.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 15 от 109 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2719
    Град
    In your pink dreams.. :]
    Tакам.. онзи ден ми върнаха пробния по БГ и имам 5.464 :P
    Това, заедно с оценката ми по математика на пробния (4.679) и двете евентуални шестици в даскало, прави общ бал 32.286 Но мисля, че не стига за ФЕГ

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Tакам.. онзи ден ми върнаха пробния по БГ и имам 5.464 :P
    Това, заедно с оценката ми по математика на пробния (4.679) и двете евентуални шестици в даскало, прави общ бал 32.286 Но мисля, че не стига за ФЕГ
    От Веди ли е това Защото изпитите не бяха много трудни ... Аз като си гледам грешките направо онемявам.Такива глупави

Град
    In your pink dreams.. :]
    ^ Да от Веди.. Не съм съгласна за математиката. Според мен, всъщност не само според мен, а според всички които питам, си беше доста труден изпита.Мен ме е яд на преразказа,че съм сбъркала времето и са ми взели 2 точки

^ Да от Веди.. Не съм съгласна за математиката. Според мен, всъщност не само според мен, а според всички които питам, си беше доста труден изпита.Мен ме е яд на преразказа,че съм сбъркала времето и са ми взели 2 точки
    Е,имаше си и резачки,ама от последните 15 имаше доста леки някои.Сега чакам и тестовете на 6 и 7 (май ще са тогава следващите пробни) и ако отново изкарам оценки над 5.00,както тоя път, май ще си помисля за ФЕГ или 91НЕГ john95 ти какво реши ? Ще си даваш ли парите за АК или ще се бориш за 91НЕГ

Аз се разболях точно преди първите задължителни пробни във ВЕДИ и сега направо с нетърпение чакам тея на 7 и 8 юни... май бяха.

Иначе на изпита от миналата година имаше супер лесни задачи \въпреки че си се изложих де...Изкарах 5.00\ ...После като си го направих пак вкъщи за 3 часа изкарах приблизително 80т... което си е доста повече.Дано и тази година да е подобен изпита.

П.П. И по-лесен да е, не отказвам.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от webprng
    Е,имаше си и резачки,ама от последните 15 имаше доста леки някои.Сега чакам и тестовете на 6 и 7 (май ще са тогава следващите пробни) и ако отново изкарам оценки над 5.00,както тоя път, май ще си помисля за ФЕГ или 91НЕГ john95 ти какво реши ? Ще си даваш ли парите за АК или ще се бориш за 91НЕГ
    АК - Отпадна - Ще се боря за 91 НЕГ - сега тия дни ми се *** *****
    Имам изпит по Иврит срядата, а пък си нямам понятие от това как се спрягат глаголите и тн....

По БЕЛ - 5 на класното - ама ще имам 6 зад годината
    По Мат. - 6 на Алгебрата и очаквам 6 и на Геометрията - 100 % - 6 за годината

По другите - може би по Музика; Трудово очаквам по - слаба оценка - Ама това е защото представете си учителите искат да им учим за предмета някакви уроци - Ренесанс, Революции абе **** - А тоя по Трудово ми е писал една 4ворка - понеже не чертая добре...

И вече съм на прага да ми писне и да зарежа всичко....
    По БЕЛ последно време се справям значително по добре - За което много се радвам.... Изкарам на теста около 60 + и около 20 на преразказ = 80 - към 5,25
    По математика поддържам 80 + Като понякога праскам и деведесеттак и нагоре - Понякога на гаден тест имам около 70 тина...

Общо взето това при мен - Иначе сега Иванови казаха че почваме усилена самоподготовка - Ходим само четвъртък - ама за 3 часа - дават ни повече тестове и ги проверяваме редовно и тн....

Което означава - Понеделник,Вторник и Сряда - Фрииии - А пък и свърших английския откъдето следва - Петък - Фрииии

И почвам по 1 тест по БЕЛ от 30 - 40 въпроса имам разни книжки (1 зелена по конкретно) всеки ден..
    По математика госпожата ни е пич и каза че последните 10 дни ще правим само тестове като на тези които се справят особено добре ще им дава лично и ще им ги проверява

Като за начало - Винаги бъдете с мисълта че ще изкарате добри оценки и ще влезете !!!!!!
    Знайте, че не всичко опира до оценката - а до това колко по-тъпи са останалите и колко ви е бала
    Иначе за ВЕДИ знам, тестовете им не са особено трудни - но пък може и да има някой гадни....

Защото не може аз на тест по математика да изкарам 97 точки и след 2 седмици да ни пуснат някакъв друг и да имам 70 .....
    Тестовете са различни - затова пък има и различни критерии

Така аз пак да питам
    Ще кандидатствам в езикова.От значение ли е общият успех?
    My heart is broke but I have some glue

Аз ма класното по мат имам 6.По Бел не са го върнали,но очаквам 5 или 6 По нищо друго не са ни оформили.Притеснява ме обаче най-много музиката Не честно,защото половината клас нямаме оценки, а имаме музика само в понеделник,което означава,че ще имаме само още един път музика,защото до 7 трябва да сме оформени(леле какво изречение ) Иначе аз мисля последната седмица да не ходя,защото така и нищо не правим.А и правих си нова лична (ученическа) карта, обаче нямам печат на снимката...Това дали ще е проблем ?А може ли някой друг да ни запише в гнездото без наше присъствие ? john95 имаш ли някакъв тест от СМГ да се пробвам

Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Така аз пак да питам
    Ще кандидатствам в езикова.От значение ли е общият успех?
    Чл. 18. (1) Балът за класиране се образува за:
    1. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профил "Хуманитарен" - като сбор от: утроената
    оценка от теста по български език и литература; оценката от теста по математика;
    оценката по български език и литература от удостоверението за завършен седми
    клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
    2. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профили "Природоматематически" и
    "Технологичен" - като сбор от: оценката от теста по български език и литература;
    утроената оценка от теста по математика; оценката по математика от
    удостоверението за завършен седми клас и оценката по още един балообразуващ
    учебен предмет;
    3. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профил "Чуждоезиков" - като сбор от: удвоената
    оценка от теста по български език и литература; удвоената оценка от теста по
    математика; оценките по български език и литература и по математика от
    удостоверението за завършен седми клас;
    4. (изм. - ДВ, бр. 74 от 2006 г.) профили "Изкуства" и "Спорт" и за определени
    специалности от професии, изискващи способности в областта на изобразителното
    изкуство, музиката или хореографията - като сбор от: оценката от теста по
    български език и литература; оценката от теста по математика; удвоената оценка от
    теста за проверка на способностите и оценките по два балообразуващи учебни
    предмета;
    ........."
    При два ученици с равен бал,те се подреждат последователно според
    - сбора от оценките от приемните изпити
    - сбора от оценките от балообразуващите предмети
    - средноаритметичната оценка с точност 0.01 от всички предмети в удостоверението за завършен 7 клас

Аз някога, ако изкарам 97 точки на изпит...
    Най-много съм изкарвала 80...ужас.

Само не тряя се паникьосвам...въпреки, че вече съм...

Не нямам никакъв пробен от СМГ - ама там са гадни 1 правих един и изкарах малко над 80.... - едва - едва...

Иначе - с концентрация се постигат много неща - По БЕЛ не ви ли е по-лесно - Както се изразяват някои - Само аз съм тоя хамалин дето гледа да реши всичко по математика (Никой от форума не е това ^^)

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    На мен по математика ми е много много по-лесно. Там се въртя около 5.40 - 5.50.. Иначе по БЕЛ ще се боря за 5 на изпита
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    На мен по математика ми е много много по-лесно. Там се въртя около 5.40 - 5.50.. Иначе по БЕЛ ще се боря за 5 на изпита
    Подобно ама ако прочетеш темите назад ще видиш и какво самочувствие съм развил - направо за страх съм се надул - Но не знам какво ще стане ако дадат тест като миналогодишния

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Подобно ама ако прочетеш темите назад ще видиш и какво самочувствие съм развил - направо за страх съм се надул - Но не знам какво ще стане ако дадат тест като миналогодишния
    Самочувствието е за голямо предпочитане спрямо отчайването
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Цитирай Първоначално написано от john95
    Самочувствието е за голямо предпочитане спрямо отчайването
    Мхм... Мойто самочувствие никъде го няма...

john95 дай го тоя трудния тест.Моля те.Нещо напоследък изкарвам доста добри резултати (над 75) и искам да видя дали не съм просто късметлия ...

И аз искааам...

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Аз влязох във ФЕГ Екзюпери (Пловдив) с оценка по БЕЛ 4.70 и Математика 3.85 в Английска паралелка кудето уж е по-висок бала.
    Don't worry be happy

Колко ти е бил бала?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Четирима приятели-Емил,Филип,Йордан и Христо,отишли с приятелките си на дискотека.Отначало всеки танцувал със своята приятелка,но скоро двойките се разменили.Боряна танцувала с Емил,Ася-с приятеля на Катя,Дени-с приятеля на Ася,Филип-с приятелката на Йордан,а Йордан-с приятелката на Емил.Приятелката на Христо е:
    Ася
    Боряна
    Дени
    Катя
    ??

Я ми обяснете това,ако можете,разбира се.Аз попринцип много ги обичам тези,но тая ми се струва прекалено гадна.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Четирима приятели-Емил,Филип,Йордан и Христо,отишли с приятелките си на дискотека.Отначало всеки танцувал със своята приятелка,но скоро двойките се разменили.Боряна танцувала с Емил,Ася-с приятеля на Катя,Дени-с приятеля на Ася,Филип-с приятелката на Йордан,а Йордан-с приятелката на Емил.Приятелката на Христо е:
    Ася
    Боряна
    Дени
    Катя
    ??

Я ми обяснете това,ако можете,разбира се.Аз попринцип много ги обичам тези,но тая ми се струва прекалено гадна.
    Мисля, че тази задача се решава с таблица.
    In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Другарчета, някой освен мен реши ли двата теста?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

100% е от задачите с таблица, ама ....Освен инфото, че Боряна е с Емил, демек те НЕ са гаджета, и че и Боряна и Йордан също не са... /за което не съм сиг/ ...друго не мога да измъкна!

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Другарчета, някой освен мен реши ли двата теста?
    решила съм теста по БЕЛ и може би след малко ще препиша отговорите, въпреки че ужасно ме мързи :Р

а по математика се захванах, но се отказах. да се решава тест на компютър е много неудобно, а не искам вече да хабя листа за тестове - трябва да пазим природата все пак, нали? (:

така де, само теста по БЕЛ реших, въпреки че оценката от изпита няма да ми е особено важна - просто за кеф прегледах въпросите.

Ася
    Боряна
    Дени
    Катя
    ??

Не е в мен листчето с отговорите, за да ти кажа коя, но аз писах Боряна.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Ася
    Боряна
    Дени
    Катя
    ??

Не е в мен листчето с отговорите, за да ти кажа коя, но аз писах Боряна.

oo, бтв, аз само този по БЕЛ
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си