- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Ами никой не ни каза за пробния.. то имаше ама...
Кой пробенПървоначално написано от dugallesuck
![]()
![]()
vol.4?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Определено трябва vol.4 но трябва да копираш теста![]()
Кой от всичките?
Боса по асфалта минавам,
Не, не правете четвърта тема.Няма смисъл само да зариваме форума с еднакви теми.Тази си ни е чудесна.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Може само да я поистите... ако на някой му се занимава де... аз бих ако вие не искате ама нямам права![]()
Оооо да, изпитите след 7 клас. Аз ги полагах миналата година, а сега ми се струва че е било преди цяла вечност.Един съвет - не се спичайте и не се притеснявайте да питате квесторите ако има нещо неясно или направите някаква грешка. Те са там затова
Аз имах 5,25 по БЕЛ и 3,70 по математика и влязох в ЕГ "Пловдив" с профил немски език от I класиране.
Успех на всички и дано ви приемат където искате![]()
охх, да... ! 1 месец :XА пък точно след 1 месец ще се събудя и няма да мисля за учене
Ще бъде събуждане от едногодишен сън, наречен 7 КЛАС
Въпреки че ще мисля за резултатите...
Искам да свършва вечеее
;(
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Не искам да те притеснявам ама тогава ще си най-притеснена,защото ще се чудиш дали ти е вярно 40 задача от теста или ето такива глупостиПървоначално написано от Enitto
Кошмарът свършва,когато се запишеш в някое училище
![]()
Пак мечтаете на глас.Сега си учете,пък то времето ще дойде.![]()
Оф от 9 часа реших 3-4 теста от по 20 задачи по мат и вече съм доста изморен,а сега почвам да преговарям за у/о в началото на думата по БЕЛПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Аз българския съм го оставила тия дни на заден план.Каквото съм научила-научила.Математиката ми е проблема.
Преди малко решавах някакъв тест,а сега ще седна да порешавам за смеси и сплави,движение и работа.Най-омразните ми.Някои,от които изобщо не схващам.
Не съм преговаряла и координатната система,но тя е лесна.
Другото е да си припомня лицата и обема на ония фигури.. паралелепипеди,кубове,пира миди,призми.. абее сещате се.![]()
И съм готова.![]()
![]()
Ама като се замисля.. това о/у в началото на думата е доста гадно.Ти може да знаеш как се пише,но в този момент,като започнеш да мислиш и става една каша-ама така ли беше,не беше ли така.![]()
xaxaxaxax
По-скоро ще заспиш от бодуването в 7ми клас...Първоначално написано от webprng
Ам бтв много хора сте за ФЕГ
Що така ?
Щото така!
Аз си хванах връъъзкаааа, дебеееелааа връзкаааа![]()
![]()
.Казаха ми да изкарам бал 30 и имам 90% шанс да вляза.Ще ме пишат момче
![]()
![]()
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Днес се записах, а вчера платих таксатаСега чакам 13ти, за да разбера къде ще са ми изпитите
![]()
Боса по асфалта минавам,
Аз още нищо не платила..нито подавала.![]()
Това вярно ли е Ангеле ?Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Ама ти наистина ли искаш да се пишеш момче![]()
Боса по асфалта минавам,
Аз няма да се пиша момче.В списъците "случаайно" ще ме напишат при момчетата.Техническа грешка, никой не е виновен за нищо
.
П.П.:Това Ангеле ми хареса.
П.П.2:Дали обикновена лична карта ще ми свърши работа за записването?За изпита знам, че мога с нея да отида, но за записването дали става![]()
Аз ще ходя утре да се записвам, но не ми е ясно... ПАК. В училището майка какво се прави? Там парите ли ще даваме?
Училище майка (рофл) Аз му викам гнездоПървоначално написано от dugallesuck
Та я сички, които ще влизат във ФЕГ да кажат "АЗ"
![]()
Калинче, стига си ни майтапило!
Ти, който ще ходиш в училището майка, първо да си платиш таксата в ОББ.Ще ти дадат бележка, с която отиваш в училището гнездо, попълваш формуляри и си готов
.