- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Tакам.. онзи ден ми върнаха пробния по БГ и имам 5.464 :P
Това, заедно с оценката ми по математика на пробния (4.679) и двете евентуални шестици в даскало, прави общ бал 32.286Но мисля, че не стига за ФЕГ
![]()
От Веди ли е товаПървоначално написано от Pooky
Защото изпитите не бяха много трудни ... Аз като си гледам грешките направо онемявам.Такива глупави
![]()
^ Да от Веди.. Не съм съгласна за математиката. Според мен, всъщност не само според мен, а според всички които питам, си беше доста труден изпита.Мен ме е яд на преразказа,че съм сбъркала времето и са ми взели 2 точки![]()
Е,имаше си и резачки,ама от последните 15 имаше доста леки някои.Сега чакам и тестовете на 6 и 7 (май ще са тогава следващите пробни) и ако отново изкарам оценки над 5.00,както тоя път, май ще си помисля за ФЕГ или 91НЕГПървоначално написано от Pooky
john95 ти какво реши ? Ще си даваш ли парите за АК или ще се бориш за 91НЕГ
![]()
Аз се разболях точно преди първите задължителни пробни във ВЕДИ и сега направо с нетърпение чакам тея на 7 и 8 юни... май бяха.
Иначе на изпита от миналата година имаше супер лесни задачи \въпреки че си се изложих де...Изкарах 5.00\ ...После като си го направих пак вкъщи за 3 часа изкарах приблизително 80т... което си е доста повече.Дано и тази година да е подобен изпита.
П.П. И по-лесен да е, не отказвам.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
АК - ОтпаднаПървоначално написано от webprng
- Ще се боря за 91 НЕГ - сега тия дни ми се *** *****
Имам изпит по Иврит срядата, а пък си нямам понятие от това как се спрягат глаголите и тн....
По БЕЛ - 5 на класното - ама ще имам 6 зад годината
По Мат. - 6 на Алгебрата и очаквам 6 и на Геометрията - 100 % - 6 за годината
По другите - може би по Музика; Трудово очаквам по - слаба оценка - Ама това е защото представете си учителите искат да им учим за предмета някакви уроци- Ренесанс, Революции абе **** - А тоя по Трудово ми е писал една 4ворка - понеже не чертая добре...
![]()
И вече съм на прага да ми писне и да зарежа всичко....
По БЕЛ последно време се справям значително по добре![]()
![]()
- За което много се радвам.... Изкарам на теста около 60 + и около 20 на преразказ
= 80 - към 5,25
![]()
По математика поддържам 80 + Като понякога праскам и деведесеттак и нагоре- Понякога на гаден тест имам около 70 тина...
Общо взето това при мен - Иначе сега Иванови казаха че почваме усилена самоподготовка - Ходим само четвъртък - ама за 3 часа - дават ни повече тестове и ги проверяваме редовно и тн....
Което означава - Понеделник,Вторник и Сряда - Фрииии - А пък и свърших английския откъдето следва - Петък - Фрииии
И почвам по 1 тест по БЕЛ от 30 - 40 въпроса имам разни книжки (1 зелена по конкретно) всеки ден..
По математика госпожата ни е пич и каза че последните 10 дни ще правим само тестове като на тези които се справят особено добре ще им дава лично и ще им ги проверява![]()
Като за начало - Винаги бъдете с мисълта че ще изкарате добри оценки и ще влезете !!!!!!
Знайте, че не всичко опира до оценката - а до това колко по-тъпи са останалите и колко ви е бала![]()
Иначе за ВЕДИ знам, тестовете им не са особено трудни - но пък може и да има някой гадни....
Защото не може аз на тест по математика да изкарам 97 точки и след 2 седмици да ни пуснат някакъв друг и да имам 70 .....
Тестовете са различни - затова пък има и различни критерии
Така аз пак да питам![]()
Ще кандидатствам в езикова.От значение ли е общият успех?
My heart is broke but I have some glue
Аз ма класното по мат имам 6.По Бел не са го върнали,но очаквам 5 или 6По нищо друго не са ни оформили.Притеснява ме обаче най-много музиката
Не честно,защото половината клас нямаме оценки, а имаме музика само в понеделник,което означава,че ще имаме само още един път музика,защото до 7 трябва да сме оформени(леле какво изречение
) Иначе аз мисля последната седмица да не ходя,защото така и нищо не правим.А и правих си нова лична (ученическа) карта, обаче нямам печат на снимката...Това дали ще е проблем ?А може ли някой друг да ни запише в гнездото без наше присъствие ? john95 имаш ли някакъв тест от СМГ да се пробвам
![]()
Чл. 18. (1) Балът за класиране се образува за:Първоначално написано от metaxa
1. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профил "Хуманитарен" - като сбор от: утроената
оценка от теста по български език и литература; оценката от теста по математика;
оценката по български език и литература от удостоверението за завършен седми
клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
2. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профили "Природоматематически" и
"Технологичен" - като сбор от: оценката от теста по български език и литература;
утроената оценка от теста по математика; оценката по математика от
удостоверението за завършен седми клас и оценката по още един балообразуващ
учебен предмет;
3. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профил "Чуждоезиков" - като сбор от: удвоената
оценка от теста по български език и литература; удвоената оценка от теста по
математика; оценките по български език и литература и по математика от
удостоверението за завършен седми клас;
4. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профили "Изкуства" и "Спорт" и за определени
специалности от професии, изискващи способности в областта на изобразителното
изкуство, музиката или хореографията - като сбор от: оценката от теста по
български език и литература; оценката от теста по математика; удвоената оценка от
теста за проверка на способностите и оценките по два балообразуващи учебни
предмета;
........."
При два ученици с равен бал,те се подреждат последователно според
- сбора от оценките от приемните изпити
- сбора от оценките от балообразуващите предмети
- средноаритметичната оценка с точност 0.01 от всички предмети в удостоверението за завършен 7 клас![]()
Аз някога, ако изкарам 97 точки на изпит...![]()
Най-много съм изкарвала 80...ужас.
Само не тряя се паникьосвам...въпреки, че вече съм...![]()
![]()
Не нямам никакъв пробен от СМГ - ама там са гадни 1 правих един и изкарах малко над 80.... - едва - едва...
Иначе - с концентрация се постигат много неща - По БЕЛ не ви ли е по-лесно - Както се изразяват някои - Само аз съм тоя хамалин дето гледа да реши всичко по математика![]()
(Никой от форума не е това ^^)
На мен по математика ми е много много по-лесно. Там се въртя около 5.40 - 5.50.. Иначе по БЕЛ ще се боря за 5 на изпита![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Подобно ама ако прочетеш темите назад ще видиш и какво самочувствие съм развил - направо за страх съм се надулПървоначално написано от Millen4ety
![]()
- Но не знам какво ще стане ако дадат тест като миналогодишния
![]()
Самочувствието е за голямо предпочитане спрямо отчайванетоПървоначално написано от john95
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Мхм... Мойто самочувствие никъде го няма...Първоначално написано от Millen4ety
![]()
![]()
![]()
john95 дай го тоя трудния тест.Моля те.Нещо напоследък изкарвам доста добри резултати (над 75) и искам да видя дали не съм просто късметлия ...![]()
Първоначално написано от g0sheto94
Колко ти е бил бала?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Четирима приятели-Емил,Филип,Йордан и Христо,отишли с приятелките си на дискотека.Отначало всеки танцувал със своята приятелка,но скоро двойките се разменили.Боряна танцувала с Емил,Ася-с приятеля на Катя,Дени-с приятеля на Ася,Филип-с приятелката на Йордан,а Йордан-с приятелката на Емил.Приятелката на Христо е:
Ася
Боряна
Дени
Катя
??
Я ми обяснете това,ако можете,разбира се.Аз попринцип много ги обичам тези,но тая ми се струва прекалено гадна.![]()
Мисля, че тази задача се решава с таблица.Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...
Другарчета, някой освен мен реши ли двата теста?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
100% е от задачите с таблица, ама ....Освен инфото, че Боряна е с Емил, демек те НЕ са гаджета, и че и Боряна и Йордан също не са... /за което не съм сиг/ ...друго не мога да измъкна!![]()
решила съм теста по БЕЛ и може би след малко ще препиша отговорите, въпреки че ужасно ме мързи :РПървоначално написано от AnIcHkAtA
а по математика се захванах, но се отказах. да се решава тест на компютър е много неудобно, а не искам вече да хабя листа за тестове - трябва да пазим природата все пак, нали? (:
така де, само теста по БЕЛ реших, въпреки че оценката от изпита няма да ми е особено важна - просто за кеф прегледах въпросите.
Първоначално написано от YouCantStopMe
Не е в мен листчето с отговорите, за да ти кажа коя, но аз писах Боряна.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от YouCantStopMe
Не е в мен листчето с отговорите, за да ти кажа коя, но аз писах Боряна.![]()
oo, бтв, аз само този по БЕЛ
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.