- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Плащаш си изпитите в банката и с бележката отиваш в училището (попитай и ще те упътят за стаята).Там ще ти дадат заявление, което да попълниш.През цялото време си носи ученическата лична карта.Родител не ти трябва.Първоначално написано от KumchoValcho
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Само да не забравиш, парите се превеждат по тази сметка
BG57UBBS80023106075808
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ще ти обясня аз какво ще направя![]()
-Здрастии (усмивка до ушите)
-Добър ден!
-Ъъъъ..искам да си платя изпитите след 7. клас (още по-голяма усмивка).Това е кодът на сметката, нали (показвам раздърпано листче с нещо написано).
-Аха..само попълни това (подава ми формуляр)
Попълвам го, давам го и плащам, връща ми бележка.С тази бележка-в училището.В канцеларията:
-Доообър ден!-кретенска усмивка.-Искам да си подам заявление за кандидатстване след 7. клас.
От тук нататък не знам.Нооо ще разбера !!!!
![]()
Хванала ме е лигнята![]()
Първоначално написано от victoriqq
![]()
![]()
Абе ей, щи кажа аз кой е наркоман... Има пияници... Наркомани - много малко и другите са пичове... ! Колко пъти учи във ФЕГ, че да ми казваш кфи има... Ко**** мр****!Първоначално написано от Pooky
![]()
Калинче, успокой топката/ите.
Плюй, че да върнем желаещите, бе![]()
Специално до Vikroriqq.
Taкаа..
Балът се образува-годишната оценка по БЕЛ + годишната оценка по Математика + удвоената оценка по БЕЛ на изпита + удвоената оценка по Математика на изпита.
ДАНО НАЙ-НАКРАЯ ГО РАЗБЕРАТ ТОВА НЕЩО!
и една мааалка подробност:
ти беше писала това е една тема от Козметика и диети:
Сега последно.. 9 клас ли си или 7ми?Първоначално написано от victoriqq
Защото специално на мен.. там ми се сопна,че си по-голяма.
Мислете преди да пишете нещо.
Ам вие полудявате... 1во АЕГ е станаоло толкова противно място и точно там неучат нищо (5има от миналият ми клас учат там) 2ро НЯМА НАРКОМАНИ ВЪВ ФЕГ (СМИС 10-15 са ( ОТ 10000000)) Абе кфо се обяснявамПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Ама че сиии..
Само да те сбарам в скайпа![]()
Викторийке, не знаем![]()
^Хей.. не се пали.
Я проследи внимателно какво и как са казали.. за да схванеш 'вица'.![]()
![]()
eee,много сте бързи.![]()
![]()
Aни, как така ще те пишат като момче? Това възможно ли е? Искам и аз.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
амммммммммммммммм питам за бала, защото ми тряа за братовчедка ми ...
9ти съм ;]]]
Първоначално написано от YouCantStopMe
anichkeeeeeeeeeeeee........ ima i hora koito znaqt ;]]]] ...
Да бе, обяснете и на мен!
Дъщерята на третата жена на баща ми ще кандидатства.Иначе съм 11 клас![]()
Да да, ще 4ета аз 15 страници...![]()
Oтговори ми.![]()
![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Само да кажа,че и аз не съм седми клас.Само се правя.Трябва да докладвам на по-малката си доведена сестра.![]()
Оф, абе какво ми се правите, АЗ СЪМ В УНИВЕРСИТЕТ вече, сесии, изпити; какво знаете.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
абе вие всички ли сте под 21 бе дребоси- Аз скоро 30 ще направя
![]()
Иначе без лигавщина - оформих си така листа:
Изпити:
БЕЛ-19.06.09г.
Математика-25.06.09г.
По-важни срокове:
26.05-02.06.2009г.-подаване на заявления за участие в изпитите
до 12.06.2009-разпределение по училища и зали
до 02.07.2009г.-обявяване на оценките
03-08.2009г.-подаване на документи за първо класиране
до 10.07.2009г.-обявяване на първо класиране
13.07-15.07.2009г.-записване на приетите/подаване на заявление за второ класиране
Лозенец 120 ОУ „Г.С.Раковски” ул. „Папа Йоан Павел ІІ” №7 866-56-80; 865-74-67
Tакси за конкурсните изпити след 7-ми кл.:
Български език, математика – 4 лв.
Изобразително изкуство,спорт,
хореография –6 лв.
Таксите се плащат по сметка:
BG57UBBS80023106075808
BIC КОДЪТ НА БАНКАТА Е:
UBBSBGSF
ОББ, КЛОН „КНЯГИНЯ МАРИЯ ЛУИЗА”
Таксата се внася за всеки отделен изпит или проверка на спо-собностите (може на една вносна бележка) преди подаване на за-явлението за допускане до конкурс в избраната от родителите банка или чрез превод по пощата.
ВНИМАНИЕ! Таксата за спорт се внася в самото училище, организиращо изпит по спорт.
В случай, че канди-датът не се яви на посочените в за-явлението му изпити или проверка на способностите, таксите не се връщат.
Учениците без един ро-дител не заплащат такси за изпитите и провер-ката на способностите.
При попълване на вносната бележка се записва ЕГН и името на ученика, а не на родителя.
Аа, сигурно 95 е наборът на сина ти?![]()
с протегнати стъпала
и шалове