- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Абе успокойте се бе кфо се се шашнали толкос... приемете го просто като едно състезание по математика... не е страшно.. аз мин год кандидатствах.. по мат теста беше г/д лесен.. ама 2007 беше по лесен..по моята логика тая год тряа да е лесен..![]()
.. Успех на всички!
![]()
Казаха ли нещо по въпроса с донемайкъде? Че аз сега го пуснах...![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Още не![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
Етто...![]()
Peace & Love ;]]
Нищо не казаха...
Peace & Love ;]]
бахти глупавата история то Вълчев нищо не каза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ли беше всичко...ааааа!!!
![]()
![]()
![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
глупаци...
хората като че ли гледат дали речникът е авторски или на бан - нали е РЕЧНИК.
щом въпросът е спорен, не трябва да се дава на изпит! на изпит отговорите трябва да са категорични, а не колебливи. по дяволите -.-
абе то учените немогат да се разберат ние как да отговорим![]()
бля бля .. по метода на изключване.. да бе, то като и четирите са грешни как да изключим ..
Ама вие какво си мислехте? Че ще анулират въпроса? Да, да... Само не можах да разбера кой речник да ползваме.
*баси обяснението![]()
![]()
С еднa дума - през оная работа му е![]()
again
yфффффффф, ноу комент![]()
![]()
![]()
някой пита ли ни това някъде в един-единствен учебник да пише за донемайкъдеметода на изключване, бааа
ша взема аз да си изключа ТВ-то,че ми призля от доволната му физиономийка, ** ***![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Мандата му свърши.Взе колкото можеше пари и сега отива на Хаваите.Ще се върне с БМВ-то след 4 години и пак ще бъде министър но на нещо.Първоначално написано от joannalof
Честито на всички които искат да останат да живеят тук![]()
такава простотия трудно се чува
в единия речник било едно, в другия - друго...
като човек не види грешка в някое от изреченията трябва да може да си го огради - не че е разумно или някой го прави, но идеята на тестовете е в голяма степен такава
издразних се яко на това "обяснение" казано с усмивка
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Много се извинявам на моя любимец Дедо Мони, но аз повече никога няма да гласувам за НДСВ![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
0 естествено число ли е?
Отрицателните числа естествени ли са или са само цели?
Някой знае ли как се означаваха двуцифрените трицифрените числа? Имаше нещо 10а+б, но за трицифрените не помня.
Да го *** в гъза тоя *******Каза с две думи : "През *** ми е" и сега хваща "служебната кола" за 300 хиледарки и подпалва на някъде....
![]()
Естествените числа са тези с които броиш - > От 1 нагоре...Първоначално написано от damdam
Отрицателните не са естествени..
Двуцифрените са : 10a + b - "a" са десетиците а "b" единиците..
Трицифрените: 100a + 10b + c - съответно стотици, десеттици и единици..
Нулата не е естествено число. Естествените идват от natural на английски и се отбелязват с n, съответно това са от 1 до безкрай. Иначе рационалните са всички - положителни, отрицателни, дробни.Първоначално написано от damdam
![]()
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
YupПървоначално написано от john95
Някой друг решава ли теста от СМГ.Аз го напраих и изкарах 75 точки![]()
![]()
Айде да идва изпитааааааааа
Първоначално написано от damdam
Отрицателните числа не са естествени, за нулата не знам.
двуцифрено числи е аб = 10а + б
пример 84 = 10.8+4=80+4
трицифрено абс = 100а+10б+с
пример 627 = 100.6+10.2+7
И аз имам въпрос числата за 1,2,3,4,5,6,7,8,9 а цифра кое беше?
Аз знам обратното.Първоначално написано от sm_95
Цифри са - 0-9
И с тяхна "помощ" се образуват числата![]()
^ щом казваш аз не съм много сигурна
Първоначално написано от joannalof
правилно знаеш.. вие 3 или 7клас сте![]()
![]()
Ще помоля за една услуга.
Ако някой от вас, в някой тест е забелязал задача от сорта -
съединени няколко куба, даден е колко им е ръба и се търси лице или обем на полученото тяло![]()
Аз намирам, но задачи с кубове от вида с потапянето в боя![]()