.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Комбиниране на дрехи.. съвет

Здравейте.. Ще кажете, че не е кой знае какво, но на мен ми е супер трудно. Обикалям по магазините опитвам се да си представя как ще изглежда една дреха с друга, решавам, че ще е добре, а в крайна сметка никога не ги съчетавам. По тази причина реших да пусна една темичка, тъй като мисля утре да тръгна по магазините.
    Можете ли да ми дадете съвет с каква долу горе блузка би било добре да съчетая това и това ? Как ги виждате? С клинчета дали биха били добре и какви? А дали има подходящ модел летни обувчици, който да мога да вържа както с тези двете, така и с това, че и с къси дънкови гащички? Демек да пасва на всеки вид дреха, но не и чехла..
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    С клин-не.Можеш с по-обикновени блузи от един цвят и черни обувчици,но според мен не е много добре с клин....
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    -супер къса дънкова поличка .. (светло синио с бяло) с бял потник.. тесен по тебе.. и чорапи .. единя може да е.. под коляното другия над него.. .. цветовете.. може на рае.. с светло розово и бяло и някакваа такава гривничка с розово нещо.. ии някоя фибичка розова на косата сложена асиметрично.. а ако решиш да се сложиш и още някой по лигав аксесоар става още по яко [/quote]

Егати цигатското.
    Пола с чорапи омг
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    -супер къса дънкова поличка .. (светло синио с бяло) с бял потник.. тесен по тебе.. и чорапи .. единя може да е.. под коляното другия над него.. .. цветовете.. може на рае.. с светло розово и бяло и някакваа такава гривничка с розово нещо.. ии някоя фибичка розова на косата сложена асиметрично.. а ако решиш да се сложиш и още някой по лигав аксесоар става още по яко

Егати циганското.
    Пола с чорапи омг
    [/quote]

ужас

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Егати циганското.
    Пола с чорапи омг

ужас
    Абе ужас, ама и аз съм ходила така като по-малка Майка ми ме убеждаваше, че на нищо не прилича, ама аз не вярвах Предполагам, че повечето момичета минават през периода на модните катастрофи и после се научават... или си остават в този период Но повечето се научават.
    По темата - смятам, че гащеризона и сукмана, които си пуснала, най-добре ще се връзват с прилепнал потник или тениска, може би едноцветни. Дори и да има картинка или надпис, няма да се виждат изцяло и няма да стои добре. За клинчетата съм малко резервирана - просто не ми харесва как стои пола с клин. Обувки - с равни сандали или със сандали на токчета ми се струва, че ще са добре.

Град
    На слънцето :>
    Панталона и сукмана, които си пуснала - Ужасни.
    Гащиризона е хубав и си отива точно с това потниче - МНОГО.
    За клиновете, мене ако питаш, забрави.
    Ако към гащиризона и потничето прибавиш и бели сандалки на токчета (може и черни ако си с черна чанта или черни гривни [oт тея големите]) ще е супер.

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Панталона и сукмана, които си пуснала - Ужасни.
    Гащиризона е хубав и си отива точно с това потниче - МНОГО.
    За клиновете, мене ако питаш, забрави.
    Ако към гащиризона и потничето прибавиш и бели сандалки на токчета (може и черни ако си с черна чанта или черни гривни [oт тея големите]) ще е супер.
    Ами аз си ги харесвам :P Иначе нещо не мога да си представя това потниче с токчета, иначе имам два чифта черни сандалки и мога да опитам с тях да ги съчетая

благодаря ви много за отговорите нещо обаче не ми се връзват особено
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Град
    на ЛуНаТа
    може да си облечеш клин с пола и отгоре някакво потниче... сега е доста модерно така да се обличат..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    http://www.polyvore.com/
    За този сайт съм много съгласна.
    И двете няма да си вървят с клин в абсолютно никакъв случай..
    С първото ще е яко да бъде с някаква блуза (потник) на раета в тъмно синьо и бяло.Като на моряците.И с червен шал.Обувките и чантата - тъмно сини.
    А второто с нещо червено..ама искрящо червено.Може и с бордо ,но не съм особено убедена как ще изглежда.
    Колкото до панталона - той на токчета няма да върви.Никак.С ниски обувки най-добре.Цвета зависи вече от цвета на облеклото като цяло.

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    -супер къса дънкова поличка .. (светло синио с бяло) с бял потник.. тесен по тебе.. и чорапи .. единя може да е.. под коляното другия над него.. .. цветовете.. може на рае.. с светло розово и бяло и някакваа такава гривничка с розово нещо.. ии някоя фибичка розова на косата сложена асиметрично.. а ако решиш да се сложиш и още някой по лигав аксесоар става още по яко
    sloji im etiket4eta s ceni4ki i s1vsem 6te stane6 kato sergiq
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си