.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 18 от 109 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2719
    Ами никой не ни каза за пробния.. то имаше ама...

Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    Ами никой не ни каза за пробния.. то имаше ама...
    Кой пробен

Голям фен Аватара на melinor
    vol.4 ?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Определено трябва vol.4 но трябва да копираш теста

Кой от всичките?
    Боса по асфалта минавам,

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не, не правете четвърта тема.Няма смисъл само да зариваме форума с еднакви теми.Тази си ни е чудесна.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Може само да я поистите... ако на някой му се занимава де... аз бих ако вие не искате ама нямам права

Оооо да, изпитите след 7 клас. Аз ги полагах миналата година, а сега ми се струва че е било преди цяла вечност. Един съвет - не се спичайте и не се притеснявайте да питате квесторите ако има нещо неясно или направите някаква грешка. Те са там затова Аз имах 5,25 по БЕЛ и 3,70 по математика и влязох в ЕГ "Пловдив" с профил немски език от I класиране.

Успех на всички и дано ви приемат където искате

охх, да... ! 1 месец :X А пък точно след 1 месец ще се събудя и няма да мисля за учене Ще бъде събуждане от едногодишен сън, наречен 7 КЛАС Въпреки че ще мисля за резултатите... Искам да свършва вечеее ;(
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Цитирай Първоначално написано от Enitto
    охх, да... ! 1 месец :X А пък точно след 1 месец ще се събудя и няма да мисля за учене Ще бъде събуждане от едногодишен сън, наречен 7 КЛАС Въпреки че ще мисля за резултатите... Искам да свършва вечеее ;(
    Не искам да те притеснявам ама тогава ще си най-притеснена,защото ще се чудиш дали ти е вярно 40 задача от теста или ето такива глупости Кошмарът свършва,когато се запишеш в някое училище

Пак мечтаете на глас.Сега си учете,пък то времето ще дойде.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Пак мечтаете на глас.Сега си учете,пък то времето ще дойде.
    Оф от 9 часа реших 3-4 теста от по 20 задачи по мат и вече съм доста изморен,а сега почвам да преговарям за у/о в началото на думата по БЕЛ

Аз българския съм го оставила тия дни на заден план.Каквото съм научила-научила. Математиката ми е проблема.
    Преди малко решавах някакъв тест,а сега ще седна да порешавам за смеси и сплави,движение и работа.Най-омразните ми. Някои,от които изобщо не схващам.
    Не съм преговаряла и координатната система,но тя е лесна.
    Другото е да си припомня лицата и обема на ония фигури.. паралелепипеди,кубове,пира миди,призми.. абее сещате се.
    И съм готова.
    Ама като се замисля.. това о/у в началото на думата е доста гадно.Ти може да знаеш как се пише,но в този момент,като започнеш да мислиш и става една каша-ама така ли беше,не беше ли така.

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

Цитирай Първоначално написано от webprng
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Не искам да те притеснявам ама тогава ще си най-притеснена,защото ще се чудиш дали ти е вярно 40 задача от теста или ето такива глупости Кошмарът свършва,когато се запишеш в някое училище
    По-скоро ще заспиш от бодуването в 7ми клас... Ам бтв много хора сте за ФЕГ Що така ?

Град
    София
    Щото така !

Аз си хванах връъъзкаааа, дебеееелааа връзкаааа .Казаха ми да изкарам бал 30 и имам 90% шанс да вляза.Ще ме пишат момче
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Днес се записах, а вчера платих таксата Сега чакам 13ти, за да разбера къде ще са ми изпитите
    Боса по асфалта минавам,

Аз още нищо не платила..нито подавала.

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Щото така !

Аз си хванах връъъзкаааа, дебеееелааа връзкаааа .Казаха ми да изкарам бал 30 и имам 90% шанс да вляза.Ще ме пишат момче
    Това вярно ли е Ангеле ?

Ама ти наистина ли искаш да се пишеш момче
    Боса по асфалта минавам,

Град
    София
    Аз няма да се пиша момче .В списъците "случаайно" ще ме напишат при момчетата.Техническа грешка, никой не е виновен за нищо .

П.П.:Това Ангеле ми хареса .
    П.П.2:Дали обикновена лична карта ще ми свърши работа за записването?За изпита знам, че мога с нея да отида, но за записването дали става

Аз ще ходя утре да се записвам, но не ми е ясно... ПАК. В училището майка какво се прави? Там парите ли ще даваме?

Цитирай Първоначално написано от dugallesuck
    Аз ще ходя утре да се записвам, но не ми е ясно... ПАК. В училището майка какво се прави? Там парите ли ще даваме?
    Училище майка (рофл) Аз му викам гнездо Та я сички, които ще влизат във ФЕГ да кажат "АЗ"

Град
    София
    Калинче, стига си ни майтапило!

Ти, който ще ходиш в училището майка, първо да си платиш таксата в ОББ .Ще ти дадат бележка, с която отиваш в училището гнездо, попълваш формуляри и си готов .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си