.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Колко пъти да ти казваме, че няма такъв начин бе.
    Какво мнение компетентно искаш - нали ти се отговори.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Явно иска да му кажат,че може.Но хайде още веднъж,ясно и четливо за неразбралите-НЕ МОЖЕШ ДА ГО СПРЕШ!Ако толкова много искаТЕ,давайте анален или само орален.Критиката ти я спестявам,само един въпрос-на колко сте двамата?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от Spoonsux
    Аз бях слушал, че при прием на Витамин C ще спре много по-бързо, а дочух и абсурдно нещо, което никога няма да и кажа дори да прилага върху себе си ----- да си бутне едно аспиринче --- там.... ама тфа е абсурд!!
    Цаката с аспирина е да убие сперматозоидите, не да й спре цикъла. Витамин С се пие към 3 ден за да и тече примерно 4 или 5 (а не по 6,7,8 дни) Ако пие от днес само ще го понамали... Така че - откажете се - щом и е дошло, трябва да си и мине... Има начини да се забави цикъла, но това се прави седмица по-рано... Съжелявам, най-много свирка или секс под душа...Кофти...

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    и кво като е в цикъл?
    да кво от това ? :P
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

.. ти си доста тъп ..
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

тцтцтц два дена ако не можеш да издържиш каде си тръгнал бе ? секса е важен в една връзка ама чак пък толкова.....пфффф

и не виждам нещо кой знае колко важно в тази тема

ебе му се на човека.....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    и не виждам нещо кой знае колко важно в тази тема
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Супер фен Аватара на Shia
    Преди секса й кажи да мине под банята и да се измие-устни и малко отвътре
    така няма да се цапаш.
    Цикъла не тече постоянно,тече един път цапа и може след 10мин. пак или след 20....

Първо с приятелката си съм поради следната причина - ОБИЧАМ Я! Второ съжалявам за грешното впечатление, което съм създал у някои хорица тук, не съм с нея само заради секса, просто много се обичаме и това е едно от най - важните неща в нашите взаимоотношения, а за това да намеря начин как да спрем цикъла и .... тя самата ме помоли да питам някой.... а аз понеже само съм дочувал, за това реших да питам КОМПЕТЕНТНАТА НАВАЛИЦА тук в teenproblem! Но явно компетентността по темата... липсва на всички тук и помоща която търся, няма и да я намеря. За това за последен път моля някой ако знае някой метод да ми каже... Благодаря ви предварително
    кажи на твоита `умна` приятелка че някои се молят да имат редовен цикъл. На колко години сте? сиг. на 14?

човек давай душманската нали чаршафите не са твой там

Еби там да не ти пука

Задник съм!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Преди секса й кажи да мине под банята и да се измие-устни и малко отвътре
    така няма да се цапаш.
    Цикъла не тече постоянно,тече един път цапа и може след 10мин. пак или след 20....
    Дам тва е вярно.. и не виждам защо така пренебрегна онези тампони на 2-ра страница..

Град
    TRQVNA
    [quote="Spoonsux"]Първо с приятелката си съм поради следната причина - ОБИЧАМ Я! Второ съжалявам за грешното впечатление, което съм създал у някои хорица тук, не съм с нея само заради секса, просто много се обичаме и това е едно от най - важните неща в нашите взаимоотношения, а за това да намеря начин как да спрем цикъла и .... тя самата ме помоли да питам някой.... а аз понеже само съм дочувал, за това реших да питам КОМПЕТЕНТНАТА НАВАЛИЦА тук в teenproblem! Но явно компетентността по темата... липсва на всички тук и помоща която търся, няма и да я намеря. За това за последен път моля някой ако знае някой метод да ми каже... Благодаря ви предварително [
    разбирам те с моя приятел също сме се чудили какво да правим в такива ситуации но по добре не защото е доста опасно за организма не е нито първия нито последния ви път в които ще имате въможност такаче прекараите романтично и се забавлявайте
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

една приятелка пиеше витамин Ц за да и спре ,но не съм много сигурна дали ще помогне

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от chelsea
    искаш да разбъзикаш организма на приятелката си, само щото не можеш да издържиш 2 дена без да ебеш ?

xodix predi 1 mesec na ginekolog ,prosto na pregled i na izlizane doktorkata mi kaza ,che ne trqbva da se pravi sex ,kogato momicheto e v menzis..

Град
    Пловдив
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

zashto trqbva da go spirash ??? slagash t1mna k1rpa i zapochvate sledkato sv1rshite v banqta i gotovo !!!!! ( nqma strashnooo ne e otrovno )

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    ОМФГ запореден път много зле ти направо що не я наръгаш с нож и там да си го ръгнеш сори за бруталното изказване обаче много ме дразнят такива пубери тцтцтц то кат не е еб..не че не стаа значи
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Град
    На Предника на Географията
    Ами стига и тя да иска си го правете така-не е кой-знае какво чудо.
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Re: Въпрос към всички!!! (много важно)

С приятелката ми ще ходим на екскурзия, но днес (в сряда) и дойде, а ние тръгваме утре (в четвъртък) и сме с две нощувки четвъртък срещу петък и петък срещу събота, ако не го правим на екскурзията ще се побъркам, но съм слушал за методи на спиране на месечния цикъл, посредством прием на някакви медикаменти... ако някой знае за нещо от сорта ТРЯБВА МИ СПЕШНО, благодаря предварително за съветите, трябва ми нещо, което да ДЕЙСТВА!

Невъзножно!Прецакани сте!Или по-скоро явно ти... и така след като няма да правите секс да ти предложа няколко места,където моежеш да се запишеш след като се побъркаш? И защо не отидеш направо сега,че с разсъжденията ти за никъде не си!

Не може бе тъп ! Дръж си оная работа в гащите няма да умреш 2 дни без секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си