.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 20 от 109 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2719
    Днес баща ми подаде заявлението в 120-то. Копнахме го от нета и го попълнихме вкъщи. Не са му искали никакъв документ, въпреки че майка ми го беше накарала да вземе копие от акт за раждане и бележника ми. Носете за всеки случай нещо, за да не ви връщат. Майка ми казва, че на някои нейни познати са искали или акта за раждане или бележника, за да сверят ЕГН-то. Някои пък не са приемали заявление попълнено вкъщи, трябвало там да се попълни. Май навсякъде е различно.

Цитирай Първоначално написано от Kum40Val40
    Днес баща ми подаде заявлението в 120-то. Копнахме го от нета и го попълнихме вкъщи. Не са му искали никакъв документ, въпреки че майка ми го беше накарала да вземе копие от акт за раждане и бележника ми. Носете за всеки случай нещо, за да не ви връщат. Майка ми казва, че на някои нейни познати са искали или акта за раждане или бележника, за да сверят ЕГН-то. Някои пък не са приемали заявление попълнено вкъщи, трябвало там да се попълни. Май навсякъде е различно.
    Ти беше ли с баща си ?

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Намерих си ученическата карта

Вие сами ли ще ходите или с родителите ви?
    Аз утре ще ходя да се записвам, но майка ми е на работа и ще ходя сам, та ми е много интересно как ще се оправя с тези банки и другите глупости.. тъй като нямам и представа в банката къде и как трябва да се плати.. Съвети? (най-вероятно ще питам един от отговорниците да ме опъти)

Аз ще отида с майка и ще нося бележник и ученическа карта.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Самичка ще ходя, защото майка ми е на зелено.Мисля, че ще се оправя безпроблемно, в крайна сметка не е кой знае какво процедурата.Най-страшното тепърва предстои .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

А аз смятам да набутам майка ми да ходи - че аз не съм от най-оправните пък и пиша малко нечетливо

Иначе смятам да нося бележник и лична карта ако съм сам

П.П Стискайте палци утре за изпита по Иврит, че си е ******....

От другата седмица почвам редовно да решавам тестовете които пуснете ( Не че вас много ви интересува ама аз да спомена )

Късмет с иврита Аз се отказах от твойто даскало с оглед на резултатите ми Засега искам НТБГ а ако направя нещо повече на изпитите може би ще пиша СМГ или ФЕГ или НЕГ .BTW в СМГ много ли ще се учи математика? (това в последното изречение Оксиморон ли беше )

Град
    София
    Да, много се учи.Имам приятелка, която в нашето училище изкарваше шестици, на изпита имаше 4.5, а в СМГ не може да отлепи от 3.5.Доста ги мъчат .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от john95
    А аз смятам да набутам майка ми да ходи - че аз не съм от най-оправните пък и пиша малко нечетливо

П.П Стискайте палци утре за изпита по Иврит, че си е ******....

От другата седмица почвам редовно да решавам тестовете които пуснете ( Не че вас много ви интересува ама аз да спомена )
    според мен ако пишеш толкова "нечетливо",, колкото да можеш да напишеш заявление ,, по-хубаво не си прави труда да напишеш преразказа по БЕЛ

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Да, много се учи.Имам приятелка, която в нашето училище изкарваше шестици, на изпита имаше 4.5, а в СМГ не може да отлепи от 3.5.Доста ги мъчат .
    Значи може да сме си конкуренция за ФЕГ Ангеле

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от webprng
    Значи може да сме си конкуренция за ФЕГ Ангеле
    МАжко ли си, женско ли си?

Град
    In your pink dreams.. :]
    Айде и аз се записах да не остана по назад айде..
    Нямаше нужда да набутвам майка ми, тя просто толкова се вживява жената, че съвсем по собствено желание си отиде, даже си беше проучила цялата процендура дъълго време преди мен

Град
    Айде още за ФЕГ..
    Спрете се малко

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Айде още за ФЕГ..
    Спрете се малко
    Давай да почваме агитации за АЕГ, иначе няма да стане

Град
    Хора, чувствам се задължена да ви предупредя- ВЪВ ФЕГ Е ПЪЛНО С НАКРКОМАНИ, ЗУБЪРИ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА ПОДОБНИ..
    НОРМАЛНИ НЯМА!
    Моля ви считайте се за предупредени преди да кандидатствате там..

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Цитирай Първоначално написано от john95

П.П Стискайте палци утре за изпита по Иврит, че си е ******.

според мен ако пишеш толкова "нечетливо",, колкото да можеш да напишеш заявление ,, по-хубаво не си прави труда да напишеш преразказа по БЕЛ

Спокойно аз на изпита ще се постарая да се различават буквите една от друга

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Хора, чувствам се задължена да ви предупредя- ВЪВ ФЕГ Е ПЪЛНО С НАКРКОМАНИ, ЗУБЪРИ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА ПОДОБНИ..
    НОРМАЛНИ НЯМА!
    Моля ви считайте се за предупредени преди да кандидатствате там..
    Само за наркоманите съм съгласна!Всички пропадат, друсат се, боцкат се, пият, учителите не са на ниво, за подговотката да не говорим.Излизат боклуци, неспособни да се оправят в живота, дори неграмотни.Езика не го научават, защото никой не държи на него.По другите предмети подготовката е още по-трагична.Започвам да се замислям за АЕГ, там всичко е с класа и ниво, научават езика и имат реален шанс за ВУЗовете.ФЕГ ДОЛУ!за съвсем малко да си повярвам :Д ставам за лидер на АТАКА, нали :Д

Планове кроите,планове.
    Ама добре..
    ФЕГ долу.

Град
    София
    Забележете написаното след "ФЕГ ДОЛУ!" :Д.Само маркирайте до края на полето :Д

Поки, споко, той е мъжко, моя конкуренция, не твоя

AnIcHkAtA, в предишните страници четох, че ще те пишат като момче ... Ами то разликата в оценките не е ли няколко стотни ?
    Long Live Rock N' Roll .. !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от The_Demon_Girl
    AnIcHkAtA, в предишните страници четох, че ще те пишат като момче ... Ами то разликата в оценките не е ли няколко стотни ?
    За френската са 2 единици от бала..Момичетата влизат с 32.500, а момчетата с 30.500 .
    П.П.:Ангелчо се казвам..

Ох,аз сега с това записване съм ужасно стресирана.. В четвъртък ще ходя да си подавам нещата с няколко приятелки и още утре като ги видя на даскало ги обсипвам с инфо ;D Благодарско на тези,които са ходили още днес и са споделили в темата

Град
    Забележете написаното след "ФЕГ ДОЛУ!" :Д.Само маркирайте до края на полето :Д

Поки, споко, той е мъжко, моя конкуренция, не твоя

ДОЛУ
    ФЕГ

Абе колко хора приемат в Фег че се притеснявате толкова ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от webprng
    ДОЛУ
    ФЕГ

Абе колко хора приемат в Фег че се притеснявате толкова ?
    Чакай бе, ние тебе разубеждаваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си