни се прияде- правим секс, когато ни си присере - правим секс, когато ни се пие - правим секс, когато се караме - правим секс, когато искаме да си кажем нещо мило - правим секс, когато искаме да си поговорим не си говорим - правим секс! Ама сте малоумни питах за конкретен съвет МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СПРЕ И ТО С КАКВО??? Не ви питах за вашето мнение за моя сексуален живот...
Ама като си питал нещо конкретно, чети какво ти отговарят хората, ве! НЕ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ!Първоначално написано от Spoonsux
Хиляда пъти ти го казаха!
simply kanar
Първоначално написано от Spoonsux
няма как мой човек , ескапела забавя с 2-3 дена но ако го пие преди да е почнал цикълът веднъж почнал няма как да се спре доколкото знам
пък и ескапела е вреден май
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Браат искъпия със студена вода и ще спре ,ама това е брутално от твой страна. Всепак трябва да се уважават жените а не да се гавриш с тях. Пери една ножка и ще ти попремине женалието без да тормозиш момичето.
Не е важно колко си грозен, а колко си сериозен!
изобщо не я питай ами я почвай и после ѝ кажи,че не си знаел и така..бе дан та бърка бе дупчи я там![]()
http://www.lovenrj.com/?action=brows...dry%2010%20Pcs.Първоначално написано от kanarce
И на това му хванаха цаката, да.![]()
Ще си спестя критиката. Късно е вече да пие хапчета за отлагане на цикъла,тйъ като те се пият поне седмица преди датата на която трябва да ти дойде.Така,че вече няма как да го спре. И то не може ей тей като и хрумне да си го "спира",трябва преди това да посети гинеколог,за да и изпише хапчета. Иначе да ти вкарам една идея ако толкова много вече ви се прави секс го направете под душа ,ако ви е сграх да не стане някфа мацаница. Ако не ... за 2 дена предполагам не си умрял за секс ..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз бях слушал, че при прием на Витамин C ще спре много по-бързо, а дочух и абсурдно нещо, което никога няма да и кажа дори да прилага върху себе си ----- да си бутне едно аспиринче --- там.... ама тфа е абсурд!!
ем правете го в банята с презерватив какво толкова и др път преди да организираш екскурзията разбери кога й е дошло![]()
Глупаво е заради такъв каприз да разбъзикваш организма на приятелката си ...
Времето е пред вас, голяма работа като не го направите на тази екскурзия.. има и други начини за близост, освен секса ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от chelsea