.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 101 от 109 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 2719
    Голям фен Аватара на joannalof
    0Фф
    До преди година го можех, а сега
    Знам,че е супер лесно, ама ха де
    Някой може ли да ми обясни решението?

Дължината на един правоъгълник е увеличена 20%, а широчината му е намалена с 10%. Лицето му се е увеличило с:
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от webprng
    Цитирай Първоначално написано от joannalof
    http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/documents/07-06-04_test-math.pdf
    Искаш ли го без +-четата ?
    Ами ако може, искам, защото се изкушавам от тях

<< Ето ви една интересна задача

Колко е броят на нечетните трицифрени числа, чиято цифра на стотиците е четна?
    А/ 376
    Б/ 254
    В/ 250
    Г/ 200
    Аз нямам отговор, но май е Г? Специалистите какво ще кажат
    Г е
    Ето теста http://dox.bg/files/dw?a=926d14e6aa
    Отговорите от теста да има някой,че ме заинтригува

Град
    Асеновград
    Реших теста който Ивана даде.Резултат:84 точки Ето на тази задача се затрудних май-много
    Даден е триъгълник ABC, в който AC = BC и ъгъл ACB = 80. Точката M е вътрешна
    за триъгълника и такава, че ъгъл MAB =10 ,ъгъл ABM = 30. Да се намери ъгъл AMC.
    Здравейте всички! Пиша тук за първи път и тази задачка ме заинтересува : отговора според мен е 120, но не съм сигурна.
    Glory, Glory Man. United

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Направих теста по литература. Аз съм писала тема преди 3 години, така че за тест никой никога не ме е подготвял.

От 50въпроса имах 47 верни.

Голям фен Аватара на melinor
    Ето ме!
    до сега решавах теста от СМГ- стигнах до 14 въпрос :]

Ако искате да направя нова тема направо....Вместо нова анкета...

PS Сори ако съм малко досадна с тия нови теми, ама се кефя да ги правя
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Аз днес май за последно ще уча преди изпита. Вълчо, ти вероятно имаш склероза или временна амнезия...За трети път вече питаш за формулите за пресмятане на бала.
    Male

Случайно да има някой ентусиаст да реши една задача?

Симетралата на бедрото AC на равнобедрения триъгълник ABC пресича основата AB във вътрешната точка D. Върху CD взета точка M ( D между C и M ) така, че CM=BD. Ако ъгъл BAM=28 градуса, намерете мярката на ъгъл ABC в градуси.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Случайно да има някой ентусиаст да реши една задача?

Симетралата на бедрото AC на равнобедрения триъгълник ABC пресича основата AB във вътрешната точка D. Върху CD взета точка M ( D между C и M ) така, че CM=BD. Ако ъгъл BAM=28 градуса, намерете мярката на ъгъл ABC в градуси.
    38 градуса?
    Male

Иска мад ви питам за задачите от движение нещо, че някои не мога да ги реша. Кагато е дадено, че някой примерно е пътувал 5 часа и е закъснял с 10 минути, как се отбелязва: 5+10 или 5-10? Защото си спомням, че в учебника на Архимед пишеше, че е с минус, обаче не мога да разбера как ще е с минус, при положение, че той пътува повече, т.е. повече време и следва, че трябва да се прибави?

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от damdam
    Иска мад ви питам за задачите от движение нещо, че някои не мога да ги реша. Кагато е дадено, че някой примерно е пътувал 5 часа и е закъснял с 10 минути, как се отбелязва: 5+10 или 5-10? Защото си спомням, че в учебника на Архимед пишеше, че е с минус, обаче не мога да разбера как ще е с минус, при положение, че той пътува повече, т.е. повече време и следва, че трябва да се прибави?
    Можеш ли да дадеш някоя конкретна задача? Според мен се изваждат тези минути, когато искаш да изравниш времето, например, за да съставиш уравнение за изминатия път, когато имаш и други данни (егати обяснението )

аз вчера бях на изпита по математика в НПМГ, за да се подготвя малко за този на 25-ти... леле, реших гадните задачи с доказателство, на които никога не съм била добра, а от лесните, които винаги съм ги разбирала - сега вече ги гледам ... ужас - затъпявам..
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    Можеш ли да дадеш някоя конкретна задача? Според мен се изваждат тези минути, когато искаш да изравниш времето, например, за да съставиш уравнение за изминатия път, когато имаш и други данни (егати обяснението )
    Да, ей сега ще напиша и ще едитна поста.

Като вървял от хижа към ЖП гара, турист изминал през първия час 3 километра. Преценил, че ако запази скоростта си, ще закъснее за влака с 10 минути. Затова изминал останалия път със скорост, с 1 км в час по-голяма от началната и пристигнал на гарата 15 минути преди тръгването на влака. Намерете разстояние от хижата до ЖП гарата.

Задачата има и таблица в учебника:

http://i44.tinypic.com/4fds9.jpg

Ако не виждате добре, изтеглете изображението и тогава ще се види.
    Удебелената скоба значи външна скоба.
    / значи делене

Ето и уравнението, написано в учебника:

(x/3)-(1/6)=1+ ( (x-3)/4 ) +(1/4)

Като закъсняваш, ти си пътувал повече време от "необходимото". Трябва да е плюс.
    Male

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Отговорите
    1 г, 2 г, 3 б, 4 а, 5 в, 6 а, 7 а, 8 г, 9 в, 10 в, 11 б, 12 г, 13 в, 14 г, 15 а, 16 в, 17 б, 18 в, 19 в, 20 г, 21 - 133, 22 - 4, 23 - 196, 24 - 160, 25 - 55, 26 в, 27 в, 28 а, 29 б, 30 б, 31 г, 32 в, 33 г, 34 а, 35 г, 36 г, 37 б, 38 г, 39 а, 40 в, 41 - 8, 42 - 29, 43 - 2, 44 - 156, 45 - 65, 46 г, 47 г, 48 б, 49 а, 50 а

бтв гугъл прави чудеса
    това твоите отговори ли са или верните ???

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Отговорите
    1 г, 2 г, 3 б, 4 а, 5 в, 6 а, 7 а, 8 г, 9 в, 10 в, 11 б, 12 г, 13 в, 14 г, 15 а, 16 в, 17 б, 18 в, 19 в, 20 г, 21 - 133, 22 - 4, 23 - 196, 24 - 160, 25 - 55, 26 в, 27 в, 28 а, 29 б, 30 б, 31 г, 32 в, 33 г, 34 а, 35 г, 36 г, 37 б, 38 г, 39 а, 40 в, 41 - 8, 42 - 29, 43 - 2, 44 - 156, 45 - 65, 46 г, 47 г, 48 б, 49 а, 50 а

бтв гугъл прави чудеса
    това твоите отговори ли са или верните ???
    Верните много ясно

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Като закъсняваш, ти си пътувал повече време от "необходимото". Трябва да е плюс.
    Ами и аз така си мисля, но в учебника е с минус, а кагато е подранил, е с плюс.

Град
    Sofia
    доколкото разбрах от таблицата и задачата:
    иска се да намерим пътя, и за да успеем да го изразим прибавяме и изваждаме съответно закъснението и подраняването. като сме се движили определено време с определена скорост сме изминали пътя Х, но сме закъсняли, а после сме се движили с друга скорост, но сме изминали същия път. според мен се добавят и изваждат тези минути, за да се изравни времето с момента на тръгване на влака и после да можем правилно да изразим времето на движение...
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    и аз съм на архимед май нещо не си разбрал правилно.. то всъщност зависи как си оформяш таблицата, но ти не вярвай много на учебника разсъждавай

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    и аз съм на архимед май нещо не си разбрал правилно.. то всъщност зависи как си оформяш таблицата, но ти не вярвай много на учебника разсъждавай
    така е сто процента. Току-що я преписах. Ако имаш учебник- на страница 99 решенаат задача 3.

На изпита по математика само 3 листа ли имаме за чернова??
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    На изпита по математика само 3 листа ли имаме за чернова??
    мисля, че първоначално 3-4 листа ще ни дадат, но после ще можем да си вземем колкото искаме
    леле, аз на изпита по БЕЛ си бях в моето даскало и г-жите по география и биология ми бяха квесторки... усмихваха ми се през цялото време и много искаха да си приказваме.. дано на матс не е така, че там искам да се съсредоточа, но шансът да не ми е познат квесторът е малък

Jeff Hardy forever!!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Хайде хора, по-малко от два дена до изпита и да се свършва това мъчение.

oh da i az taka vikam

кой какво ще носи на изпита? аз ще нося химикал, молив, линия (триъгълник), гума и пергел. Е... ?

moje transportir 4e na nqkoi zada4i ako si pravi6 to4en 4ertej ti pokazvat otgovora

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    ^ Абсолютно всеки един чертожен инструмент, който намеря в книжарницата.
    Процентите на чистия метал винаги ли са еднакви в златото
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си