.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Цитирай Първоначално написано от chelsea
    искаш да разбъзикаш организма на приятелката си, само щото не можеш да издържиш 2 дена без да ебеш ? eби си майката тогава, тъпанар.
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Re: Въпрос към всички!!! (много важно)

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    Цитирай Първоначално написано от Spoonsux
    С приятелката ми ще ходим на екскурзия, но днес (в сряда) и дойде, а ние тръгваме утре (в четвъртък) и сме с две нощувки четвъртък срещу петък и петък срещу събота, ако не го правим на екскурзията ще се побъркам, но съм слушал за методи на спиране на месечния цикъл, посредством прием на някакви медикаменти... ако някой знае за нещо от сорта ТРЯБВА МИ СПЕШНО, благодаря предварително за съветите, трябва ми нещо, което да ДЕЙСТВА!
    аве ти си мн тъпо копеленце ве такива работи не се правят ве кви лекарства кви лайна пфффф щял да се побърка аман от животни вече
    +++++
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Има начини,но няма време.сори

Слшай сега... малко опит от отминалата нова година.. взимаш 1 бял потник от братовчед ти (може и да е твой ) правите каквото правите... и после го изхвърляш и гледаш да цапате само по потника

ахахаха загорел
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Има специални препарати на пазара, изработени с тази цел, но не мога да ти кажа име. И без това се предписват САМО и ЕДИНСТВЕНО от гинеколог, защото могат да причинят много гадни неща. Погледни във форума на бг мама, там имаше доста дълга тема за това и можеш да видиш как зряли жени са си изпатили от тези медикаменти. По-добре пропуснете 2 пъти секс, вместо после момичето да се лекува с месеци. Ако толкова пък не можете да издържате, давайте го на орален, тя да е с тампон и готово.
    А това с витамин С е бабешки метод, от него силата на течението може да намалее , но трябва да се изпие поне един блистер хапчета, а това е вредно за организма.

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

''Въпрос към всички!!! (много важно) ''
    е тва ли е световният проблем...как да скапеш организма на гаджето си, просто защото не можеш да минеш 2-3 дни без секс...пф нямам думи просто

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gorgeous
    ''Въпрос към всички!!! (много важно) ''
    е тва ли е световният проблем...как да скапеш организма на гаджето си, просто защото не можеш да минеш 2-3 дни без секс...пф нямам думи просто
    +1

омг.... бахти въпроса...

Витамин C не намалява, а го усилва с цел по- бързо спиране. А като ти е толкова зор, отивайте в банята, за да не мацате из стаята и готово
    ..I won't take nothin' less then a deeper love..
    Waitin' for a Miracle!

абе бате като не е у путката ще е у дупето тъй че не виждам проблем стига мацката да е отворена към такива предизвикателства

Цитирай Първоначално написано от weninka
    Витамин C не намалява, а го усилва с цел по- бързо спиране...

Ти зле ли си ... Не знам в колко теми да пиша, че витамин Ц ИМА СЪСИРВАЩ ЕФЕКТ!!! и НЕ усилва менструацията!!!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

да! секс!
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

Еми не знам .. на мен лекар ми го е прилагал венозно ампулка, усилва ми се кръвотечението и после свършва. Поради факта, че тренирам плуване и ми предстоеше състезание Не съм наясно, не ме нападай
    ..I won't take nothin' less then a deeper love..
    Waitin' for a Miracle!

Супер фен Аватара на fenasf
    аре Ключа сложете вече ве...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си