- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Първоначално написано от bebe7o
Като си толкова отворена можеш ли да ми решиш тази задача ...
Задача за 5ти клас - пропорции... Да те видим ти кой клас си..
3ма Автори получили хонорар, решили да го разделят в отношение 10:8:7 - Но после се отказали и го разделили в отношение 8:5:3
Един от тях получил с 300 лева по-малко отколкото е щял да получи при първото разпределиние...
Колко пари са им дали?
Айде теб да те видим кой клас си...
1600 ли е отг ?
3000...
Другия път си преговори материала като ще се отваряш...
Първоначално написано от john95
Абе ей.. да си преговоря материала.. стааше въпрос за елементарни познания никои на никои не са е отварял .. Извинявай ама може ли да си 7 кл и да не знаеш разликата м/у цифра и число при положение че ще кандидатстваш (мисля че не беше ти тоя дет го каза ама който и да е) и да признавам че съм я оплескала но с това нищо не доказвам.. не можеш да кажеш тъпа ли съм или не само от една задача..ама няма да се занимавам да ти обяснявам че кат си в 8 кл учиш съвсем различни неща от тея в 6 да речем.. или въобще не се учи.. ;]]
Колко диагонала има многоъгълник с 10 върха ... ?
Някой да знае по-лесен начин за решаване или .. чертаеш и бройш![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
(10.7):2=35 по моята логика.. защото 10 вр. всеки връх прави диагонал с 7 други вр. ... и после делим на две.. не го обяснявам подробно ама дано си разбрала... ноооо за всеки случай изчакай компетентно мнение защото явно трябва да си преговоря материала..Първоначално написано от The_Demon_Girl
![]()
Е па това за какво ти трябваПървоначално написано от The_Demon_Girl
Май са 5, защото върховете се свързат два по два ... нз
начертай и провери![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
еми да ти ако си в някое просто даскало може и да не учиш... а щом си там значи си се издънила на изпита следователно не си си знаела материалаПървоначално написано от bebe7o
и да това за числата може да се учи в 3 клас ама поне отаналия материал си го знам
а сега нека не прецакваме темата.. ако имаш да ми кажеш нещо ЛС. Смятам да не ти отговарям повече, предполаам че и john95 е на моето мнение
Първоначално написано от sm_95
мнееее... не съм в някое просто даскало бала ми беше 34.118 сама си прави изводите дали съм проста или не... в едно от най-елитните съм си.. просто мързела си казва думата... да съгласна съм.. няма какво повече да го говорим ;]]
Първоначално написано от joannalof
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Ами видях го в един тест .. и не мисля да губя 2/3 минути за такава задача на изпита ...Първоначално написано от joannalof
.. за това питам
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
На вас да са ви обеснявали за принципа на Дирихле-''чекмеджетата''?![]()
ами даПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Първоначално написано от girlstar96
Я обяснете ,че за пръв път чувам за такова нещоПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Да, може би си много умна и учиш много в училище, но щом не си човек за нищо не ставаш.. Светът е голям и има всякакви хора, не всеки може да е умек колкото теб, но ти трябва да уважаваш всички ни.. това дали ще кандидатстваме без да знаем правилата от трети клас не е твоя работа! Ти може би знаеш всичко по математика, но не си запозната с най-елемнтарните етични правила, които не се учат в 3 клас, а още преди да тръгнеш на училище!!Първоначално написано от bebe7o
ами този принцип е в общи линии това ако имаме n+1 ябълки и ги сложим в n чекмеджета в поне едно чекмедже има поне 2 ябълки дано ме разбраПървоначално написано от LiO_sL
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Да те светна, че в седми не преговаряме 3ти.... Както ти в 8ми не учиш за 6ти....Първоначално написано от bebe7o
Тук всички гледаме да сме настроени приятелски и да си помагаме... Все пак това е целта на темата..
Хайде да правим някой тест заедно : )
Първоначално написано от girlstar96
Това за шарените топки в чекмедже ли е ? Или с много чекмеджета![]()
Иначе имам една кофти задачка за вас ... Всъщност не е кофти, а просто досетливка"
" Имаме 2 футболни топки;2 баскетболни и 1ф. + 1б.
Имаме 3 чувала, на всеки от когото е объркан надписа..Тоест на този с "1ф.+1б." няма 1ф. + 1б - а нещо друго..
Откъде да извадим само една топка за да определим в кой чувал какво има “?
1)2футболни
2)2баскетболни
3)1ф.1б.
4) Не може да се определи
1ф. - 1 футболна ;' 1б. - 1 баскетболна.....
Съгласен съм.Само дай някакъв, аз нямам никакви.![]()
3) е.Първоначално написано от john95
Male
Добро утро хора, днес какво ще правите - ще учите ли? Аз сигурно ще изляза да се разходя за да си прочистя главата, след това може би ще седна да преговоря нещо и така. Не ви препоръчвам да решавате тестове - дайте малко почивка на умаси (това си е мое мнение)![]()
![]()
![]()