- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Ако се споразумеете някак с Мелинор, идеята не е лоша.Така ще видиш дали и ние сме се справили зле, или наистина имаш проблем.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Дай го :P
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Пф... Днес не ми е ден.
Пак съм отчаяна.Решавах тест по математика и беше ужасен.Заплетени задачи,които изобщо не разбирах.Е,не беше чак толкова зле,ноо.. определено можеше повече.След малко може да се захвана с още един и надявам се на него да покажа по-добри резултати.
Вторник:
-почти сигурно,че ще ме изпитат по ХИМИЯ
-ще правим контролна по география на целия учебник
-имаме история.. трябва да правя проект![]()
![]()
бтв..
НИЩИЧКО не разбирам от сплави и смеси.Може да има една задача на изпита,но тя е 3 точки.Губя ги.
75 точки на тест по математика = 5.107. Доволна.![]()
![]()
Криси, аз съм зле на тия от работа... ма въобще тия текстовите не са ми силни, въпреки че някои ги уцелвам.
Я кажи някоя задачка, да се опитаме да го разясним.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Габи,случайно да знаеш точките на задачите от СМГ.Нали беше на пробния.Аз не мога да ги намеря,а имам теста и искам да се пробвам.[/i]
Да ви се похваля днес върнаха изпитите по БЕЛ от Веди и имам 5.570, което е най-добрия му резултат.YouCantStopMe не се отчайвай ! Всички сме така
![]()
Амии, преди всяко условие има в скоби (1),(2) или (3) - това е броят на точките май.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Оф,да.
Аз не съм обърнала внимание,понеже са ми го снимали.
Мерси все пак.Може би щях да се сетя,но като го почна.![]()
Можете ли да качите някой тест от СМГ че много искам да се пробвам...Моля ви![]()
Лелее...Не мога да изкарам повече от 25 точки на тест по Математика![]()
^Ее,недей не отчавйва тотално,но сам знаеш,че това не е добър резултат.Постарай се.Математиката е гадна,не на всеки му се отдава.А как се движиш в училище?
апф и аз тая математикаааПървоначално написано от YouCantStopMe
,вторник
по литература ще ме изпитват за 6
математика-класна
биология-контролно
и май по ае контролна на думи
ужас![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз за вторник имам много....Най ме притеснява изходното ниво по история...Ужас!Нищо не знам.... Но съм убедена, че ще ми остави 6 за годината, обещал е на всички...Та...хора, споко, ще се справим със всичко, което ни предстои... Където и да ни приемат - стъпка нагоре е...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
В училище съм добре,сигурно ще имам 6,обаче знанията ми са за много по-малкоПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Винаги вярвай в себе си.Това е 90% от успеха, повярвай.Не се отчайвай от сега, има много по-зле от тебе.
Ох, с тези контролни....не трябва да се отпускам.В четвъртък имам контролно по история, а в петък е последното ни такова по математика. То ще е върху целия материал. Малко се притеснявам, защото ще има две текстови задачи, а те са ми слабото място.
![]()
Ох,знам...По Български обаче съм супер добре...В училище се очертава към 6,а на изпита се надявам да изкарам към 5.50 ... Точно затова наблягам на Български,за да припокрие Математика...Първоначално написано от LiRRRa
И аз действам по същия начин...![]()
99% от успеха е труд, а 1% е късмет! И това мисля, че трябва да си го знаете от преди...Първоначално написано от LiRRRa
Аз вече минах по този път![]()
изкарах 5 и 40 по български и 3 и 80 по математика
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxa az nqma da praq izpiti..6a ostavam 8mi klas v su6toto daskalo![]()
..
шА оставаш?
ОК!
БрАвУУу!![]()
^![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Аз съм малко бавна и искам да попитам този тест дето Анито ми го даде..смисъл да дам тука отговорите и вие ще ми кажете колко имам или ...![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Нека попитам и тук:
Ако може да ми препоръчате гимназии в София,където се изучава:
- философия или психология
- сладкарски изделия
- латински език (освен НГДЕК)
- по-нетрадиционални езици (специално за шведски се интересувам)
- гримьорство (най-вече това ни интересува)
Благодаря предварително.