- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Здравейте. Имам въпрос към тези, които ходят на уроци: учителите ви там казват ли ви дали тези, които ще проверяват изпитите, ще проверяват и листата, на които сме решавали задачите? ,Учителката от школата ми казва, че не проверяват, а тази от училище- обратното.
![]()
Не.Само отговорите гледат.Даже решенията май нямало да ги взимат.. така съм чувала![]()
Аничке,благодаря,за дето ме светна за ония тест,но ще го реша утре,че вече е късно.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
доколкото знам, не се проверяват, но задължително се предават въпреки това.
е, лека нощ ви желая (:
И аз мисля, че се предават за рециклиране.
Тутманиче, викай ми Аня.Останалите също
.Благодаря.
Хайде лека и от мен![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Аз на първия на който се явих по математика имах 82 точки - което ще да е към 5.30...
Имал съм и 97 точки - имал съм и 63...
На националното - 1 ви кръг имах 80 и смятах че мога повече...
По Бел имах 77 на първия после резултатите ми варираха между 70 - 80 (Над 80 рядко... само ако някой ми е помагал за тези които ме затрудняват (тоест 7,8 въпроса x 2т. = 16 точки.....)
А иначе аз на тоя по БЕЛ националния бях за резил - 69 точки...![]()
webprng , попринцип благодаря , че се мъчи да обясняваш , ама аз продължавам нищо да не схващам и да си знам моето . Като препишат всичко един от друг и двама стигат за да имат еднакъв резултат . Хич не е невъзможно![]()
И един осмокласник, че ми е интересно!Първоначално написано от Tutmanik
![]()
[/b]
Аз съм доволна от оценките си по математика - 5.25, 5.46, 5.39, обаче българският ме плашиЛеле, спекох се... Преди се чудех какви са тези нерви около изпитите, ама сега разбрах
Вчера, на рождения си ден, съм писала 8 стр голям формат съчинение разсъждение до 3 сутринта, за да ми оставят 6 за срока.
Мамка му, мамка му, мамка му...
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Здравейте!Днес е ползотворен ден за мен.По биология на контролно имам 6.5 на класно по математика, заради последната задача, но тя ми каза, че ще ми пише 6 за срока и годината.По география най-накрая се сети да ни оформя.Казах, че искам 6, а тя само поклати одобрително глава и каза, че ще ме изшпита в сряда.Имам и осма шестица по английски
.Класната отива на екскурзия и 2 седмици нямаме класен, та не знам как ще се оправям с отсъствията.Дефакто трябва да съм редовна до 5 юни
.Днес бяхме 10 човека в клас.Доста рано започна ваканцията за повечето
.Аз имам още едно изпитване по биология, едно по география и приключвам учебната година..
Едит:Средният успех на класа ми се очертава да бъде над 5,60![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Днес откачената ми даскалка по бг ни даде тест с 50 въпроса като на изпита да го направим за 45 мин.Малко бях учил,но не ми се стори трудно.
Днеска контроланат по БЕЛ - 16 от 20 точки - 5 и нещо. Най-добър от класа![]()
мене пък днес ме оформиха по физика.
всъщност съм оформена по всички предмети, с изключение на математика и БЕЛ.
по БЕЛ трябва да ни върнат класните работи и да направим още 1-2 теста, а по математика остана едно контролно.
но в общи линии смятам, че ще съм сред седмокласниците, завършващи с пълно шест. (:
еха, не мога да повярвам, че остава само месец... кога беше септември, кога стана юни почти, оО
И на мен ми мина изключително бързо тази година.Сега едновременно нямам чувството, че е учебна година и имам чувството, че до изпитите има цяла вечност.Двете взаимно се изключват оксиморон в литературата, но не мога да въприема, че има още тоооолкова малко време.
Само аз ли не ходя на частни уроци?![]()
Имаше много хора от моя випуск, които не бяха на часни уроци, но въпреки това успяха, а влизането при нас беше трудно... вече секи влиза. Така, че ако си се притеснила, недей.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Първоначално написано от AnIcHkAtA
А аз още по нищо не съм оформен... А успехът на класа ми сигурно ще е около 3.50/4.00
![]()
може ли да ми пуснете приемния тест по математика от 2008писах в google, но така и не намерих с отговорите и точките
МНОГО ВИ МОЛЯ ,,
http://mon.bg/opencms/opencms/left_menu/7klas/Първоначално написано от Mastta
![]()
Леле....До края на учебната година има толкова малко....Изпитите наближават...Имам чувството, че са утреее :X:X Ужас! Напълно тотално откачих! Втълпявам си какви ли не глупостиииии![]()
Иначе и аз горе-долу вече съм оформена.И все пак колкото и да се старах тази година също да съм пълен отличник....Май няма да се получи.По биология съм оформена за 6, по география за 6, по БЕЛ за 6, по математика на класното имам 5 \заради последната задача, и аз\, но иначе имам голям шанс за 6 за годината...По физика 5 или 6...все още не знам, по химия 6, по история 6....Абе общо взето не съм мноооого зле, и все пак се психясвам от рано!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Хора не знам защо така полудявате.Ако сте за там,закъдето искате,ще влезнете.Ако не сте за там,няма.Аз така си го обеснявамПоздрав за Ани
http://www.vbox7.com/play:98d3424b
Разби ме! ....Но си напълно прав!!
Master!
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
НТБГ
Автор:Слави "Дългия" "Спейса"![]()
Търговската гимназия
нея Тръмп пази
Затвори тетрадките,
изключи калкулаторите!
Що ми трябва БНБ -
тук са финансистите…
Всичко е с гаранция -
чакат ни с лихвите!
![]()
![]()
![]()
Неска ми е лигав ден
![]()
Оригинален текст : http://textove.com/text.php?song=9e392fdb
Ммм, aз съм оформена по всичко, в смисъл... имам достатъчно оценки, за да ме оформят.
Иначе се раздразних - отмениха ни екскурзията и сме ебати незадружния клас. Голям кеф.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Някой беше споменал,че не ходи на частни уроци.
Мда.. и аз съм така.Не е задължително да ходиш на частни,ако си разбираш всичко.Но колкото и да си умен,в повечето случай се ходи за затвърдяване още повече на знанията.Цяла година сам/а си преценил/а,че нямаш нужда-ОК.Мислиш ли,че ще справиш?
Песента е върхът.![]()
![]()
По БЕЛ съм си оформена,по математика,дори и да имам 5 на класната.. пак ще ми остави 6.По география съм за 6,но ще правим едно контролно и не знам колко ще изкарам.Надявам се да си остана с оценката и мисля,че ще се и случи.По биология съм твърдо 6,физика,предполагам-6,история също.Проблем имам само с Английския език.Бях се разгневила в един мой дъъъълъг пост и сигурно знаете за какво става въпрос.Може и да не ми пише шестица,макар че си заслужавам-6.Но казвам,че няма да се ядосвам и ще си гледам по-важните неща.
Другият проблем е Химията - най-най-най ужастният за мен предмет.![]()
Ако не ме изпитва повече ми се оформя 5.50,но ако ме вдигне ще се огелпя много ии сигурно ще замажа за 5.Пфу.. дано ми остави 6,дано.
Хора..Аз може и да не се включа в идеята за тестовете от Стандарт.Нямам нито с какво да ги сканирам,нито да ги снимам с хубав фотоапарат,телефон или каквото и да е.Моя има една шибана тъпа камера и това е.Няма да е честно вие да се мъчите да ги сканирате,пишете.. а аз наготово-решавам всяка седмица.
![]()