- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Първоначално написано от webprng
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Хора и аз съм така...По нищо не съм оформен и от другата седмица само тестове а никой не мисли че ще кандидатстваме...А от тъпото даскало само ни говорят да сме си останели в него
john95 тая по физкултура нормална ли е ? Че то треа да си олимпиец че да завършиш при нея с оценка над или 5![]()
Енитто -същата работа![]()
П.С. Имам 6 по мат на класното![]()
Добре,хора.. стига,че се чувствам гузна,че заради мойте проблеми започнахме да спамим в темата.![]()
По скоро отприщи колко ни е гадно в сегашните училищаПървоначално написано от YouCantStopMe
Както казва john95 :
-> доказахме че ще кандидатстваме в по-готини![]()
![]()
^ Е дано да се окажат по-готини, защото иначе язък за труда![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Ти верно представяш ли си![]()
Яяя ново, ново![]()
Нямам търпение да свършва, даже искам да идват вече проклетите изпити, за да не мисля за това повече![]()
А какъв трябва да ми е бала за да влезна в ЕГ-то в Ловеч? За предпочитане немски език![]()
![]()
![]()
Малко по-висок от този, който е бил миналата годинаПървоначално написано от DaRk_AnG3L
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
А знаеш ли какъв е бил миналата година?Първоначално написано от AnIcHkAtA
Някой може ли да ме каже?Първоначално написано от damdam
Само балообразуващите оценки.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ако искаш да кандидатстваш в НПМГ, химията ще се включи, но няма да ти вземат БЕЛ.В справочниците ги пише за всяко училище.
За повечето училища е Мат+Бел но има и изключения (най-вече Пу-тата)
Tам балообразуващи са Мат+някакъв предмет или Бел+някакъв предмет
A хора да ви питам има ли някакъв начин да проверя оценките от изпитите по И-нета,защото се оказа,че между 27.06-5.07 няма да съм в БГ и като се върна на 5.07 ще си подавам всичките тия документи за първи кръг![]()
[/b]AnIcHkAtA, мерси!![]()
webprng, миналата година оценките можеха да се проверяват на сайта на министерството. Предполагам, че и тази година ще е така. Ако все пак не е, може да помолиш някой да ги види и да ти ги каже, въпреки че нямам идея къде се гледат в такъв случай. Някой може ли да ме светне?[/b]
Имам предвид, дали ако искам да кандидатствам в 73 /примерно/ и химията и другите общообразователни предмети ще се вземат ли по някакъв начин в бала?
Мелинор само ако има двама ученика с равен бал се взима средноаритметичната оценка от Удостоверението![]()
webprng, аз също съм го чувала това, но я се замисли, че като кандидатстваш никъде не ти попълват оценките от дипломата.Само изпити и съответните балообразуващи ти пишат....А и обясних за желанията.Ако не за друго, то за това съм сигурна, че е така.Знам ли..Изкарайте си диплома 5.70-6 и да не ви пука искат ли ги, не ги ли искат![]()
Оценките от изпитите излизат на сайта на МОН и в гнездата
Melinor, в Наредбата за кандидатстване можеш да прочетеш всичко, което те интересува относно балообразуващите предмети и какво се случва, когато има ученици с равен бал. Има я в сайта на РИО.
Ей мъници, не се притеснявайте толкова![]()
не са трудни изпитите и го карайте спокойно
иии четенето по цял ден не е гаранцията за успешно изкарване на изпитите, може да учиш и да не помниш нищо ...
аз не полагах почти никакви усилия за изпитите, а сега съм в едно от най-елитните училища в града
та бъдете спокойни всичко ще мине![]()
[quote="YouCantStopMe"][b]Знам,че не е голямо нещо,но все пак го забелязах.. не трябва ли да е краяТ.Ето- Седми клас....Края ни се вижда и на нас [vol.3]
Не,че нещо,но от толкова тестове забелязвам всичко.![]()
![]()
/quote]
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
??????Първоначално написано от mim4ety_sara
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
http://rio-lovech.hit.bg/index.html !!!!!!Първоначално написано от mim4ety_sara