- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо някои момичетата съзнателно не поддържат форма ?
истината е ,че само със спорт не става,а още по-малко със седене.И да знаете,че и аз си мислех ,че съм добре докато не смъкнах 3 кг.Само три,но да знаете как ми се отразиха.Имах бузки-вече нямам.И паласки имах-сега нямам и коремче също.Така че заедно със спорта може да се ограничат малко.И все пак просължавам да твърдя,че спорта е основното на отслабването,щото какъв е смисъла да отслабваш,ако си отпуснат.Но така като знам и приятелки и приятели толкова ги мързи,че едвам си отлепят задника.И още нещо-някой спомена,че мн се дразни на разни дето само се оплаквали и нищо не правят.Познавам такова момиче,което ми се оплаква вече 1 година и аз накрая почнах да се дразня и й викам"ми направи нещо тогава вместо да се оплакваш" и тя ми се обиди.
Напълно те подкрепям! Ген,та ген! Е,да,ама не е само ген-нашите всички са предразположени към надебеляване,ама нито един не е дебел-всички се храним здравословно и спортуваме! Това му е цаката....Първоначално написано от bUbOoLeChE
Бе какво фешънче си ти, с космати кракаПървоначално написано от fashion4etyy
![]()
не си бръсна краката и няма да го направаПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
Верно ли ??Първоначално написано от fashion4etyy
Искаш да кажеш че от тия :
http://dezignus.com/wp-content/uploa...sexy-girls.jpg
никоя не ти харесва ?!
Ми тва че ти харесваш слаби не значи че и аз съм така. Едно момиче 60-65кг за мен е нормалноПървоначално написано от NeZaPoznat
Тая твойта приятелка нещо май не е запозната с женското тяло а? Кажи й че преди да й дойде кантарчето показва 1,5 - 2кг. Да се претегли след като й свърши и да миряса. Егати лиглата за 2кг да й потъват гимийте все едно света ще свършиПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Ако питаш защо не сме всички слаби ами въпрос на приоритети, самоусещане, вкус и лични представи за красиво.
Дишай.
^Съгласна. И аз мисля, че твоята приятелка е голяма лигла. Чудя им се на тези момичета, които следят кантара с трепет и ако покаже мъничко повече, и потъват в депресии и нервни кризи. Не казвам да не си следи теглото, обаче аз си познавам кога съм прекалила с храната по стомахчето и не вечерям 2-3 вечери. После всичко се оправя. Но при всеки е различно, де, защото(да не казвам голяма дума) аз дебела/пълна/закръглена не съм била дори и с начина си на хранене, който в повечето случаи е доста безразборен.
[quote="slun4ice"]Най-после още един!Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
Иначе пича с темата да поуспокои мацката, да й намери някакво занимание, което да я прави щастлива, защото е много шибано да си вгорчаваш живота за 2 кила...пък и за повече![]()
Das Feuer liebt mich
Тук не става въпрос само за спорт и фитнес.
От малка съм се научила да внимавам какво и по колко ям.
Ям основно сладко и боклуци,защото така съм свикнала.Не мога да се храня здравословно и не искам.Наясно съм че ако ще ям само въглехидрати,трябва да са в супер ниски количества,затова на ден се оганичавам с един шоколад за обяд и едно кафе със захар и това ми е храната за цял ден.Не претендирам,че е полезно,но така съм свикнала и ми помага да си запазвам килограмите.
Идеята ми е,че според хранителните си предпочитания всеки трябва да си преценя колко трябва да яде,не става само със спорт.
Трябва и да си изгради навик и ако примерно напълнее с 2 кг да ги свали веднага,а да не допуска да качва още.
Да почна с това,че темата е страхотна беше крайно време някой да повдигне тоя въпрос.
И така колкото до малките моми4енца в 5-6 клас е така вярно е в мойто даскало има една в 5 клас и е хем ниска хем е колкото две нейни приятелки нормални като килограми взети заедно,наитина е узасяващо,а представям си догодина акто имаме униформи как ще изглежда(не е смешно,но такъв е живота на никой не му е приятено да е дебел).
А колкото до това че трябва да се ограничаваме особенно ние младите трябва поне малко да се потдържаме.Аз например ходя на фитнес на почти 17г. съм,но не за да правя мускули,а просто да си стягам тялото и да се потдържам колкото мога,дори ям здравословни храни,не се тъпча всеки ден с калорични и мазни храни,понякога се случва да си позволя шоколад или пица,дюнер,но това е рядкост.![]()
Защото ги мързи повечето. Такива времена настанаха, че младите не са заангажирани почти с нищо. Изключваме тези, които почват да работят на по 15-16-те не са много. Повечето я идат на училище, я не...по цял ден висят по кафетата особено летния сезон е нещо страшно направо... Навсякъде всичко е фуул... Даже още сме Май месец, но понеже времето се затопли вчера едвам си намерихме места в центъра. И повечето клиенти бяха ученици. Те просто ги мързи, те не мислят за здравословно хранене - тъпчат се с каквото им падне, или висят цял ден пред компютъра, или в кафето... Не се движат, не изразходват енергия почти...Ами за това пълнеятА и нали се сещате каква голяма част всеки ден се тъпче в МакДоналдс, КФС и т.н. Това е най-калоричната и гадна храна... Американците за тва са по 100 кила, щото тъпчат само хамбургери и пържени картофи
![]()
Въпроса не е до диети. Аз лично не харесвам диетите. Предпочитам да се храня разделно. Принципно действаИ разбира се, щом става дума за отслабване трябва много движение... спортуване яко
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
За гъркините може да поговорим1% от тях ги бива другите са ужасни, ама то си е казано, тръгваш на юг и когото кравите станат по привлекателни от жените знаеш че си в гърция, те са ужасни, дебели, в гърбовете като бикоборци, абе адски огромни и космати
![]()
t1n4e7o, евала за което! Както казах - има и такива, които се трудат от малки, но са по-малко. Иначе не знам на колко си, но те поздравявам, че все пак се буташ в живота и си изкарваш сама паричкитеПо-сладко от това да знаеш, че парите, които са ти в джоба си си ги изкарала самичка, няма!
А мамините глезотии кво да ги коментираме тях - те няма да стигнат далечДо сега не съм чула за някой или видяла син/дъщеря на богати родители (или дори да не са милионери техните - деца, които са презадоволени), които да са прокопсали в живота
Всичките, които познавам са или предрусващи наркомани, или чукащи се с чичковци за пари ку*вета
![]()
Но е жалко, че младите хора са така отпуснати. Доколкото знам сме наредени на едно от първите места в света по затлъстяване, а това си е трагично направо! Още от малки почват да водят нездравословен живот, да не се движат, а след време ще стане така че те самите ще искат и ще правят всичко възможно да изглеждат добре, но няма да им се получи, защото годинките ще си кажат думата![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
90% от нещата, казани в тази тема, са верни. Останалите 10 са преекспонирани просто така- за спорта.
П.П.: ГоспиГърл: жалкото всъщност е, че именно "мамините дечица" успяват в живота, макар да нямат грам акъл в кратуните. Деверът на дядото на баща му по бащина линия има клиника за пластична хирургия или хотел, съответно...![]()
Само не разбрах как точно се обърна темата и стана за децата на успели родители... Не съм съгласна, че те винаги пропадат и разчитат само на родителите си. Имам една приятелка, чиито родители са хора с възможности, но определено знаят как си изкарват парите, постоянно живеят с работата си, не могат да отидат на почивка когато искат, често не са си вкъщи... Но дъщеря им определено не е от тези, които само прахосват каквото техните са изкарали, защото и тя се занимава с бизнеса, помага им, даже още на 10-12 години е работила каквото и колкото може. Всичко зависи от това как родителите ти ще те възпитат - не можем да слагаме всички деца на богати родители под общ знаменател.
В началото да кажа че вече свалихме 2.5 кг и сме в добро настроение. Използувам че темата засегна и богатите родители за да споделя и още едно нещо - техните са с доста възможности и за това не я влече никаква работа. Даже майка и открито е заявявала, че не е съгласна да ходи с мен защото нашите не били заможни. Какво да направя , че не са. Знам че не са! За това бачкам на 2 места и не кандидатствах за висше. Даже съм доволен, че не са богати защото виждам сина на сегашния ми шеф какво лекенце е. Идва до фирмата само за да измоли парички от тате и офейква. Виждал съм как му дават по 1 бон и след 2 дена пак идва за мангизи. Ако баща му е свестен човек то той е боклук. Ако ми стане шеф както се чува - ще напусна.Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
da no pove4eto sa sviknali da poly4avat vsi4ko koeto poiskat.roditelite si kazvat "az ot ni6to nqma da go li6a i....." ima razli4ni sly4ai oba4eПървоначално написано от Sissy90
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.