- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
НпПървоначално написано от webprng
![]()
![]()
webprng, решавам от жълтата книжка на Архимед, десети тест.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Пак проблем![]()
х+м/2= 1-м и х-м/3=1-2м
при М кога са равносилни
ето моите изчисления;
х+м=2-2м
х=2-3м
х-м=3-6м
х=3-5м
после: 2-3м=3-5м
2м=5
м= 2,5
А отговорът е 1,5къде бъркам отново
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Фък отиде темата![]()
![]()
Охххх.....Много съм злеее......Не се сдържахПървоначално написано от webprng
ТРЯБВАШЕ да направя нова тема![]()
Боса по асфалта минавам,
Трябва да се лекуваш Мелинор![]()
![]()
![]()
![]()
ХЕЙЙ![]()
Вижте това-
В град пристигат 67 туристи.
От тях 47 говорят английски
35-немски
30-френски
от тях
23 - английски и немски
12- англ и френски
11 - немски и френски
от тях
5 говорят и трите езика
КОЛКО ТУРИСТИ НЕ ГОВОРЯТ НИТО АЕ, НИТО НЕМСКИ, НИТО ФРЕНСКИ
К`ВО ЩЕ КАЖЕТЕ ПО ВЪПРОСА? ИДЕИ? ЧЕСТО СРЕЩАМ ТАКИВА АМА СИ НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАК СТАВАТ? ИМА ЛИ ОПРЕДЕЛН НАЧИН?![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Има нова темичкаhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#5135666[/list]
Онзи наградения от МОН - около 80 точки...Първоначално написано от webprng
аз пък на втория тест на архимед (от синята книжка) имам 5,20Първоначално написано от GbSy
![]()
. Но на самия изпит ще се боря за 3,50. Мисля че тези тестове на архимед нямат много общо с истинските тестове.. Вие имате ли я синята книжчица и според вас, с колко единици по-висок резултат достигате там, в сравнение с другите пробни? И дали това може да ме успокоява, че ще искарам 3,00 поне на истинския??
Имам ги и четирите книжки испоред мен синята е най-трудна, но като цяло ниво са по-лесни.
П. П. Хайде да се затвори темата и да се пише само в новата.![]()
Аз миналата година също решавах от синята.. ама да ти кажа много общо с истинския изпит нямаПървоначално написано от Mastta
.. тук таме някои по общи задачи.. ама като цяло е бая по лесно от изпита... макар че се пак си зависи и от изпита де .. а иначе споко 3 със сигурност ще хванеш
![]()
Има нова тема
Боса по асфалта минавам,
Защо не направим нова тема,в която да обсъждаме приготовлението за новата уч. година, и първите дни в новото училище ... ?![]()
![]()
Хайде, и аз съм с теб. И за да е по-поетично, нека се казва "Осми клас - годината започва и за нас".Първоначално написано от joannalof
![]()
Male
И аз така мисля.Вместо да се пускат 359305903495 теми,нека направим една.
Има ли значение кой ще пуска новата тема![]()
![]()
Е,ти предложи...пускай я.![]()