- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към всички!!! (много важно)
Първоначално написано от chelsea
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
+++++Първоначално написано от WhyNot
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Слшай сега... малко опит от отминалата нова година.. взимаш 1 бял потник от братовчед ти (може и да е твой![]()
) правите каквото правите... и после го изхвърляш и гледаш да цапате само по потника
![]()
Има специални препарати на пазара, изработени с тази цел, но не мога да ти кажа име. И без това се предписват САМО и ЕДИНСТВЕНО от гинеколог, защото могат да причинят много гадни неща. Погледни във форума на бг мама, там имаше доста дълга тема за това и можеш да видиш как зряли жени са си изпатили от тези медикаменти. По-добре пропуснете 2 пъти секс, вместо после момичето да се лекува с месеци. Ако толкова пък не можете да издържате, давайте го на орален, тя да е с тампон и готово.
А това с витамин С е бабешки метод, от него силата на течението може да намалее , но трябва да се изпие поне един блистер хапчета, а това е вредно за организма.
Първоначално написано от dark_angel3
''Въпрос към всички!!! (много важно) ''![]()
е тва ли е световният проблем...как да скапеш организма на гаджето си, просто защото не можеш да минеш 2-3 дни без секс...пф нямам думи просто![]()
![]()
+1Първоначално написано от gorgeous
![]()
Витамин C не намалява, а го усилва с цел по- бързо спиране. А като ти е толкова зор, отивайте в банята, за да не мацате из стаята и готово![]()
..I won't take nothin' less then a deeper love..
Waitin' for a Miracle!
абе бате като не е у путката ще е у дупето тъй че не виждам проблемстига мацката да е отворена към такива предизвикателства
![]()
Първоначално написано от weninka
Ти зле ли си ...Не знам в колко теми да пиша, че витамин Ц ИМА СЪСИРВАЩ ЕФЕКТ!!! и НЕ усилва менструацията!!!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
да! секс!
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
Еми не знам .. на мен лекар ми го е прилагал венозно ампулка, усилва ми се кръвотечението и после свършва. Поради факта, че тренирам плуване и ми предстоеше състезаниеНе съм наясно, не ме нападай
![]()
..I won't take nothin' less then a deeper love..
Waitin' for a Miracle!