- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Много ли математика учите ? Решавате ли много по-трудни задачи от обикновено или нивото не е толкова високо ?Първоначално написано от edi_koq_si
![]()
Евалата за отговораПървоначално написано от edi_koq_si
Дай малко повече инфо за гимназията де
![]()
e mersi![]()
abe 4esno sa zavisi ot u4itelq.. nqkoi sa the best a drugi prosto si klatat krakata kakto e nasqkude :P
Досега бях на последния си урок по матем :P А вие утре ще учите ли?
ами да, защото аз по БЕЛ си знаех всичко и пак мисля че ще имам под 5,50Първоначално написано от edi_koq_si
, а с математиката съм ужасно зле и дори на 3,50 се радвам..
да, знам че бал ок.30 няма да ми стигне, но вече се радвам на това което съм успял да постингна.. и пак мисля че съм в много по-добро състояние от някои форумци, които учат по 15 часа и ако не ги приемат в най-хубавата гимназия ще се самоубият.. трябва да се наслаждаваме на живота такъв какъвто е.. през цялата година съм правил около 5-6 теста, учебник по БЕЛ и мат. не съм отварял (само понякога за да си напиша някоя домашна) за часни уроци няма смисъл да споменавам и пак мисля че за мен това е много![]()
имам съученици от класа които на ден ходеха по 4 часа на урок и по бел пак имат г/д колкото мен
![]()
Първоначално написано от edi_koq_si
Защо си мислиш, че всички са математици...![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Тук се пише на кирилица, ако не си чувал до сега, да те светна !Първоначално написано от edi_koq_si
Както бях писал по-напред майка ми пише в бгмама и ми се обади да ми каже да гледам новините в 7 по бтв. Щели да говорят за прословутия 9 въпрос от теста по бел. За онова донемайкъде.
Леле, хора, сега реших теста, дето се е паднал 2007г. доста по-труден от миналогодишния ми се струва. Има повече текстови задачи ии направоо е адНякой да го е решавал?
Аз изкарах 4.85, а на тоя от миналата година 5.00.
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
даПървоначално написано от edi_koq_si
днес-19,00-бтв
Боса по асфалта минавам,
да, преди малко видях по рекламитеПървоначално написано от edi_koq_si
webprng, ще можеш ли да пуснеш отговорите на теста, който даде?
http://dox.abv.bg/files/dw?a=926d14e6aa - за този говоря.
i'd like to change the world.
След половин час всички пред екраните... Сега да ви светна горе-долу какво ще каже нашия другар бате Вълчев след като го е изтренирал вкъщи пред огледалото - нещо от сорта на ; - " Думата 'донемайкъде' всъщност е наречие, а наречията се пишат слято, но явно децата не са се досетили да видят вида на думата и така са се заблудили"Първоначално написано от Mastta
Първоначално написано от john95
![]()
![]()
![]()
Абе...Колкото и да се смея е така, де
![]()
Боса по асфалта минавам,
Да, това за новините и майка ми го е прочела в бгмама.Интересно ми е каквоще каже Вълчев, сигурно ще ни упрекне, че не сме чели достатъчно, че не сме отваряли речници, пък и да има грешка - какво от това. Писна, ама наистина. Ако моето е вярно, мога да имам 68 точки, и той само да не казва, че 2 точки не е много. Много е, защото например от 73 точки, ти става максималния брой. Въобще....сигурно като го гледам пак ще се ядосвам. Затова трябва да пиша най-тъпия отговор, защото сигурно той ще бъде верен.
![]()
Утре ще си прегледам всичките тетрадки по математика за уроците, където съм писала важни неща, ще си преговоря правилата по геометрия и форумилет за обеми и лица на призми и пирамиди, ще си прегледам текстовите задачи и до обяд ще свърша. След това може да поспя малко и на другия ден с едно шише вода и кроасани на изпита. Тестове утре няма да решавам, мисля, че достатъчно решавах през годината. На теста от 2007 имам 5.25, а от 2008 - 5.00. Надявам се на нещо средно вдругиден.
П. П. Някакво развитие със задачата ми с шивачките и патдидите?
Колко е отговора на тая задача с шивачките?Аз я реших, ама не съм много сигурен.
хахах Вълчев няма да излезне!Ще излезне някоя мишка,поставено лице,статист,който отива на работав 10 и се прибира в 2.И ще каже това което са му казали да каже![]()
![]()
![]()
![]()
Почна![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Получих го, получих го.![]()
10x=(x+2)8
x=8
Осем са шивачките в първата група.
И сега умножаваме 8(шивачки)*35(кърпи на 1 шивачка)*10(часа)=2800
Поне математиката ми върви.