- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Като заговорихме за прически... :Д
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата не ми треат такива схеми гладко![]()
![]()
![]()
.....
Бих ви пуснал нагледни материалиама и без това ме мразят достатъчно
![]()
не вярвам, дай да видя :PПървоначално написано от vanilla
На моя му изрисувам ''Сикстинската капела'' с ма6инка
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Това твоя снимка ли е?Първоначално написано от vanilla
![]()
При мене няма гори и храсти, няма и прически въпреки че съм си правил предиредовно си се бръсна
Ще си чупя крака от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Голичкатая бразилска лентичка ми е адски противна.. предпочитам да е напълно гладко
![]()
Афро!![]()
Не нямам ..![]()
![]()
Кви са ти теми беее ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
![]()
![]()
винаги се брьна ама 4ух 4е тая зима 6е е студено та маи 6е ги оставя да ми пазат топло
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моят винаги си го бръсна. Не обичам косми по кура.
Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
peace =]
.. Pebuls ., slunchoo ;]
Обръсната сам ... Прическа ? Само при мисълта ми се гади
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Прическа тип джунгла!![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Я кажете някакъв друг начин за обезкосмяване на оная работа, че като се избръсна и после като почнат да избиват космите все едно си имам втора брада и боде и ме нерви. Освен това и е дискомфортно. А, ако почна да се бръсна много много често ще станат много гъсти и дебели. Дайте някви алтернативи на бръсненето, които да са по-дълготрайни и да са различни от колата масака, че пробвах веднъж и боли страшно.![]()
Фотоепилация?![]()
Нацист!Първоначално написано от thespark
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
А колко е дълготрайна? И боли ли? Колко пъти се ходи?Първоначално написано от TiffLacey
![]()
Мн съм нахален, знам!Ама ми е ценна информация, щото така се дразня, като почнат да избиват.
Аз препоръчвам лазерна епилация ама мн пари братАйде всички на кола маска.Прическа нямам и мразя разни такива
![]()
Знам, че лазерът е най-доброто обаче в България никъде не намирам.Първоначално написано от Zaharinka
Навсякъде ми излиза фото, вместо лазер. Ако знаеш къде има кажи. Аз за парите ще ги прежаля, ама ми кажи къде и колко пъти се ходи и ако знаеш дали боли повече от кола маска, че тва не знам кви мазохистки сте да го търпите.
![]()