- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Днес баща ми подаде заявлението в 120-то. Копнахме го от нета и го попълнихме вкъщи. Не са му искали никакъв документ, въпреки че майка ми го беше накарала да вземе копие от акт за раждане и бележника ми. Носете за всеки случай нещо, за да не ви връщат. Майка ми казва, че на някои нейни познати са искали или акта за раждане или бележника, за да сверят ЕГН-то. Някои пък не са приемали заявление попълнено вкъщи, трябвало там да се попълни. Май навсякъде е различно.![]()
Ти беше ли с баща си ?Първоначално написано от Kum40Val40
![]()
Намерих си ученическата карта![]()
Вие сами ли ще ходите или с родителите ви?
Аз утре ще ходя да се записвам, но майка ми е на работа и ще ходя сам, та ми е много интересно как ще се оправя с тези банки и другите глупости.. тъй като нямам и представа в банката къде и как трябва да се плати..Съвети? (най-вероятно ще питам един от отговорниците да ме опъти)
Аз ще отида с майка и ще нося бележник и ученическа карта.
Самичка ще ходя, защото майка ми е на зелено.Мисля, че ще се оправя безпроблемно, в крайна сметка не е кой знае какво процедурата.Най-страшното тепърва предстои.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
А аз смятам да набутам майка ми да ходи - че аз не съм от най-оправните пък и пиша малко нечетливо![]()
Иначе смятам да нося бележник и лична карта ако съм сам![]()
П.П Стискайте палци утре за изпита по Иврит, че си е ******....
От другата седмица почвам редовно да решавам тестовете които пуснете( Не че вас много ви интересува ама аз да спомена )
Късмет с ивритаАз се отказах от твойто даскало с оглед на резултатите ми
Засега искам НТБГ а ако направя нещо повече на изпитите може би ще пиша СМГ или ФЕГ
или НЕГ .BTW в СМГ много ли ще се учи математика?
(това в последното изречение Оксиморон ли беше )
![]()
Да, много се учи.Имам приятелка, която в нашето училище изкарваше шестици, на изпита имаше 4.5, а в СМГ не може да отлепи от 3.5.Доста ги мъчат.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
според мен ако пишеш толкова "нечетливо",, колкото да можеш да напишеш заявление ,, по-хубаво не си прави труда да напишеш преразказа по БЕЛПървоначално написано от john95
![]()
![]()
Значи може да сме си конкуренция за ФЕГ АнгелеПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
МАжко ли си, женско ли си?Първоначално написано от webprng
![]()
Айде и аз се записах да не остана по назад айде..
Нямаше нужда да набутвам майка ми, тя просто толкова се вживява жената, че съвсем по собствено желание си отиде, даже си беше проучила цялата процендура дъълго време преди мен![]()
Давай да почваме агитации за АЕГ, иначе няма да станеПървоначално написано от Pooky
![]()
Хора, чувствам се задължена да ви предупредя- ВЪВ ФЕГ Е ПЪЛНО С НАКРКОМАНИ, ЗУБЪРИ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА ПОДОБНИ..
НОРМАЛНИ НЯМА!
Моля ви считайте се за предупредени преди да кандидатствате там..
Първоначално написано от Mastta
Спокойно аз на изпита ще се постарая да се различават буквите една от друга![]()
Само за наркоманите съм съгласна!Всички пропадат, друсат се, боцкат се, пият, учителите не са на ниво, за подговотката да не говорим.Излизат боклуци, неспособни да се оправят в живота, дори неграмотни.Езика не го научават, защото никой не държи на него.По другите предмети подготовката е още по-трагична.Започвам да се замислям за АЕГ, там всичко е с класа и ниво, научават езика и имат реален шанс за ВУЗовете.ФЕГ ДОЛУ!за съвсем малко да си повярвам :Д ставам за лидер на АТАКА, нали :ДПървоначално написано от Pooky
Планове кроите,планове.![]()
Ама добре..
ФЕГ долу.![]()
![]()
Забележете написаното след "ФЕГ ДОЛУ!" :Д.Само маркирайте до края на полето :Д
Поки, споко, той е мъжко, моя конкуренция, не твоя![]()
AnIcHkAtA, в предишните страници четох, че ще те пишат като момче ... Ами то разликата в оценките не е ли няколко стотни ?![]()
Long Live Rock N' Roll .. !
За френската са 2 единици от бала..Момичетата влизат с 32.500, а момчетата с 30.500Първоначално написано от The_Demon_Girl
.
П.П.:Ангелчо се казвам..![]()
Ох,аз сега с това записване съм ужасно стресирана.. В четвъртък ще ходя да си подавам нещата с няколко приятелки и още утре като ги видя на даскало ги обсипвам с инфо ;D Благодарско на тези,които са ходили още днес и са споделили в темата![]()
ДОЛУ
ФЕГ
![]()
Абе колко хора приемат в Фег че се притеснявате толкова ?![]()
Чакай бе, ние тебе разубеждавамеПървоначално написано от webprng
![]()