.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 12 от 109 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2719
    Здравейте. Имам въпрос към тези, които ходят на уроци: учителите ви там казват ли ви дали тези, които ще проверяват изпитите, ще проверяват и листата, на които сме решавали задачите? , Учителката от школата ми казва, че не проверяват, а тази от училище- обратното.

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Не.Само отговорите гледат.Даже решенията май нямало да ги взимат.. така съм чувала
    Аничке,благодаря,за дето ме светна за ония тест,но ще го реша утре,че вече е късно.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

доколкото знам, не се проверяват, но задължително се предават въпреки това.

е, лека нощ ви желая (:

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    И аз мисля, че се предават за рециклиране.

Тутманиче, викай ми Аня .Останалите също .Благодаря.

Хайде лека и от мен
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Така си и знаех.

Аз на първия на който се явих по математика имах 82 точки - което ще да е към 5.30...
    Имал съм и 97 точки - имал съм и 63...
    На националното - 1 ви кръг имах 80 и смятах че мога повече...

По Бел имах 77 на първия после резултатите ми варираха между 70 - 80 (Над 80 рядко... само ако някой ми е помагал за тези които ме затрудняват (тоест 7,8 въпроса x 2т. = 16 точки.....)

А иначе аз на тоя по БЕЛ националния бях за резил - 69 точки...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    webprng , попринцип благодаря , че се мъчи да обясняваш , ама аз продължавам нищо да не схващам и да си знам моето . Като препишат всичко един от друг и двама стигат за да имат еднакъв резултат . Хич не е невъзможно

Цитирай Първоначално написано от Tutmanik
    Аз съм ходила само на 1 за сега.В края на месеца ще отида пак.Сетих се кога

п.с пикс.. с една приятелка.. аз съм тази от дясно. http://gal.impulse.bg/galleries/soci...830_00_600.jpg

http://gal.impulse.bg/galleries/soci...526_00_600.jpg

ето и скайп ,хора,плс изтеглете ме да напрайм 1 общ чат 7мокласници
    И един осмокласник, че ми е интересно! [/b]

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Аз съм доволна от оценките си по математика - 5.25, 5.46, 5.39, обаче българският ме плаши Леле, спекох се... Преди се чудех какви са тези нерви около изпитите, ама сега разбрах Вчера, на рождения си ден, съм писала 8 стр голям формат съчинение разсъждение до 3 сутринта, за да ми оставят 6 за срока. Мамка му, мамка му, мамка му...
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    София
    Здравейте!Днес е ползотворен ден за мен .По биология на контролно имам 6.5 на класно по математика, заради последната задача, но тя ми каза, че ще ми пише 6 за срока и годината.По география най-накрая се сети да ни оформя.Казах, че искам 6, а тя само поклати одобрително глава и каза, че ще ме изшпита в сряда.Имам и осма шестица по английски .Класната отива на екскурзия и 2 седмици нямаме класен, та не знам как ще се оправям с отсъствията.Дефакто трябва да съм редовна до 5 юни .Днес бяхме 10 човека в клас.Доста рано започна ваканцията за повечето .Аз имам още едно изпитване по биология, едно по география и приключвам учебната година..

Едит:Средният успех на класа ми се очертава да бъде над 5,60
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Днес откачената ми даскалка по бг ни даде тест с 50 въпроса като на изпита да го направим за 45 мин.Малко бях учил,но не ми се стори трудно.

Днеска контроланат по БЕЛ - 16 от 20 точки - 5 и нещо. Най-добър от класа

мене пък днес ме оформиха по физика.
    всъщност съм оформена по всички предмети, с изключение на математика и БЕЛ.
    по БЕЛ трябва да ни върнат класните работи и да направим още 1-2 теста, а по математика остана едно контролно.
    но в общи линии смятам, че ще съм сред седмокласниците, завършващи с пълно шест. (:

еха, не мога да повярвам, че остава само месец... кога беше септември, кога стана юни почти, оО

Град
    София
    И на мен ми мина изключително бързо тази година.Сега едновременно нямам чувството, че е учебна година и имам чувството, че до изпитите има цяла вечност.Двете взаимно се изключват оксиморон в литературата, но не мога да въприема, че има още тоооолкова малко време.

Само аз ли не ходя на частни уроци?

Имаше много хора от моя випуск, които не бяха на часни уроци, но въпреки това успяха, а влизането при нас беше трудно... вече секи влиза. Така, че ако си се притеснила, недей.
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Здравейте!Днес е ползотворен ден за мен .По биология на контролно имам 6.5 на класно по математика, заради последната задача, но тя ми каза, че ще ми пише 6 за срока и годината.По география най-накрая се сети да ни оформя.Казах, че искам 6, а тя само поклати одобрително глава и каза, че ще ме изшпита в сряда.Имам и осма шестица по английски .Класната отива на екскурзия и 2 седмици нямаме класен, та не знам как ще се оправям с отсъствията.Дефакто трябва да съм редовна до 5 юни .Днес бяхме 10 човека в клас.Доста рано започна ваканцията за повечето .Аз имам още едно изпитване по биология, едно по география и приключвам учебната година..

Едит:Средният успех на класа ми се очертава да бъде над 5,60
    А аз още по нищо не съм оформен... А успехът на класа ми сигурно ще е около 3.50/4.00

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    може ли да ми пуснете приемния тест по математика от 2008 писах в google, но така и не намерих с отговорите и точките МНОГО ВИ МОЛЯ ,,

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    може ли да ми пуснете приемния тест по математика от 2008 писах в google, но така и не намерих с отговорите и точките МНОГО ВИ МОЛЯ ,,
    http://mon.bg/opencms/opencms/left_menu/7klas/

Леле....До края на учебната година има толкова малко....Изпитите наближават...Имам чувството, че са утреее :X:X Ужас! Напълно тотално откачих! Втълпявам си какви ли не глупостиииии

Иначе и аз горе-долу вече съм оформена.И все пак колкото и да се старах тази година също да съм пълен отличник....Май няма да се получи.По биология съм оформена за 6, по география за 6, по БЕЛ за 6, по математика на класното имам 5 \заради последната задача, и аз\, но иначе имам голям шанс за 6 за годината...По физика 5 или 6...все още не знам, по химия 6, по история 6....Абе общо взето не съм мноооого зле, и все пак се психясвам от рано!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Хора не знам защо така полудявате.Ако сте за там,закъдето искате,ще влезнете.Ако не сте за там,няма.Аз така си го обеснявам Поздрав за Ани http://www.vbox7.com/play:98d3424b

Разби ме! ....Но си напълно прав!! Master!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

НТБГ
    Автор:Слави "Дългия" "Спейса"
    Търговската гимназия
    нея Тръмп пази
    Затвори тетрадките,
    изключи калкулаторите!
    Що ми трябва БНБ -
    тук са финансистите…
    Всичко е с гаранция -
    чакат ни с лихвите!

Неска ми е лигав ден

Оригинален текст : http://textove.com/text.php?song=9e392fdb

Ммм, aз съм оформена по всичко, в смисъл... имам достатъчно оценки, за да ме оформят.
    Иначе се раздразних - отмениха ни екскурзията и сме ебати незадружния клас. Голям кеф.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Някой беше споменал,че не ходи на частни уроци.
    Мда.. и аз съм така.Не е задължително да ходиш на частни,ако си разбираш всичко.Но колкото и да си умен,в повечето случай се ходи за затвърдяване още повече на знанията.Цяла година сам/а си преценил/а,че нямаш нужда-ОК.Мислиш ли,че ще справиш?

Песента е върхът.

По БЕЛ съм си оформена,по математика,дори и да имам 5 на класната.. пак ще ми остави 6.По география съм за 6,но ще правим едно контролно и не знам колко ще изкарам.Надявам се да си остана с оценката и мисля,че ще се и случи.По биология съм твърдо 6,физика,предполагам-6,история също.Проблем имам само с Английския език.Бях се разгневила в един мой дъъъълъг пост и сигурно знаете за какво става въпрос.Може и да не ми пише шестица,макар че си заслужавам-6 .Но казвам,че няма да се ядосвам и ще си гледам по-важните неща.
    Другият проблем е Химията - най-най-най ужастният за мен предмет.
    Ако не ме изпитва повече ми се оформя 5.50,но ако ме вдигне ще се огелпя много ии сигурно ще замажа за 5.Пфу.. дано ми остави 6,дано.

Хора..Аз може и да не се включа в идеята за тестовете от Стандарт.Нямам нито с какво да ги сканирам,нито да ги снимам с хубав фотоапарат,телефон или каквото и да е.Моя има една шибана тъпа камера и това е.Няма да е честно вие да се мъчите да ги сканирате,пишете.. а аз наготово-решавам всяка седмица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си