- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
10x Baby![]()
Ахх не ми викай КалинчеПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Ани***
![]()
Незнайно как, но и аз съм отметнал Б, но според проверяващите е ГПървоначално написано от webprng
![]()
В момента и аз решавам теста .. и просто ми се вижда невъзможно да е отговор г ... има някаква грешка явноПървоначално написано от dugallesuck
![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
Ако издадат сборник ще е сууууупер!! Дано!
Иначе аз си купих един жълт сборник на Архимед, "Тестове по математика и задачи със забавен и логически характер с решения.Самоподготовка за изпит след завършен 7 клас"... - четвърта част... Мисля, че точно тази поредица коментирахте в предните постове... Книжката наистина си я бива, още не съм се пробвала на тестовете, но задачите "със забавен характер" са жестоки...А и решенията толкова хубаво са описани!!...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Може ли някоя?
П.С. Ако е грешка значи имам 32 точки !!!![]()
![]()
Някоя задачка? ... Пиши на ЛС и ще ти пратя.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
колко лева е таксата ??
8 лева - 4 по български и 4 по математика
Може ли да ми пратиш отговорите на теста на ЛС да вида колко съм се изложилПървоначално написано от dugallesuck
И имам един въпрос...Майка ми работи близко до училището гнездо.Може ли тя да ми подаде документи без мене![]()
Т`ва сигурен ли си, че е така?Първоначално написано от webprng
П.П. На 5 100% е Б.
за 32 ДА за другата НЕ толковаПървоначално написано от faststep
![]()
Аз пък мисля,че на 13 си е А. :P
Утре отивам да подавам документите.
бтв..
някой има ли някакъв тест по БЕЛ..![]()
![]()
Ако е възможно и на мен да ми ги пратиш...Първоначално написано от webprng
![]()
![]()
Моля ви хора отговоретеПървоначално написано от webprng
Ето тестове http://www.belschool.net/index.php
Ами аз мисля, че може и да не ходиш, ако майка ти носи личната (ученическата) ти карта и копие на акта за раждане ... но е възможно да е върнат .. за пова по-добре отидиПървоначално написано от webprng
![]()
OК мерсиПървоначално написано от The_Demon_Girl
може ли да се записваме с бележник, защото не знам къде ми е ученическата карта![]()
(според мен може, защото информацията в бележника и ученическата карта е еднаква
![]()
)
Не знам.Аз ще отида с обикновена лична карта и бележник.Дано стане.Първоначално написано от Mastta
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
извинете за тъпия въпрос ,но за да си искараме лична карта трябва ли да сме на 14 или може и преди това ??Първоначално написано от AnIcHkAtA
Аз мисля, че на 32 е 30. Както и да е, само тези са ми грешните.Първоначално написано от webprng
Утре и аз вероятно ще подавам документите.
Да 30 е ...Сега го прегледах отново и видях тъпата си грешка![]()
Ами това всъщност не са правилните отговори, а тези които е дал тойАз мисля, че на 32 е 30. Както и да е, само тези са ми грешните.Утре и аз вероятно ще подавам документите.
.. или ?
![]()
![]()