.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 17 от 109 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2719
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    БЕЛ
    въпрос-отговор-точки
    ...
    31 Б 2
    ...
    Съжалявам, че се забавих, но имаше технически повреди
    На 31 съм 100% сигурен, че е В. Иначе на този тест имам 2 грешки, четвърти и пети въпрос(мразя ги тея с текста ).Общ брой точки-73.

П.П.Споко, добре е, че си ти да помагаш.
    Ауу, много се извинявам, прав си.31 В 2 точки.Тези с текста и аз ги мразя .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Това за сборника на Стандарт в сряда вярно ли е ? Къде да го търся по бутките ? john95 а дай го тоя тест де

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от webprng
    Това за сборника на Стандарт в сряда вярно ли е ? Къде да го търся по бутките ? john95 а дай го тоя тест де
    буДка!!!

На всяка го има.Само трябва да кажеш какво искаш
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Цитирай Първоначално написано от webprng
    буДка!!!

На всяка го има.Само трябва да кажеш какво искаш
    Време е за решаване
    Офф как искам да дойдат тия изпити

Олеее сега като го решавам пак и се смея сам на себе си...
    П.С. Как по-дяволите да си сложа аватар?

Град
    София
    dugallesuck, моля те, кажи ми, отговора на задача 50 в ли е?

Не. И аз съм писал В, но е Б.

От кой тест е това

Град
    Скитосвам по улиците
    Това примерен тест ли е или истинските изпити са минали...? (think)
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Б е защото AC е хипотенуза и е равна на 2*10=20

Град
    София
    Ама те питат за бедрото, а не за основата .

Еми то АС=ВС и CH mediana i височина и ъглите при основата са по 30 градуса и от тр ACH =>АЦ=БЦ=2*5=10

Град
    София
    0уууууу, да беее, каква тъпа грешка..

може ли пета задача че не и виждам хубаво условието

http://store.picbg.net/pubpic/F9/5C/...3c4566f95c.JPG
    а... От тук ли пета , защото май се вижда доста добре, но все пак
    3х + y - 2( x - 3y ) = ?
    5x - y
    x + 7y
    x - 5y
    x + 4y
    П.П .. да и аз сега забелязах, че на отговор бе не се вижда много добре но предполагам, че е така
    И да питам .. след като го решим теста .. тук ли да пуснем отговорите или ...
    Long Live Rock N' Roll .. !

Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    http://store.picbg.net/pubpic/F9/5C/5fd4db3c4566f95c.JPG
    а... От тук ли пета , защото май се вижда доста добре, но все пак
    3х + y - 2( x - 3y ) = ?
    5x - y
    x + 7y
    x - 5y
    x + 4y
    П.П .. да и аз сега забелязах, че на отговор бе не се вижда много добре но предполагам, че е така
    И да питам .. след като го решим теста .. тук ли да пуснем отговорите или ...
    Да тука.Мерси

ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖ НО!ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА
    РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО – ГР. БУРГАС
    Гр.Бургас-8000 тел.81-32-49,81-32-51
    Ул.”Гладстон” № 150 факс 81-32-59
    rio_bs@mbox.contact.bg

У П Ъ Т В А Н Е
    ЗА КАНДИДАТСТВАЩИТЕ УЧЕНИЦИ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VII КЛАС СЪГЛАСНО НАРЕДБА №11 / 28.03.2005 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ В ДЪРЖАВНИ И В ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА изм. и доп./ ДВ, БР.79/09.09.2008 Г.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧЕНИЦИТЕ, КАНДИДАТСТВАЩИ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VII КЛАС:
    1. Да завършват VІІ клас в годината на кандидатстване;
    2. Да са получили оценка най-малко 3.00 на всеки от приемните изпити, определени като балообразуващи по профили и специалности от професии;
    3. Профилите “Изкуства” или специалности от професии, за които кандидатстват, да не са противопоказни на здравословното им състояние.

РЕД ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ:
    1. Внасяне на такса по банкова сметка:
    УНИКРЕДИТ БУЛБАНК - БУРГАС
    IBAN: BG38UNCR76303100114609
    BIC КОД НА УНИКРЕДИТ БУЛБАНК: UNCRBGSF
    ЗАБЕЛЕЖКА:
    Размерът на таксите и условията за освобождаване от тях ще бъдат определени в заповед на министъра.
    2. Подаване на заявление за полагане на приемни изпити с документ за внесена такса в срок от 26.05. до 02.06.2009 г. от 8.00 до 18.00 ч. в едно от следните училища / в събота и неделя само в ОУ “П. Р. Славейков”, гр. Бургас от 9.00 до 15.00 часа /:

СОУ “Константин Петканов”, гр.Бургас, к-с “М. Рудник”
    ОУ “Антон Страшимиров”, гр. Бургас, к-с “П. Р. Славейков”
    ОУ ”Климент Охридски”, гр.Бургас, к-с “Зорница”
    ГРЕ ”Г. С. Раковски”, гр.Бургас
    ОУ “Любен Каравелов”, гр. Бургас
    ОУ “П. Р. Славейков”, гр. Бургас
    3. Срещу заявлението и документа за внесена такса кандидатът получава удостоверение с входящ номер, необходимо за цялата изпитна кампания.
    4. От 10.06 до 12.06.09 год. учениците получават от училището, където са подали заявлението си, служебна бележка, удостоверяваща мястото за полагане на приемните изпити. При открити пропуски и грешки в данните на кандидата същият се обръща към г-н Иван Гиргицов – председател на комисията за информационно осигуряване и класиране /Малката зала на I етаж в Регионалния инспекторат по образованието – Бургас в срок до 17. 30 ч. на 12.06.2008 г./.

ПОЛАГАНЕ НА ПРИЕМНИ ИЗПИТИ:
    Кандидатите полагат приемни изпити, както следва:
    За профили “Хуманитарен”, “Природоматематически”, “Чуждоезиков” и ”Технологичен”, както и за специалностите от професии –ТЕСТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА и ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА;
    За профил “Изкуства” /Изобразително изкуство/ - ТЕСТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА и ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА и ИЗПИТ ЗА ПРОВЕРКА НА СПОСОБНОСТИТЕ ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО;
    Изпитите се провеждат, както следва:
    19.06.2009 г.– БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА
    25.06.2009 г.– МАТЕМАТИКА
    23.06.2009 г.-ПРОВЕРКА НА СПОСОБНОСТИТЕ ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО
    За всеки приемен изпит кандидатите са длъжни:
    1. Да се явят в посоченото в служебната бележка училище до 8.30 часа;
    2. Да представят документ за самоличност и служебната бележка, удостоверяваща мястото за полагане на приемните изпити.
    За приемния изпит по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА учениците носят синя химикалка.
    За приемния изпит по МАТЕМАТИКА учениците носят и ползват: син химикал, линия, пергел, транспортир, триъгълник, молив и гума.
    За проверка на способностите по ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО учениците носят собствени материали и инструменти; рисувателният лист /глината/ се осигурява от комисията по подготовка и провеждане на приемните изпити .
    РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОЛОЖЕНИТЕ ПРИЕМНИ ИЗПИТИ ще бъдат изнесени до 02.07.2009 г. в училищата, в които учениците са подали заявленията си.
    ОТ 03.07. до 07.08 2009 г. учениците получават служебна бележка с резултатите от приемните изпити от училищата където са подали заявленията си.
    БАЛЪТ ЗА КЛАСИРАНЕ се образува:
    1. ЗА ПРОФИЛ “ХУМАНИТАРЕН” – като сбор от: утроената оценка от теста по български език и литература; оценката от теста по математика; оценката по български език и литература от удостоверението за завършен VІІ клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
    2. ЗА ПРОФИЛИ “ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКИ” и “ТЕХНОЛОГИЧЕН” – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; утроената оценка от теста по математика; оценката по математика от удостоверението за завършен VІІ клас и оценката по още един балообразуващ учебен предмет;
    3. ЗА ПРОФИЛ “ЧУЖДОЕЗИКОВ” – като сбор от: удвоената оценка от теста по български език и литература; удвоената оценка от теста по математика; оценките по български език и литература и по математика от удостоверението за завършен VІІ клас;
    4. ЗА ПРОФИЛ “ИЗКУСТВА” – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; оценката от теста по математика; удвоената оценка от изпита за проверка на способностите и оценките по два балообразуващи учебни предмета;
    5. СПЕЦИАЛНОСТИТЕ от ПРОФЕСИИ – като сбор от: оценката от теста по български език и литература; утроената оценка от теста по математика и оценките по два балообразуващи учебни предмета.

ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ
    От 03 до 08 юли 2009 г. кандидатите, които са издържали приемните изпити, подават в училището, в което са подали заявление за участие в приемни изпити:
    - Заявление за участие в първи етап на класиране по образец с подредени желания;
    - Копие от Удостоверението за завършен VІІ клас, като представят за сверяване и оригинала;
    - Копие на Служебната бележка за оценките от положените приемни изпити, когато кандидатстват в друга област, като се представя и оригиналът;
    - Кандидатите за профил “Изкуства” и за професиите представят копие от медицинско свидетелство, от което да се вижда, че те не са противопоказни за здравословното им състояние.
    ОБЯВЯВАНЕ НА СПИСЪЦИТЕ С ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ -- В УЧИЛИЩАТА ГНЕЗДА И В РЕГИОНАЛНИЯ ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО – БУРГАС – до 10.07.2009 г.
    ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ ИЛИ ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ – от 13.07. до 15.07.2008 г.
    Ако кандидатът е приет по първо желание и не се запише, губи мястото си и може да участва в трето класиране с ново заявление, в което пренарежда желанията си. Ако кандидатът е приет по второ или следващо желание, но не се запише, а желае да участва във втори етап на класирането, подава заявление за участие във втори етап на класирането, без да има право да пренарежда желанията си като запазва мястото си от първо класиране.
    Неприетите на първо класиране ученици АВТОМАТИЧНО участват на второ класиране.
    ЗАЯВЛЕНИЕТО ЗА ВТОРО КЛАСИРАНЕ СЕ ПОДАВА В УЧИЛИЩЕТО, КЪДЕТО УЧЕНИКЪТ Е ПРИЕТ.
    ОБЯВЯВАНЕ НА СПИСЪЦИТЕ С ПРИЕТИТЕ НА ВТОРИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ – В УЧИЛИЩАТА ГНЕЗДА И В РИО – БУРГАС – до 17.07. 2009 г.
    Приетите на втори етап на класиране ученици трябва да се запишат в училищата от 20.07 до 21.07.2009 г.
    Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места след втори етап на класиране до 23.07.2009 г.
    ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ТРЕТИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ СЕ ПОДАВАТ ОТНОВО В УЧИЛИЩАТА ГНЕЗДА – ОТ 24.07 до 27.07.2009 г. Кандидатът има право да пренареди желанията си, но не запазва мястото си от по-преден етап на класиране.
    На 28.07.2009 г. се обявяват списъците с приетите на трети етап на класиране. Приетите ученици трябва да се запишат от 29.07 до 30.07.2009 г.
    ЗАПИСАЛИТЕ СЕ УЧЕНИЦИ И НЕЗАЕТИТЕ МЕСТА СЛЕД III ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ СЕ ОБЯВЯВАТ НА 31.07.2009 г.
    Попълването на незаетите места след ІІІ етап на класиране и записването на учениците се определя от директора на приемащото училище като за тях да кандидатстват ученици отговарящи на изискванията на чл.15 ал1 от Наредба №11. /да са получили оценка най-малко 3.00 на всеки от приемните изпити, определени като балообразуващи по профили и специалности от професии/.
    За допълнителна информация кандидатите могат да се обръщат към педагогическите съветници в училищата.
    В Регионалния инспекторат по образованието – Бургас информация по приема ще бъде давана на тел. 87- 49-74: 87-49-66: GSM 0878657470 и 0878657455
    Информация по приема ще бъде изнасяна периодично и на сайта на РИО – Бургас – http://rio.bourgas.org

За останалите градове - регионалните инспекторати.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    In your pink dreams.. :]
    Хора, осъзнавате ли, че точно след един месец по това време вече всичко ще е свършило ? Направили сме квото сме направили на изпитите и вече сме фриий Вярно, че трябва да видим как сме се представили и дали бала ще ни стигне за мечтаните училища, но това пак е поносимо.
    Един месец, хора.Един месец до края.До най-хубавото лято (поне за мен). Чувствам се прекрасно

Хахах,спомням си след като се прибрах от изпита по математика..Осъзнах,че КРАЙ,без повече учене и развиване на теми,решаване на задачи и т.н...Чувството беше странно..но все пак хубаво

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Хора, осъзнавате ли, че точно след един месец по това време вече всичко ще е свършило ? Направили сме квото сме направили на изпитите и вече сме фриий Вярно, че трябва да видим как сме се представили и дали бала ще ни стигне за мечтаните училища, но това пак е поносимо.
    Един месец, хора.Един месец до края.До най-хубавото лято (поне за мен). Чувствам се прекрасно
    След 1 месец съм и на море След това се връщам и ще гледам кво съм сторил на изпитите

Какъв е отговор А на теста че не го виждам и vol. 3 ?

На коя задача? Извинете, че така става... питаите все пак.

30 задача

CP перпендикулярна на AB

1 г
    2 0
    3 б
    4 г
    5 б

8 1
    9 в
    10 б
    11 -3
    12 60
    13 а
    14 3
    15 г
    16 в
    17 г
    18 б
    19 а
    20 8
    21 1/3
    22 40
    23 60
    24 4
    25 16
    26 в
    27 16
    28 г
    29 б
    30 в
    31 2
    32 20
    33 135
    34 63
    35 130
    36 г
    37 а
    38 -1
    39 12
    40 0
    41 г
    42 1/9
    43 9
    44 б
    45 55
    46 в
    47 110
    48 32
    49 60
    50 б
    Ето го теста по мат.Реших го за 2 часа без малко .Не беше много труден.Схемата е като на изпита нали ? Ще има ли тест по БЕЛ ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си