- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към всички!!! (много важно)
Колко пъти да ти казваме, че няма такъв начин бе.
Какво мнение компетентно искаш - нали ти се отговори.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Явно иска да му кажат,че може.Но хайде още веднъж,ясно и четливо за неразбралите-НЕ МОЖЕШ ДА ГО СПРЕШ!Ако толкова много искаТЕ,давайте анален или само орален.Критиката ти я спестявам,само един въпрос-на колко сте двамата?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Цаката с аспирина е да убие сперматозоидите, не да й спре цикъла. Витамин С се пие към 3 ден за да и тече примерно 4 или 5 (а не по 6,7,8 дни) Ако пие от днес само ще го понамали... Така че - откажете се - щом и е дошло, трябва да си и мине... Има начини да се забави цикъла, но това се прави седмица по-рано... Съжелявам, най-много свирка или секс под душа...Кофти...Първоначално написано от Spoonsux
.. ти си доста тъп ..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
тцтцтц два дена ако не можеш да издържиш каде си тръгнал бе ? секса е важен в една връзка ама чак пък толкова.....пфффф
ебе му се на човека.....![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първоначално написано от bloodylips
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Преди секса й кажи да мине под банята и да се измие-устни и малко отвътре
така няма да се цапаш.
Цикъла не тече постоянно,тече един път цапа и може след 10мин. пак или след 20....
кажи на твоита `умна` приятелка че някои се молят да имат редовен цикъл. На колко години сте? сиг. на 14?Първоначално написано от Spoonsux
човек давай душманската нали чаршафите не са твой там![]()
![]()
Дам тва е вярно.. и не виждам защо така пренебрегна онези тампони на 2-ра страница..Първоначално написано от Shia
[quote="Spoonsux"]Първо с приятелката си съм поради следната причина - ОБИЧАМ Я! Второ съжалявам за грешното впечатление, което съм създал у някои хорица тук, не съм с нея само заради секса, просто много се обичаме и това е едно от най - важните неща в нашите взаимоотношения, а за това да намеря начин как да спрем цикъла и .... тя самата ме помоли да питам някой.... а аз понеже само съм дочувал, за това реших да питам КОМПЕТЕНТНАТА НАВАЛИЦА тук в teenproblem! Но явно компетентността по темата... липсва на всички тук и помоща която търся, няма и да я намеря. За това за последен път моля някой ако знае някой метод да ми каже... Благодаря ви предварително[
разбирам те с моя приятел също сме се чудили какво да правим в такива ситуации но по добре не защото е доста опасно за организма не е нито първия нито последния ви път в които ще имате въможност такаче прекараите романтично и се забавлявайте
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
една приятелка пиеше витамин Ц за да и спре ,но не съм много сигурна дали ще помогне
Първоначално написано от chelsea
xodix predi 1 mesec na ginekolog ,prosto na pregled i na izlizane doktorkata mi kaza ,che ne trqbva da se pravi sex ,kogato momicheto e v menzis..
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
zashto trqbva da go spirash ??? slagash t1mna k1rpa i zapochvate sledkato sv1rshite v banqta i gotovo !!!!! ( nqma strashnooo ne e otrovno![]()
![]()
![]()
)
ОМФГ запореден пътмного зле
ти направо що не я наръгаш с нож и там да си го ръгнеш сори за бруталното изказване обаче много ме дразнят такива пубери
тцтцтц то кат не е еб..не че не стаа значи
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Ами стига и тя да иска си го правете така-не е кой-знае какво чудо.
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Първоначално написано от Spoonsux
Невъзножно!Прецакани сте!Или по-скоро явно ти... и така след като няма да правите секс да ти предложа няколко места,където моежеш да се запишеш след като се побъркаш? И защо не отидеш направо сега,че с разсъжденията ти за никъде не си!
Не може бе тъп ! Дръж си оная работа в гащите няма да умреш 2 дни без секс![]()
![]()
![]()