- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Утре ще му мисля.Сутринта.Започнах теста,но не го довърших.Утрото е по-мъдро от вечерта.Първоначално написано от GbSy
А да знаеш къде има отговорите?И изобщо има ли ги някъде?Иначе ще последва още няколко часово решаване на същия тест с моята 'учителка' по математика
,а след това ще си сравня отговорите с тези,които съм посочила днес.Ако ме разбрахте,де.
Таа за по-лесно..Има ли ги?
![]()
Не съм си взела листа с отговорите, съответно ги нямаме.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Точно я реших - Боряна е - решението е малко алтернативно - дано го схванете :
Пишем Така:
Емил - Боряна
Почваме да пробваме и накрая стигаме до следната комбинация:
Филип - Ася
Йордан - Дени
Христо - Катя
Ася-с приятеля на Катя следователно Филип=Катя
Дени-с приятеля на Ася следователно Йордан = Ася
Емил не може да е с Боряна - защото след смяната той е с нея Следователно Емил = Дени
Следователно Христо = Боряна
( - танцува) (= гаджета са)![]()
Ахха..
значи щях да налучкам и да успея
Ванка,мерси.![]()
И аз мерси за решението, как ли не опитах...
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ми аз попитах нещо,ама никой не ми отговори.Тука ли да предавам отговорите..смисал и вие да ми кажете колко точки имам??Първоначално написано от AnIcHkAtA
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Нямаше ли да давате отговорите на този тест в неделя?Първоначално написано от melinor
![]()
Теста по Математика:
http://store.picbg.net/pubpic/F9/5C/...3c4566f95c.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/D0/69/...f89d1bd069.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/62/09/...4098ea6209.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/1B/ED/...abbaeb1bed.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/C9/5D/...b86555c95d.JPG
Скрил съм отговорите да не се смеете на простотията ми.
Първоначално написано от melinor
![]()
от кога търся някого от пловдив
искам да те питам много неща за тва ФЕГ,, защото ако не мога да влезна в ЕГ или ЕГИВ идвам там .. Ако искаш си дай скайпа или да ти пиша на лично ??
Новите тестове излизат днес нали?
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
http://knigoteka.com/image/?id=125892&t=1
Ако някой ги има тези тестове да пише ..
Преди няколко дни си го купих, но нещо отценките които ги изкарвам тук ми се струват нереални, защото на пробния имах 4,00 а тук гледам някакви петици почнаха да се въртят (5,10-5.20).. Не мога да повярвамКойто ги има да каже дали са по-лесни от реалните тестове или аз съм научил нещо
![]()
п.п. - Ако някой иска, може да ви снимам 1 тест, за да ми кажете наистина ли е доста по лесен от останалите![]()
Мисля, че те общо са 4 книжки ... Да, аз имам две от тях 1 и 4 .. а тази ако не се лъжа е 2-рата ... Ами чесно да ти кажа ... да задачите са по-леки от тези на изпитите особено в 1-вата книжка, но разликата не е толкова голяма .. примерно със 30/40 стотни по-висока оценка имам тук .. поне по моя преценка е такаПървоначално написано от Mastta
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Аз имам 1,2 и 3 книжка. Първата е най-елементарна, но там тестовте не са на нивото на изпита, тя е по-скоор подготвителна, защото преди самите тестове се пише какви са задачите. Втората и третата са вече малко по-трудни... Задачите май наистина са по-леки, но има тестове, на които може би и от невнимание, изкарах по-малко, отколкото на тези от 2007 и 2008. А в третата има обяснени и някави логически задачи, четох, че и в четвъртата е така.
Аз имам и първата,и втората част на този сборник и сякаш наистина са по-лесни от пробните.Аз искарах някаква оценка,която е така....далечко от тази,която имам на пробния.
Някой може ли да ми помогне за задача 12 от тестовете койо съм качил в предния си пост![]()
Току-що си купих Стандарт и единственото за 7кл. беше на последната страница, където пише, че на 27 май/или с други думи сряда/ ще излезе цял сборник![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Не съм сигурна за решението но мисля, че е така.Първоначално написано от dugallesuck
Момичетата са 25-10=15.
Х/100.25=15|.100
25x=1500
x=60
60%
В тази етстове на стандарт дадени ли са колко точки дава всяка от задачите?
И доближават ли се по трудност до истинските изпити?
Ей сега ще напиша отговорите.Вие сравнявате, изчислявате и казвате оценка.Трябваше да ги пишем преди това, за да се знае, ама карай.damdam, точките не са дадени, но аз направих точкова система.За трудността не знам, но на мен ми се виждат труднички.Мелинор, поне един тест няма ли?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не, никакъв няма![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
БЕЛ
въпрос-отговор-точки
1 В 2
2 В 1
3 Б 2
4 А 2
5 Б 1
6 ЕПИТЕТ 2
7 В 2
8 Б 1
9 В 1
10 Б 1
11 Б 1
12 В 1
13 Г 2
14 Б 2
15 В 2
16 Б 1
17 А 2
18 А 1
19 А 1
20 Б 2
21 В 1
22 В 2
23 Б 2
24 Б 2
25 Г 2
26 Г 2
27 Г 2
28 Б 1
29 Б 2
30 Г 2
31 Б 2
32 А 1
33 Б 2
34 ДВЕ 1
35 В 1
36 В 1
37 Б 1
38 А 2
39 В 2
40 Б 1
41 А 1
42 А 2
43 Б 1
44 В 1
45 Г 1
46 Б 2
47 Б 2
28 В 1
49 Г 2
50 А 1
математика
1 Б 1
2 Г 1
3 А 1
4 А 2
5 Г 1
6 Г 1
7 Б 2
8 В 1
9 А 2
10 В 1
11 Г 1
12 В 2
13 А 1
14 Г 1
15 А 1
16 Б 1
17 В 2
18 А 2
19 Г 2
20 В 2
21 Г 2
22 А 1
23 Б 1
24 В 2
25 Г 1
Съжалявам, че се забавих, но имаше технически повреди![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
По математика имам 4.508, а по БЕЛ-5.571.Нищо неочаквано
Шестици от училище.
Бал за езикова:32.158
Благодаря. Сега като решавам задачите на спокойствие откривам грешките си, но...Първоначално написано от damdam
На 31 съм 100% сигурен, че е В. Иначе на този тест имам 2 грешки, четвърти и пети въпрос(мразя ги тея с текстаПървоначално написано от AnIcHkAtA
).Общ брой точки-73.
П.П.Споко, добре е, че си ти да помагаш.![]()
за ЕГ и ЕГИВ в Пловдив да знаете с какъв бал се влиза ??